Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדרך הבטוחה להובלת עוגה - 10,000 ק"מ עם GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כאחד שעבר משירוקו 160 לgti שכבר הספיקה לגמוע 5000 קמ. אני נהנה כל יום.

שלא יהיה ספק, עם השירוקו הציקו לי כל המבטים. בgti המבטים הפסיקו.

פרט לכך, אני עדיין מתגעגע לשירוקו. ;)

פורסם

תודה, אכן ילדה חדשה, בת שבוע היום. הבן הבכור (בן 4.5) מקבל אותה דווקא יפה :-)

לגבי הרכב - אני אכן נהנה ממנו יותר כל יום, וזו הסיבה שנשתדל להתאים את כבודתנו אליו (כלומר עגלה, קורקינט וכו'), ולא נחליף כעת ל- S40 T5 כמו שתכננתי.

גם אני עברתי ממנוע 160 ל- 211, והשינוי כמובן מורגש, אם כי הוא לכשעצמו לא מציק בעיני פער של 50K ש"ח. שאר החבילה, זה כבר סיפור אחר. הרכב כמובן אוחז ומנווט ברמות אחרות מהגולף 160, אבל גם קצת קשיח יותר (בעיה שאין כאשר עוברים משירוקו ;-) ).

לגבי שיפור הרכב עם STAGE1 או אגזוז בריא, הנושא עדיין לא נשקל. נחיה ונראה. בינתיים הוא מספק, ואין כמו רעש הפליטה (של הרכב...) על הבוקר, בעת החלפת הילוכים :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מנסיון, וולבו S40 T5 אומנם רכב מדהים על קו ישר ואולם משום שגם אני איש משפחה קשה להסתדר עם תצורת תא המטען הצרה אשר מקשה בהעמסת עגלת תינוק (אני לא מדבר על שתי עגלות)+תיקים+צעצועים+ציוד נלווה. תהנה וסע בדרכים טובות.

פורסם

החל מדור 5 הGTI הוא בעיני (ובעיני כמה עיתונאים שדעתם חשובה לי) האוטו האולטימטיבי. שילוב כזה של כוח-התנהגות-פרקטיות-נוחות-עלות קשה מאוד למצוא. יש מכוניות עדיפות בכל אחת מהקטיגוריות האלו אבל שום דבר שנותן כזו חבילה, וזה בעצם משהו שאתה לומד להעריך רק אחרי שאתה חי עם אחת.

לגבי דור 6, הרושם שלי היה שהיא מעודנת ומעוגלת מדי לעומת ה5. מה שאתה באמת צריך זה צ'פ, זה פשוט יעיר את האוטו (ואותך). חבל על כל קילומטר שאתה עושה בלי.

איכשהו, לא משנה איפה ומה, הייתי משאיר GTI בחניה שלי בנוסף לכל דבר אחר שיהיה שם. זה כזה אוטו מוצלח ונקווה שדור 7 ימשיך באותו כיוון.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מה שאני אוהב ברכבים בסגנון הזה, זו העבודה שהם על פניו נראים כמו רכב רגיל מהסדרה, ואז איזה פלוץ שלא ממש מבין מה החיים שלו ויש לו איזה יונדאי וולסטר או קופה חושב שהוא גבר נותן לך איזה מבט וחושב שאתה סתם גרוטאה בעצם אתה נותן לו בראש.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

Leon, תמיד כיף לראות את הפלוץ המתלהב בוולוסטר עובר לידך, זורק מבט, וחצי דקה אחרי זה - מקבל בראש.

איל, המון המון מזל טוב. אתה עוד צריך לקפוץ לבקר, אל תשכח...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל ו-LEON, לא יודע מאיפה ההקשר הזה פתאום של אנשים מתלהבים, אבל ברצינות, אתם כותבים כמו ילדים.

אגב, לא ידעתי שאם יש לי ולוסטר ואני מסתכל עליך, זה גורם לי לחשוב שאני "גבר" כמו שציינת LEON :roll::roll::roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא, אל תעלב - זה לא נאמר עליך אישית.

יש לא מעט מתלהבי וולוסטר הנראים על כבישי ארצנו לאחרונה, לרוב הם מהסוג הערסי-פרחי-דאוויני.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אז חבל מאוד שיש לאנשים כאלה רכב מהסוג הזה. בכל אופן, יהיה מסקרן לראות מישהו עם ולוסטר טורבו כשאדון leon עומד לידו (;

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר, קודם כל אני חייב להבהיר, שאני ממש לא מחפש לעשות רושם על משהו כזה או אחר, אני לא עוצר ליד פורש GT3 ומצפצף לו, וגם לא ליד יונדאי וולוסטר. סתם הצחיק אותי שנתקלתי כבר כמה פעמים בכמה רכבים שחשבו שאני באיזושהי סוג של תחרות איתם, אני משתדל תמיד לנהוג כחוק. וסתם בשביל הפרוטוקול, לדעתי יונדאי וולוסטר טורבו עדיין תקבל בראש :-)

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סקירה יפה, דווקא הצבע שלך מאוד מוצא חן בעיניי למרות שאחרי השחורה הנוכחית שאני נאלץ לשטוף פעם-פעמיים בשבוע, הייתי בפעם הבאה הולך על צבע בהיר.

בלי קשר - אם לא היו לך צמד דלתות מיותרות, הייתי כבר חותם איתך זכרון דברים ליום בו תחליט להתקדם... :)

הרבה מזל טוב על הולדת הבת!

החל מדור 5 הGTI הוא בעיני (ובעיני כמה עיתונאים שדעתם חשובה לי) האוטו האולטימטיבי. שילוב כזה של כוח-התנהגות-פרקטיות-נוחות-עלות קשה מאוד למצוא. יש מכוניות עדיפות בכל אחת מהקטיגוריות האלו אבל שום דבר שנותן כזו חבילה, וזה בעצם משהו שאתה לומד להעריך רק אחרי שאתה חי עם אחת.

לגבי דור 6, הרושם שלי היה שהיא מעודנת ומעוגלת מדי לעומת ה5. מה שאתה באמת צריך זה צ'פ, זה פשוט יעיר את האוטו (ואותך). חבל על כל קילומטר שאתה עושה בלי.

איכשהו, לא משנה איפה ומה, הייתי משאיר GTI בחניה שלי בנוסף לכל דבר אחר שיהיה שם. זה כזה אוטו מוצלח ונקווה שדור 7 ימשיך באותו כיוון.

מסכים עם כל מלה.

[בדיוק חזרתי מנסיעת התגרזנות לילית, סתם לקחתי את המסלול הארוך יותר הביתה אחרי יום עבודה+לימודים.]

אני לא מרגיש כאילו הוא מנצל מספיק את הרכב כדי להגיע למצב של תוספת צ'יפ.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...