Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה עברתי לדירה חדשה. בבניין ישנן חניות עם מכפילי חניה, ולי יש מקום חניה בחלק התחתון של אחד המתקנים.

טרם הכניסה לדירה הזהירו אותי שמכפילי החניה עשויים להיות בעיתיים עבור רכבים גדולים בגלל מגבלת גובה. בינתיים, ניסיתי לחנות עם שני רכבים קטנים: סיטרואן C3 ומאזדה 2, וגיליתי בעיה אחרת:

כאשר אני מנסה להכנס למתקן, לאחר ששני הגלגלים הקדמיים עוברים אל מתקן החניה הנמוך במעט מגובה רצפת הקומה, סף/מרכב הרכב משתפשף ברצפה. שאלתי כמה שכנים אחרים בעלי רכבים קטנים ואף אחד לא נתקל בתופעה דומה.

מה יכול לגרום לבעיה? האם יש רכבים מסויימים שלא מסוגלים לחנות במתקנים מהסוג הזה, או שהבעיה היא במתקן עצמו?

מצורפות תמונות של המתקן, של הרצפה וכן של הרכב בעת השפשוף.

085dbbe2-58cb-479a-8295-e95000d19a0f.jpg

032733f7-5400-45e7-9c1b-c6ce6d6a5de6.jpeg

a9a1f60b-c63e-4308-846a-ccc9301adfa8.jpg

פורסם

תנסה להיכנס לאחד של השכנים האחרים, אם זה לא קורה אז זאת בעיה בהתקנה של המכשיר אצלך. עשו פער גבוה מדי בין הסף למכשיר. אולי אפשר לשטח את זה.

פורסם
תנסה להיכנס לאחד של השכנים האחרים, אם זה לא קורה אז זאת בעיה בהתקנה של המכשיר אצלך. עשו פער גבוה מדי בין הסף למכשיר. אולי אפשר לשטח את זה.

בעיה מוכרת, של סוג המתקן הזה. במקום העבודה שלי ישנם כאלה ועיקר הבעייה היא שקיעה של הרמפה עקב משקל גבוה או שהעליה לא עד הסוף.

בעייה נוספת היא שליד מעקה המשטח מן הצד יש שפה נמוכה (פנל אנכי בגובה 10 ס"מ) שקשה עד בלתי אפשרי לראות בעת שאתה מתקרב אליו ואם אתה לא בא בקו ישיר מקביל למעקה יש סיכוי גבוה שתשפשף את תחתית הפגוש שלך (קרה לי כבר )

התקנים האלה מחייבים ביקורת בטיחות ותקינות מידי חצי שנה. לא בטוח שבביניין מגורים מקפידים על זה. בבניין מסחרי , חברת האחזקה/אב הבית מטפלים בזה. גם זה לא ערובה שהמתקן לא יצנח או יירד תחת עומס. (גם קרה, כשחבר יצא בערב מהמשרד והרמפה לא עלתה עד הסוף , הרכב נשאר סגור עד למחרת , מזל שיש מוניות :)

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
נסה לקבע קרש דרך קבע בשפה החיצונית כדי לגשר על הפער

Sent from my D5803 using Tapatalk

אם הבעיה היא שהרמפה שוקעת, כיצד הוספת קרש תעזור? זה רק יגרום לכך שהרכב יתחכך בקרש במקום, לא?

פורסם

היא שוקעת בעקבות משקל הרכב?

אם כן, לא זה הפתרון.

אם הכיול של המתקן לא תקין, הקרש יהיה על תקן מגלש, פרוצדורה דומה להגבהת רכב מונמך

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

• ספונסר פורום
פורסם

אצלי במכפיל חניה בבית (עם מאזדה MX5 נמוכה מאוד...) דווקא לא נתקלתי בבעיה.

לי יש בעיה של דלת ארוכה מדי וחניה צרה מדי אבל זה כבר עניין אחר :)

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...