רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,569 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 941 צפיות
שלום רב לחברי הפורום, ראיתי הודעה ישנה בפורום באתר בנושא סוזוקי מארוטי בה צויין כי ניתן לרכוש חלקים למכונית זו בזול מהודו דרך האינטרנט. למארוטי של חברה שלי הלך המנוע לפני יומיים (בגלל בעיה בלחץ השמן) ואנחנו צריכים לקנות אחד חדש לצערי הרב. הייתי שמח אם תוכלו להפנות אותי לאותם אתרים בהם ניתן לרכוש את החלפים (במקרה זה מנוע). האם אתרים אלה אמינים? בתודה מראש לירון
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
-
- אחראי פורום
- 42 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
חשבתי לשתף אתכם במחשבותיי לגבי חצי השנה האחרונה, בה ביליתי (כמו שאפשר להבין מהכותרת) לא מעט בחברת ה- GTI DSG שלי. אני כמובן לא מומחה גדול, וזו התרשמות אישית לחלוטין. חלקים מהסקירה יהיו בהשוואה לגולף הקודמת שלי - 160 DSG, משום שזה היה הרכב האחרון שלי, ואחרי הכל מדובר כמעט על אותה מעטפת. חיצוני: בצבע כחול כהה מטאלי, היא כמעט ולא מושכת תשומת לב. נכון, מידי פעם אנשים שחוצים את מעבר החצייה לפניה פתאום מסתכלים ומרימים מבט, ומידי פעם חבר'ה צעירים שמבינים על מה מדובר שולחים מבטים מופתעים. אבל בגדול, מבחינת רוב השכנים - "האדום היה יפה יותר". מבחינתי זה יתרון, אבל כל אחד וסדר העדיפויות שלו. בנוסף גיליתי, שבאופן עקבי, ומאז רכישת הרכב, כולל בקיץ, אגב, תמיד יירד גשם יום אחרי שאנ…
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר תקופה של קריאה פסיבית אני מרגיש בטוח לשאול כאן. לאחר חיפוש, יש לי מספר שאלות. סיפור המקרה: הרכב כריזמה 2003 נהרס לחלוטין בתאונה. גררתי למוסך האישי שהביא שמאי שאני לא מכיר. המוסך (בנתניה) תובע 2600 שח להערכת שמאי ולוקח את הגרט לעצמו ב 2000 ש"ח. האם עלות השמאי הגיונית? המוסך טוען שאת עלות השמאי נקבל בביטוח, הם ישלמו כל סכום? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Carmageddon, -
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
??????????????????????????????????????????
הודעה אחרונה מאת Miraz, -
- 2 תגובות
- 825 צפיות
שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם בחוויה החיובית שעברתי לשם שינוי במוסך צ'מפיון מוטורוס "אור חי", ברשותי סיאט איביזה ונתקלתי בתקתוקים המפורסמים מהדשבורד מקניית הרכב, הייתי במוסך אחר של צ'מפיון כאן באזור (לא אפרסם את שמו), לא רק שלא סידרו לי את הבעיה, פירקו לי את כל האוטו מבפנים, מבחוץ, הרכב שכב שם 3 ימים ובסוף אמרו לי שסידרו את הבעיה, ואיך שהכנסתי ל1 שמעתי את התקתוקים שוב, בלי להזכיר את המדבקה שלהם ששמו לי ממש באמצע השמשה האחורית מצד שמאל. חבוט ועצוב חשבתי לעצמי, אין מה לעשות, זה צ'מפיון מוטורוס... חבר הפנה אותי למוסך אור חי, קבעתי תור הגעתי, קיבלו אותי בדיוק בזמן, העבודה על הרכב התבצעה בנוכחותי המלאה, הבעיה נפתרה בתוך 5 דק' !! כאשר החליפו לי את מיקום צינורות …
הודעה אחרונה מאת juop, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
יונדאי עוקפת את מאזדה בסיבוב ובהפרש ניכר. יונדאי מסיימת את השנה במקום הראשון של טבלת המסירות עם כ-33 אלף מכירות בסך הכל. מאזדה נותרת במקום השני ובהפרש ניכר של כ-12,000 כלי רכב וסוגרת בסך הכל כ-21 אלף מסירות. טיוטה במקום השלישי, כשלרוב המכירות שלה אחראית הקורולה. סיכום שנת 2011 - חמשת הגדולות. השנה נמכרו בישראל שתי רנו קליאו RS חדשות, אוקטביה RS אחת, 3 אימפרזות STI, קאדילק CTS-V אחת ו-771 פנדות.
