רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,568 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
האם ניתן לזהות איזה מודל הסוויפט לפי האנטנה כי לפי מה ששמתי לב יש את הדגמים עם האנטנה שנמצאת מאחור ויש את הסוויפט עם האנטנה מקדימה , האם עשו שינוי בהזזת האנטנה בשנתונים השונים של הסוויפט והאם יש הבדל בין שתי האנטנות או שיש יתרון של אחת על השניה ? להלן האנטנות המדוברות : אנטנה קדמית כפי שאתם רואים : אנטנה אחורית :
הודעה אחרונה מאת roni25, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הכוונה לצמיגים ,ברקסים ,פילטרים ,שמנים וכו'... מדברים על הוזלות ופטור ממכס ,השאלה היא מה קורה עם החלפים לרכב האם ירד או ישאר אותו דבר? במידה וירד המכס על הצמיגים בינואר נראה כצרכנים ירידה או שלדעתכם היבואנים יגזרו עלינו קופון?
הודעה אחרונה מאת doras, -
שלום לכולם, אני רוצה להתחיל ולהגיד שאף על פי שזו הפעם הראשונה שאני כותב ומגיב באתר אני עוקב אחרי האתר על בסיס קבוע כבר כשנה וחצי. יש לי מספר שאלות ואני מקווה שישנם כאלה שיוכלו לענות: 1. בעיתון ידועות אחרונות של היום יש תמונה של 2 מכוניות פרארי 458 וכן קליפורניה לבנה ובגוף הכתבה כתוב ש-4 מכוניות פרארי נפרקו השבוע בנמל אשדוד וכן 2 מכוניות מזראטי, רק מה הכתבה ממש לא ברורה, הכתב כותב כאילו זו הפעם הראשונה שנפרקים כאן מכוניות פרארי וכן מזכיר שהגיעה גם FF אחת, השאלה היא האם מישהו כאן יודע עם זה משלוח נוסף בנוסף ל-3 מכוניות שכבר נמצאות בארץ או שהוא מדבר על אותם המכוניות? (שהרי ישנה קליפורניה לבנה כבר כמעט כשנה ומופיעה בתמונה של היום עוד מכונית לבנה, וכן FF שמוזכרת שכפי שיד…
הודעה אחרונה מאת dkny2, -
היציאה מכביש 5 ממזרח למערב לתוך רמת השרון היא מנת חלקי בכל יום עבודה. לרוב אני חוזר אחרי 7 בערב כך שזה פחות נורא, אבל עדיין מדובר באחד הפקקים המיותרים שקיימים. הוא נובע אך ורק מעומס בכניסה לדרך הראשונים, שזו הפנייה ימינה בצומת הראשונה של רמת השרון (צומת הראשונים, שלא במפתיע). בעצם יש נתיב אחד שפונה ימינה מכביש 5 (על מחלף הכפר הירוק) לתוך רמת השרון, ואז הנתיב הזה ממשיך והופך לנתיב לפנייה ימינה לתוך דרך הראשונים, שגם היא די עמוסה בשעות החזרה הביתה (כי זו הכניסה היחידה, בערך, לאזור המזרחי של רמת השרון). אין לי כוונה או יכולת לפתור את העומס על דרך הראשונים, אבל הבעיה שלי מתמקדת בכך שרבים האנשים שממש לא מעוניינים לנסוע לשם, ובעצם רוצים להמשיך ישר על סוקולוב (או אפי…
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 1 תגובות
- 718 צפיות
שבת שלום ושנה אזרחית טובה לכולם. בדלת הצד בקנגו שלי יש מדבקה שחורה מקורית שרשום בה את שם הדגם. האות הראשונה במדבקה התקלף. אולי זה נשמע קטנוני אבל זה מאוד מפריע לי. היכן ניתן להשיג מדבקה מקורית חדשה? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Miraz, -
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
למי מכם שאינו מכיר, להלן לינק לחלק קצר מהדי.וי.די (שאורכו המלא שעה וחצי) ביו טיוב: כמובן שבמגבלות הקופי רייטס אנחנו לא יכולים לראות את המשך הסרט - לא ביו טיוב ולא באמזון vod והחברה לא מבצעת משלוחים לארץ... אתר החברה, אגב, הינו: http://www.superspeeders.com מסקרן מאוד לדעת מה קורה בהמשך הסרטון - ראו הוזהרתם. למישהו יש מושג היכן אוכל לראות את המשך הסרטון? גיא
