Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

בהמשך לאשכול שפתחתי אמש בנושא שונה, אך זה מתקשר לסוג הרכב (בלי כל קשר, מי שרוצה להגיב שם, אשמח מאוד. הדיון שם פורה).

אחד מתחביביי הוא לשוטט בערוצי הרכב הפופולריים ביוטיוב ולקרוא חדשות רכב מהעולם (מה שנקרא: להישאר מעודכן).

אני שם לב כי פעם אחר פעם, יוצאים דגמים חדשים של רכבים הכוללים שינויי עיצוב משמעותיים (באירופה ובארה"ב), אך כאשר אני נכנס לאתר היבואן הרישמי בארץ, אני רואה שהדגמים למעשה לא עדכניים בהשוואה לחו"ל. אני מעריך שמכורי הרכב כאן, יוכלו לענות על שאלתי:

נניח וראיתי שיש עיצוב חדש להונדה סיוויק:

ונניח אני מעוניין לדעת מתי צפוי (ואם בכלל צפוי) להגיע אותו דגם חדש לארץ. כיצד ניתן לדעת זאת?

(בלי להתקשר ליבואן ולשאול כל פעם). האם ישנה טבלה כלשהי או מקורות כלשהן המאפשרים לדעת זאת מראש?

תודה :)

פורסם

לא, אין כלל אצבע בנושא,

זה לא רק שזה כל יבואן וקפריזות שלו, אלא גם זה עניין שמשתנה בין דגם לדגם ואפילו תת דגם.

חוץ מלנסות לקבל תשובה מהיבואן ולהסתמך על פירסומים אין דרך וודאית לדעת.

פורסם
לא, אין כלל אצבע בנושא,

זה לא רק שזה כל יבואן וקפריזות שלו, אלא גם זה עניין שמשתנה בין דגם לדגם ואפילו תת דגם.

חוץ מלנסות לקבל תשובה מהיבואן ולהסתמך על פירסומים אין דרך וודאית לדעת.

תודה רבה,

אולי כדאי באמת לפנות למשרד התחבורה בנושא ולבקש שיהיה מסד נתונים מסודר למען כולנו,

כך שיבואן רכב יהיה חייב לעדכן צפי ובכך, הנהגים יוכלו לדעת מתי אמור להגיע דגם חדש

כדי להיערך מבחינת ירידות ערך וכו'. נכון שהיבואנים אולי פחות יאהבו את זה, אבל בסופו של

יום זה יעזור מאוד לציבור הנהגים. אני צודק?

פורסם

זה לא ממש ישים כי זה מתבסס על הרבה שיקולים עסקיים ואילוצים ,אני לא רואה איזה עילה יש למשרד התחבורה לחייב את היבואנים בדבר הזה

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...