הודעה אחרונה מאת ravidp18, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חפשתי בגוגל מהי הצריכת דלק שלה בממוצע אבל לא מצעתי תשובות אחידות באתר KML רשום שהיא אוכלת ליטר ל 8 קילומטר שזה נשמע לי יותר מידי ! באתרים אחרים ראיתי שרשמו 13... אני מטלבט אם לקנות תמכונית הזאת כי אם היא לוקחת באמת ליטר ל8 קילומטר זה תחינת דלק! אני מדבר על נסיעה מחושבת לא יותר מידי גז .. רמזור אדום מרחוק מוריד תרגל מהגז לגמרי.. אשכרה אחד החסכנים ... יש כאן מישהו שיכול לתת לי תשובה מניסיון?
הודעה אחרונה מאת MOTIOZ, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום רב, מתנצל אם זה לא הפורום המתאים לשאלה. אנא העבירו את ההודעה אם יש צורך. היום ניסיתי לנסוע מכביש 4 לכביש 2 דרך בני-ציון->שפיים וגיליתי שהדרך חסומה. בשלט צויין שנפתח "כביש עוקף בני ציון" ולכן היא נחסמה. האם מישהו יכול להסביר כיצד מגיעים ל"כביש עוקף בני ציון" מכביש 4 (כאשר נוסעים צפונה)? תודה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הזמנתי חלק כזה 40 יורו כולל משלוח קיבלתי אימייל כזה: ראיתי שלהרבה נתקעים מוצרים אבל לא הבנתי מה עושים הלאה? להתקשר למשרד התחבורה ולבקש אישור על החלק? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Adamm, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום,(לא כל כך הבנתי אם זה שייך לפה או לייעוץ ברכישת רכב, לכן אם זה לא מתאים לפה, אנא העבירו, תודה.) לבוס של אבא שלי מחליפים את הקורולה שלו ויש לאבא שלי אפשרות לקנות את הרכב לפני שהוא יוצע למכירה. רציתי לדעת מה ההבדל בין גרסת הליסינג לבין הגרסה הרגילה שמוצעת בנקודות המכירה של טויוטה, מבחינת אבזור. ההבדל היחיד שאני יודע עליו הוא החישוקים הקלים. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי על הבדלים נוספים. תודה.
הודעה אחרונה מאת yoyoav, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
האם מצלמות גאטסו החדשות יכולות לצלם ללא פלאש?
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 1 תגובות
- 770 צפיות
כנראה שמישהו הריח שם יותר מידי אדי דלק http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4170442,00.html
הודעה אחרונה מאת Sergo, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 32 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
הגיע אחת לאולם תצוגה בתל אביב, עד שתימכר. לכתבה בוואלה: http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1888983
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חבר היה מעורב בתאונה עם שכן שלו כשיצא מחניית ביתו. הרכב עם האיקס הכחול (של החבר), הרכב על האיקס האדום (שכן). שני הרכבים יצאו ברברס (ללא מכוון כנדרש בחוק) והתנגשו אחד בשני. לשני הרכבים אין שדה ראייה טוב כיון שיש קיר של מחסנים שחוסם את שדה הראייה. לאחר וויכוחים של שני הצדדים בינם לבין עצמם ולאחר החלפת פרטים הוצע הרעיון ע"י חבר שלי שכל אחד יתקן את הנזק שקרה לרכבו ולא יפעילו ביטוח. השכן שבהתחלה הודה ששניהם אשמים במקרה שינה את דעתו לאחר כחודש וטוען עכשיו שהוא צפצף לחבר שלי אך הוא עם מוזיקה רועשת ולא שמע אותו. הוא החליט לתבוע בבית משפט (לא לתביעות קטנות) בסכום של למעלה מ- 30,000 ש"ח. מי לדעתכם אשם ומה עשוי לקבוע השופט? מצ"ב שרטוט של איזור החניה.