הודעה אחרונה מאת sagi.m, -
- 2 תגובות
- 942 צפיות
שלום לכולם, אני קורא בפורום כבר תקופה די ארוכה ולבסוף נרשמתי מאחר ויש לי כמה שאלות ספיציפיות לגבי התוכנה: רכשתי לפני מספר חודשים את הרכב ולו יש חמש תוכנות ניהול לרכב של חברת גיאק עם שלט: הרכב הינו לאון קופרה שחורה שנת 2010 (פייס ליפט) עם 22k, יד שנייה שמור ומטופל. הרכב נקנה עם התוכנה ובפועל מעולם לא החלפתי בין התוכנות, להבנתי, אני נוסע עם התוכנה הבסיסית של גיאק לדלק 95/98 והרכב נוסע פשוט פנומנלי. לשאלתי, ממה שאני מבין (ואינני מבין גדול אז נא תקנו אותי אם אני טועה) התוכנה אמורה לייעל את פעילות המנוע ובכך לחסוך בדלק בנסיעות בין עירוניות וכמובן לתת הרבה יותר כוח. הרי זה מבורך, אך מה לגבי נסיעות מנהלתיות עירוניות בפקקים של …
הודעה אחרונה מאת giacleoncupra, -
- 35 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום חברים,אני מעוניין להזמין ולנטיין ומשבש מeby. רציתי לדעת, אם למישהו יש ניסיון עם המוצר בהבאתו לארץ? מה העלויות? והאם יש סיכוי שיחרימו לי אות במכס? אשמח לקבל קישור למוצר , חיפשתי ולא מצאתי.
הודעה אחרונה מאת B.D.B., -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אתמול, יום ה', עלעלתי במוסף הרכב של 'ידיעות אחרונות'. הוא אסתטי ואינפורמטיבי, אבל עמוס לעייפה בפרסומות(שמן הסתם מצדיקות את עצם הדפסתו). אלא שבקריאה יותר מדוקדקת, שמתי לב שכתבתו של אודי עציון על פרארי נקטעה - ושחלק מהטבלאות המובטחות בכתבתו של בני ברק על דגמי 2012 פשוט לא היו שם. אשמח אם אודי, שמגיב בפורום הזה לעתים, יבהיר את הנקודה הצורמת הזו.
הודעה אחרונה מאת The Phoenix, -
דיזל- האם משתלם? 1 2
מאת צבי80-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היום כשהסולר קרוב במחיר לבנזין- האם עדיין משתלם להחזיק רכב דיזל? מה החישוב? האם הרישוי יקר יותר בדיזל, או שגם זה השתנה?
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 1 תגובות
- 987 צפיות
ראיתי את הסרט היום ביס דוקו והזדהתי עם כל פריים. תיעוד מעניין של תפקיד הרכב בעולמו של חובב מכוניות, ראיונות עם ידוענים כמו קלארקסון וג'י לנו כאשר ברקע סיפורה של פאלקן קופה 72 שמשתתפת במירוץ ראלי אוסטראלי. אם לא תזדהו ותתחברו, אין לכם מה לעשות בפורום הזה. http://www.imdb.com/title/tt1284028/
הודעה אחרונה מאת osher4441, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=uZzs7icr9HE דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. מומלץ יותר למי שאוהב את ההומור הבריטי שלהם,כמו גם את הנופים המדהימים של הודו. פחות התמקדו ברכבים עצמם,אבל סיפקו המון רגעים משעשעים כהרגלם. לצפייה: http://televisode.com/watch-top-gear-season-17-episode-7-s17e07-online-free.html תבלו.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 41 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
חברי קארזפורום היקרים, ביום שבת התכנס מועדון scirocco.co.il לטיול לצפון, היעד הנבחר היה מוזיאון הרכבים של ורטהיימר שנמצא בתפן. לאחר מכן התיישבו החברים לארוחת צהריים משותפת, עייפים ומרוצים לאחר יום נהיגה מלא כולל קטעים יפים במיוחד, עד שכולם התפזרו בצורה מסודרת חזרה למרכז. מצורפות מספר תמונות להנאתכם, השאר נמצאות בשרשור הייעודי באתר המועדון. תהנו!
