Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מצאתי אתר עם מגוון ריחנים לרכב

http://www.eyals-trading.com/category.asp?CategoryID=3

,כיוון שיש בו מבחר גדול של פחיות קליפורניה רציתי לדעת אם משהו מכיר את האתר מבחינת אמינות? יש אולי עוד אתרים עם ריחנים לרכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בדיוק קניתי לפני שבוע וחצי מאתר AUTO365 ואני יכול להמליץ עליו, הגיע אליי ממש מהר.

אגב אם תרצה מצאתי גם קופון של 10% הנחה.

hanuka4cf

פורסם

תודה,חבל שאין שם את כול הריחות,איזה ריחות הזמנת?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום חברים,

מצאתי אתר עם מגוון ריחנים לרכב

http://www.eyals-trading.com/category.asp?CategoryID=3

,כיוון שיש בו מבחר גדול של פחיות קליפורניה רציתי לדעת אם משהו מכיר את האתר מבחינת אמינות? יש אולי עוד אתרים עם ריחנים לרכב?

תוכל להנות ממבחר הריחות המובילים של קליפורניה באתרנו:

http://auto365.co.il/cat-44-מוצרי_אוירה_טיפוח_וניקוי.aspx

דירוג הריחות הנמכרים באתר:

1. דובדבן.

2. מסטיק.

3. ונילה

-

-

1234567

פורסם

אני גם הזמנתי מאוטו 365 שלישיית קליפורניה והמשלוח הגיע אלי כשבוע לאחר ההזמנה.

הזמנתי בריח מסטיק, ונילה ודובדבן.

בינתיים אני יכול להגיד שכנראה את המסטיק אני אזרוק ישר לפח כי הוא עושה לי באוטו ריח של משהו רקוב שקשה לי להעביר אפילו כמה הוא דוחה אותי.

הקטע המוזר הוא שהפחית עצמה לא מסריחה אלא מריחה דווקא בסדר, אבל הריח שהיא עושה לי באוטו נוראי.

מוזר...

פורסם
אני גם הזמנתי מאוטו 365 שלישיית קליפורניה והמשלוח הגיע אלי כשבוע לאחר ההזמנה.

הזמנתי בריח מסטיק, ונילה ודובדבן.

בינתיים אני יכול להגיד שכנראה את המסטיק אני אזרוק ישר לפח כי הוא עושה לי באוטו ריח של משהו רקוב שקשה לי להעביר אפילו כמה הוא דוחה אותי.

הקטע המוזר הוא שהפחית עצמה לא מסריחה אלא מריחה דווקא בסדר, אבל הריח שהיא עושה לי באוטו נוראי.

מוזר...

אם אתה בקטע של דובדבן אז התות שדה מדהים!

-

-

1234567

פורסם

אין על הדובדבן. בהתחלה הריח חזק מאוד, אבל הריח הזה נשאר חודשים על גבי חודשים, גם אחרי שזורקים את הפחית.

באוטודיפו ובהמון חנויות מוכרים את הפחיות האלה ב20 שקל.

פורסם

קצת רקע על המוצר:

המוצר מורכב מיחידות עץ דחוס וספוג בנוזל. טכנולוגיה זו מאפשרת הפצת ריח בעוצמה גדולה ומונעת נזילת החומר.

המוצר מורכב מלמעלה מ- 50 חומרים אורגניים ידידותיים לסביבה.

-

-

1234567

פורסם
בואנ'ה, אתם חבורה של :sissies:

גבר אמיתי משתמש ברכב שלו רק בריח אחד:

6a00e55239d3088834014e89f87473970d-320wi

הכל בהומור, כן? :wink:

איזה גבר! (:

1234567

פורסם

לגבי המסטיק מסכים,גם לי ברכב היה ריח לא נעים,כניראה שאזמין כמה פחיות מהאתר ואז אתמקד על אחת,בדובלו השתמשתי בריח תפוח,מאוד אהבתי,חבל שאין באתר.

מה לגבי המוצר עם המקלות? עדיף מהפחיות?

פורסם

אני חייב להגיד שדווקא השתמשתי במקלות בריח וניל פצ'ולי (קיבלתי במתנה מ-Car Spa) והם היו מעולים.

זה היה חזק יחסית ואפילו היו שטענו שאחרי שנסעתי ברכב הריח של המקלות נדבק לי לבגדים.

יכול להיות שיש כמה סוגים חלשים, אבל שלי בכל אופן היה חזק, וגם החזיק די הרבה זמן

פורסם
לגבי המסטיק מסכים,גם לי ברכב היה ריח לא נעים,כניראה שאזמין כמה פחיות מהאתר ואז אתמקד על אחת,בדובלו השתמשתי בריח תפוח,מאוד אהבתי,חבל שאין באתר.

מה לגבי המוצר עם המקלות? עדיף מהפחיות?

אמנם אנו מוכרים מקלות- אך עדיף להמנע מהם.

תוך יום לא מרגישים אותו.

1234567

• תוכן חדש...