הודעה אחרונה מאת JANT18, -
צמיג של טרקטור
מאת BlueM- 9 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
היי חברים, שאלה קצת מוזרה אבל אני אשאל בכל מקרה, היכן ניתן להשיג צמיג משומש של טרקטור ? הצמיג יהיה בשביל ספורט ולא בשביל שימוש אמיתי. אשמח אם מישהו מכיר מקום באזור תל אביב, שלא זקוק לאחד כזה אולי פנצ'ריה או פירוקים שישמחו להפטר מצמיג כזה. תודה
הודעה אחרונה מאת Solaris, -
הגרסה הספורטיבית של האינסיגניה תגיע בעוד כחודש לישראל. האינסיגניה OPC מצוידת במנוע V6 מוגדש בנפח 2.8 ליטרים שלו הספק מרבי של 325 כוחות-סוס. מהירות מרבית מוגבלת אלקטרונית של 250 קמ"ש וזינוק מאפס למאה שאורך 6 שניות. בשקלים חדשים זה ייצא לכם 365 אלף, פלוס מינוס. כל שאר הפרטים בקישור המצורף - אופל אינסיגניה OPC
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ראיתי שמבוצעות עבודות בכביש 2 אבל אין לי באמת מושג אם זה קשור למצלמות החדשות של פרוייקט א3. לפי מה שהבנתי יתקינו מן פסים כאלה על הכביש שיוכלו לזהות את מהירות הרכב ברגע שעוברים מעליהם וזה מעביר דוח ישר למצלמה שקולטת את הרכב ומעבירה את הדו"ח באופן אוטומטי. וכל זה יכנס לפעילות חלקית ב-1 לינואר. מישהו פה כבר הספיק לראות את המצלמות החדשות על כביש 2? ואם אני לא טועה גם בנתיבי איילון הולכים להתקין כמה מצלמות כאלה. פרטים מתבקשים.
הודעה אחרונה מאת ya_pl, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום ! היו לי כבר 34 שיעורים, והיום אמרתי למורה שלי שמעכשיו אני מעדיף לקבוע שיעורים רק ( לפחות לרוב ) בימי שישי, כי אז אני יכול לנהוג כשיש אור יום ( 11 בערך ), בניגוד לשיעורים שאני קובע במהלך השבוע ( בד"כ שני ורביעי או רק שני/רביעי ) שהם תמיד רק בחושך משום שאין עוד אלטרנטיבה. בקיצור נוצר מצב של תיסכול מבחינתי, כאילו אני רוקד פה הורה או משהו... בימי שישי השיעורים הולכים לי בין טוב לטוב מאד, בעוד שבחושך השיעורים הולכים לי ברמה של " לא רע " בלבד .. לדעת המורה שלי אני טועה, אך אני חושב שמה שהצעתי מאוד יעיל משום שממילא הטסטים נערכים באור יום ( עד 3 גג ובד"כ בסביבות 11 פלוסמינוס ), לכן חשוב לי להתמקד בלעבור את הטסט בכמה שפחות שיעורים על מנת …
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
תאונה - התיעצות 1 2
מאת shaymor1-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם , אתמול בערב חניתי את רכבי (ברלינגו 2005) בצד הכביש כדי לפרוק כמה ציודים ,כשאני יורד לנגלה שניה של ציוד ,רכב פרטי מסוג מאזדה נכנס ברכב שלי מאחור כשאני נמצא כחצי מטר מהרכב שלי ומעיף אותו כשתי מטר קדימה ,בתוך הרכב היו שלושה שיכורים\מסוממים , ,כששאלתי לשלומם וביקשתי לקבל פרטים הסתבר לי שאין עם מי לדבר ומיד צלצלתי למשטרה ,המשטרה הגיעה כעבור 20 דקות בערך והצליחה לתפוס את הנהג (השניים שהיו איתו נמלטו מהמקום לפני שהמשטרה הגיעה) ,בבדיקת המשטרה הסתבר כי הרכב לא בבעלות הנהג ,המשטרה לא ידעו לומר לי האם הרכב שפגע ברכבי היה מבוטח או לא ,בוחן התנועה אחרי שכמובן רשם הכל התרשם ופסק חד משמעית שאני הייתי בסדר גמור אמר שיצרו איתי קשר וימסרו לי טלפונית או בדואר את פרטי בעל הר…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
שלום חברים, מצאתי אתר עם מגוון ריחנים לרכב http://www.eyals-trading.com/category.asp?CategoryID=3 ,כיוון שיש בו מבחר גדול של פחיות קליפורניה רציתי לדעת אם משהו מכיר את האתר מבחינת אמינות? יש אולי עוד אתרים עם ריחנים לרכב?
הודעה אחרונה מאת Psdd, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4169385,00.html יפה למדינה, מראה הערכה גם למי שראוי לה.
