Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכמות המרשימה מאוד של הוט האצ'ים רק מוכיחה שיש רצון וצורך למכוניות ספורטיביות בארץ. אילו רק המחירים היו כמו אירופה היינו רואים את הקהל הזה זולג למכונות רציניות יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין כמעט מלאי של טיפו, אם בכלל

מספרים (של יונדאי סונטה אבל לא רק) לא אומרים כלום אם אתה לא יודע מי הקונה...

מה שהליסינג קונה בזול הוא דוחף חזק.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ממחזר את תודתי מהחודש שעבר לפותח השרשור על ההשקעה וההתמדה.

עושה רושם שרבים מבאי הפורום מחכים בתחילת כל חודש לנתונים האלו.

שאלה לי אליך, פותח השרשור; האם תוכל לתת קישור באתר משרד התחבורה לרשימות דומות של רכבים ביבוא אישי(כולל אספנות)?

ללא קשר, הונדה סיוויק טייפ R ראשונה, אדומה, נחתה בחודש שעבר בארץ. הייתי בטוח שכבר תקבל רישוי לצורך תקינה וכבר נראה אותה ברשימות ינואר-אפריל, אבל כנראה שנאלץ להמתין לחודש הבא.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
יונדאי הצליחה למכור 835 סונטות היברידיות, מה שמוכיח שגם בעידן ה "ג'יפים" אפשר עדיין למכור מכוניות מנהלים, אם הן מגיעות במפרט ובמחיר נכון.

בנוסף לענין מכוניות המנהלים, סקודה העיפו לא פחות מ 1165 סופרב והנתון היותר מפתיע, 47 יח' של ה 280 כ"ס ו 175 יח של ה 220 כ"ס, כולן דרגת אבזור L&K.

לאון קופרה היא לדעתי ההוט האטצ הנמכרת ביותר (טוב, זה די הגיוני, גם יופי של רכב כולבויניק וגם מאובזרת ולא יקרה), מה שמדהים הוא ששלוש-ארבע ההוט האטצ הפופולאריות ביותר העיפו סביב 40 רכבים כל אחת (מה שמצביע לכם על גודל השוק) ובאותו זמן ביקום מקביל, המגאן מכרה 2 יחידות...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
המסירות של הטיפו מאכזבות, ציפיתי ליותר.

שברולט חזקים עם הספארק החדשה ובצדק.

הטיפו רק הגיעה,חכה בעוד חודש-חודשיים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יפה לראות איך כל אחד מוצא את הסטטיסטיקה שמעניינת אותו.

504L

הייתי מוסיף גם פילוח בין ליסינג/ השכרה , לפרטי

בליסינג - האם ליסינג תפעולי או מימוני:evil:

בגירה

מי שלא רוצה למכור , לא ימכור.

אבל לדעתי יותר גרוע זה למכור 2-3 יחידות, כי מצד אחד אתה מחוייב להכשרת מכונאים והחזקת מלאי חלקי חילוף, כלומר כל הרע שביבוא,

ולא מנצל את הפוטנציאל המכירתי כדי להצדיק את ההשקעה הראשונית.

או שדברים שרואים מכאן לא רואים משם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בנוסף לענין מכוניות המנהלים, סקודה העיפו לא פחות מ 1165 סופרב והנתון היותר מפתיע, 47 יח' של ה 280 כ"ס ו 175 יח של ה 220 כ"ס, כולן דרגת אבזור L&K.

לאון קופרה היא לדעתי ההוט האטצ הנמכרת ביותר (טוב, זה די הגיוני, גם יופי של רכב כולבויניק וגם מאובזרת ולא יקרה), מה שמדהים הוא ששלוש-ארבע ההוט האטצ הפופולאריות ביותר העיפו סביב 40 רכבים כל אחת (מה שמצביע לכם על גודל השוק) ובאותו זמן ביקום מקביל, המגאן מכרה 2 יחידות...

ה-280 רק באה ברמת האבזור L&K, ה-220 כ"ס מגיעות גם ברמות אבזור נמוכות יותר.

ממה שיוצא לי לראות, רוב בעלי הלאון קופרה שדרגו אותה מגולף GTI דור 6 ושירוקו שנמכרו גם לא בזמנו.

אגב, מכירות השירוקו והולוסטר בירידה - כנראה שסוף סוף רוב הלקוחות מעדיפים ביצועים על פני עיצוב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני רק שאלה

x: 1.8M(192hp)=28 / 1.8A(192hp)=66

הפולו GTI - זה סה"כ יחידות שנמסרו מינואר? יעני 94 בכללי? או רק באפריל?

לגבי המיאטה - נראה לי שכתבו בזמנו בשרשור הגדול על הרכב,שהגיעו 20 יח' וכולן נמכרו,אז גם אני תוהה איך נמסרו רק 7יח'.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

המספרים הם מצטברים כלומר מכירות 1-4/16

מיאטה

אולי חלק נמכרו ב 2015?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה רבה.

אני שמח לראות שבגזרת הבימרים כבר נמכרו מספר יחידות של ה125 (5), ואפילו מסירה של סדרה 2 - בגרסת הוואן (גרנד טורר) רחמנא ליצלן.

M-TECH E46

פורסם

בתקופה זו נמכרו 83 יחידות של מאזדה5. מעניין לציין, שהן היחידות האחרונות בהחלט. ייצור המאזדה 5 הסתיים כמעט לפני שנה - בחודש יוני 2015, ללא מחליפה ישירה. מצחיק שלפני כמה חודשים ביקרתי באולם תצוגה של מאזדה. הגיע לקוח שחיפש מאזדה 5 ובאופן הגיוני, לא הייתה בתצוגה. אך נציג המכירות לא אמר שהייצור/שיווק הסתיים אלא אמר שכרגע היא לא נמכרת. מתגובתו של הנציג ניתן היה להבין שזו רק הפסקת שיווק זמנית.

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...