Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני סופר שניות ולא מטרים, אבל ברוב הזמן אני שומר שתי שניות רווח בערך, מכאן כחמשים מטרים. מה הבעיה פה?

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

מה הבעיה פה? זו שאלה אגרסיבית?

ב 50 מטר בכבישי ארצנו נכנסים לך 1-2 מכוניות, ואז שוב אתה מייצר 50 מטר מרווח?

האם הפער בינך לבין המכונית לפניך הוא במרחק של כ 4 קווים המסומנים על הכביש לחלוקת הנתיבים ?

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

שאלה אגרסיבית? חלילה. :-)

תתפלא אבל לא באמת נכנסים כל כך הרבה נהגים לרווח. במידה ויש שיירה ארוכה, רוב הנדחפים יעדיפו להידחף לראש הטור. אחרת, הם נוטים להישאר לפני עד שנקרית לדרכם הזדמנות עקיפה נוספת.

הם גם נוטים להיצמד יותר לרכב המוביל ולכן לא דורשים ממני להגדיל יותר מדי את הרווח בכל פעם. לרוב הם גם לא נהגים טובים ויוצרים המון הזדמנויות עקיפה בשבילי.

אבל יודע מה, גם אם יש ששים נהגים כאלו, וכל פעם הם משאירים לי רק חצי שניה ונשארים לפני לאורך כל הנסיעה ללא יכולת עקיפה, כמה זמן אני כבר מאבד? דקה וחצי?! שתי דקות?

כמאמר חז"ל - בּוּ-הוּ.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...