הודעה אחרונה מאת Arilou, -
- 2 תגובות
- 675 צפיות
שלום לחברי הפורום, ברצוני לדבר עם בעל אקורד טורר מהצורה החדשה - אם יש אדם המחזיק ברכב והוא נמצא בפורום או שיש לכם במשפחה אדם המחזיק ברכב אם יוכל לפנות אליי בה"פ או להפנות אותי אליו אודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת עידן ו, -
טווינגו חוזרת
מאת ch2856-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפי הכתבה בקארטיוב, רנו טווינגו חוזרת לישראל עם תג מחיר תחרותי באזור ה-60,000 ש"ח אבל רק עם שלוש דלתות. יש לה סיכוי להתחרות כאן או שהיא תימכר בכמויות קטנות?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 673 צפיות
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000711241 ניחא היה מדובר בכבישים בעייתים. שלא לדבר שהחוק החדש על הרתעת עירעור לבתי משפט נוגד את יסודות המדינה הדמוקרטית וחוקי היסוד. אירן זה כבר פה...
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
איך זה נראה לכם זה תאריך (כלומר שנת 2004) או שאני טועה.
הודעה אחרונה מאת vo364, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, חיפשתי קצת מידע בפורום, אבל המידע היה נקודתי לתקופת הדיווח, אז: איפה מוצאים תחנת דלק זולה באזור פ"ת? בגוגל מצאתי את האתר הזה: http://www.fulltank.co.il/ShowFuelStations.asp?act=filter&cityid=1158&countryareaid=2&fcomp=0&freetext=&fueltypeid=0 עד כמה הוא אמין? מצאתי את סדש ב 6.93 אג' לליטר. האם אין סיכוי למצוא מחיר זול יותר משמעותית ממחיר זה? עד כמה תחנה זו מומלצת? (מהילת דלק, איכות סביבה וכו')? תודה.
הודעה אחרונה מאת MiKa_P, -
- 1 תגובות
- 815 צפיות
שלום, רציתי לדעת האם ניתן להשיג את האופל אסטרה טורר עם מנוע ה-1.4 ליטר טורבו(שנמצא ב-5 דלתות), ואם כן אז מה מחירו? האתר של אופל מאוד מבלבל ואני לא הבנתי בו דבר ובכל האתרים האחרים רשום שהיא מוצעת רק עם גירסת 1.6 ליטר, ואני לא מבין למה? תודה
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 9.9 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כשלושה חודשים התחדשתי לי ביונדאי וולוסטר ואני מבסוט עד הגג לרכב יש אופציה לקפל ולפתוח את המראות בצורה חשמלית ע"י כפתור. רציתי לדעת האם מישהו מכיר אופציה להגדיר שבהתנעה של הרכב המראות יפתחו אוטומטית ובכיבוי שלו יתקפלו? אני מעוניין לעשות זאת ללא חיבור פיזי של המראות לסוויטש אלא מתעניין אם קיימת אופציה לעשות זאת על ידי איזה הגדרה. תודה מראש לעוזרים ושנה אזרחית טובה!
הודעה אחרונה מאת פוצינו, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 37 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
שלום לכולם. לצערי ביום ראשון האחרון נגנב לי הרכב ממתחם החניה של הסינמה סיטי ברמת השרון. פשוט מדכא לחזור לרכב (או לפחות איפה שהיה הרכב) ולראות שברי זכוכיות על הריצפה ורכב אחר חונה במקומו. פרט לרכב שנגנב, התכולה של הרכב הייתה יקרה לליבי ולכיסי. בכל מקרה, רציתי לדעת אם יש פה אנשים נוספים(או כאלה שמכירים אנשים) שנגנב להם רכב לאחרונה ממתחם סינמה סיטי. תודה.
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
-
בירור לגבי מאגר מידע של גלאי הציטה
מאת Guest משגב24- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 763 צפיות
שלום למישהוא יש ניסיון עם גלאי הציטה? ומה שמדאיג אותי בגלאי הזה הוא כמה היבואן באמת מעדכן את מאגר המידע ומישהוא יודע איך הוא מתכנן לעקוב אחר הקמת כל המצלמות מהירות החדשות?
הודעה אחרונה מאת misterb,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 400 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Night Driver
- borsood
- 3n
- נומד
- EliC25
- yor2
- SlowRide
- omricn
- SurfHigh
- winner
- פריג'י
- epiphone