Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלם החניה החשמלי, בשילוב עם ידית הילוכים שהיא בעצם מתג חשמלי וכפתור התנעה ללא מפתח מבטיחים שאם הרכב לא מתניע בחניון סגור אתה בצרה צרורה.

מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך מחלצים רכב כזה מחניון במידה והוא לא מתניע?

הגיר נעול על Parking, בלם החניה נעול ואת ההגה לא ניתן לסובב כי אין סוויטץ' שאפשר לסובב ולשחרר אותו מנעילה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם גרר כזה:

Tow_truck_in_Moscow_04.jpg

חוץ מזה נראה לי שבטוח יש איפשהו איזה FAILSAFE מכאני.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם זה לא היה ברור (וכנראה זה לא היה ברור). התכוונתי לחניון מקורה מתחת לבניין, כזה ששום גרר לא יכול להכנס אליו.

לגבי הגיבוי המכני. שאלתי במוסך המרכזי, הם לא ידעו לתת לי תשובה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

מביא 4 חברים רוסים שירימו את האוטו החוצה :lol:

ברצינות, יש בספר נהלים לשחרור ידני של בלם היד החשמלי ושחרור הילוך P.

אם הקקי אי פעם יגיע למאוורר התקרה כל שתצטרך לעשות הוא לקרוא את הפרק הרלוונטי בספר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אין גיבוי מכני לבלם יד חשמלי. מישהו קשקש לך משהו.

אם אין מצבר, אתה לא יכול לשחרר אותו.

נעילת תיבת הילוכים ניתן לבטל מכנית. מרימים את המכסה שמסביב לידית. יש שם כפתור פלסטי שמשחרר את ידית ההילוכים. מפורט בספר הרכב.

לגבי בלם יד אוטומטי - זה רכיב מעצבן אפילו יותר ממערכת סטרט/סטופ. בכל בלימה של הרכב בלם היד נכנס אוטומטית לפעולה. לחיצה על דוושת הדלק או מצמד משחררת אותו. סתם מעכב את הזינוק.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

ב-C5 יש גיבוי לבלימה מתחת ליריעה בתא של משענת היד הזכרתי את זה קודם, לבצע בלימת חירום הכוונה.

אני יודע שב-C4 עם בלם היד החשמלי, יש בתא המטען (מתחת לגלגל הרזרבי? לא זוכר כבר) איזשהו משהו לשחרר וזה ישחרר את בלם היד. אני לא יודע מעבר לזה.

ט.ל.ח

פורסם
אין גיבוי מכני לבלם יד חשמלי. מישהו קשקש לך משהו.

אם אין מצבר, אתה לא יכול לשחרר אותו.

בכל הרכבים (שאני מכיר) עם בלם יד חשמלי יש אפשרות שחרור מכאני למקרה תקיעה - אז אני במקומך הייתי חוזר בי מהזלזול וההצהרה הנחרצת.

בכל בלימה של הרכב בלם היד נכנס אוטומטית לפעולה. לחיצה על דוושת הדלק או מצמד משחררת אותו. סתם מעכב את הזינוק.

לא יודע באיזה רכב אתה חושב שזה קורה, אבל יש לי ניסיון רב עם רכבים עם בלם יד חשמלי, ואני לא נתקלתי בתופעה כזו.

פורסם

היה לי ברכב הקודם וגם ברכב הנוכחי יש לי בלם יד חשמלי. במצטבר מעל 4 שנים. אף פעם לא היו לי שום בעיות בתפעולו, מתרגלים לזה די מהר.

ברכב הנוכחי יש גם brake hold שנועד להקל במצבים שבהם צריך ללחוץ על בלמים לעתים קרובות ולזמן ממושך (הפקק שלא זז למשל)

פורסם
אם זה לא היה ברור (וכנראה זה לא היה ברור).

ממש פרטנר נעים לשיחה אתה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בלם יד חשמלי זה משהו שנדרך לבד?

לדעתי זה מיותר. במקרה של כשל במערכת חשמל (נגיד נקרעה רצועת אלטרנטור, ונגמר המצבר), איך תעצור את הרכב?

קרה לדוד שלי בסיטרואן, רק על החלק ביקשו במוסך 9000 ש"ח, הוא לא נגע ברכב במשך שלושה שבועות בערך למזלו קיבל אחת מהעבודה - עד השעניין טופל.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...