הודעה אחרונה מאת oferelijah, -
-
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
טוב אני לא יודע אם אנשים פה מכירים את המשחק, משחק המרוצים Test Drive קיים כבר שנים רבות, אך לפני כ-5 שנים עשה קאמבק משמעותי עם Test Drive Unlimited משחק ברמה גראפית גבוהה, וכמות מכוניות שלא נראתה אז באף משחק ופונקציות אדירות, המשחק היה הראשון אם אני לא טועה שאיפשר נהיגה חופשית בעולם, אישית עליי עשה רושם אדיר, עיקר ההנאה מהמשחק היה נהיגה ברשת, היינו מארגנים בפורום טיולי נהיגה ברחבי האי הוואי לפי סקטורים שונים של מכוניות. Test Drive Unlimited 2 מראה שיפורים אדירים, כמו שינויים במזג האוויר, מכוניות חדשות ואפשרויות חדשות, והפעם הנסיעה מתבצעת באיביזה וניתנת אפשרות לטוס גם להוואי, מה שיפה זה שהמפה תואמת כמעט 1:1 למציאות וזה בדוק, הנופים מדהימים, באמת שלדעתי זה הוא משחק הנה…
הודעה אחרונה מאת צבי80, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב לכל חברי הפורום . קרה לי מקרה בפעם הראשונה בחיים שלי , הייתי לפני מעבר של פסי רכבת והתנועה זרמה , פתאום איזה אידיוט החליט להשתלב מהנתיב הימני לשמאלי שזהו כיוון הנסיעה שלי , ויצר מצב שאני עומד על פסי הרכבת ופתאום התחיל ה הבהוב של האורות האדומים ואני על הפסי רכבת , איכשהו הצלחתי לצאת מהמצב הזה כולי בלחץ בגלל האידיוט שתקע תתנועה , עכשיו השאלה אם המצלמה צילמה אותי כי כבר הייתי על הפסי רכבת ועברתי לפני זה כרגיל באור ירוק , הבעיה שההוא תקע תתנועה וגרם לי לעמידה על הפסי רכבת ? זה קרה בלילה ולא היה פלאש , אני מכיר תפלאשים ותחוזק שלהם כאילו נוחת מטוס , אבל לא היה , כל מקרה יש סיכוי שצולמתי ? תודה רבה .
הודעה אחרונה מאת צבי80, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כדאי לקרוא http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4168020,00.html
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שוקל לקנות כזו. ערכתי נסיעת מבחן והתרשמתץי לטובה אבל הייתי רוצה לשמוע התרשמויות מישהו שנוהג תקופת מה באוטו זה.
הודעה אחרונה מאת adi89, -
- 2 תגובות
- 854 צפיות
היי, אינני רוצה לקחת רכב ליסינג מהחברה אלא להשתמש בהוצאות רכב שלי מהחברה כדי לקחת רכב בהשכרה. האופציות עבורי הן 107/פיקנטו וכו'. האם הרכבים האלו קיימים במחירים שפויים לחודש ולא 2500-3000 שח? (נוסע כ1000 קמ בחודש). תודה.
הודעה אחרונה מאת גיל מאוויס, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 785 צפיות
היי, בתור מתחיל בפורום ובנהיגה בכללי, הייתי רוצה לשאול אתכם כמה שאלות כלליות היום היה לי שיעור כפול כרגיל ( שיעור מס' 29-30 ) והמורה החליט להתחלף ל10 דקות עם מורה אחר שיראה איך אני נוהג. בגדול השתפרתי מאד והשיעור האחרון שהיה לי לפני השיעור היום הלך לי טוב מאד, פשוט היום הייתי מאד לא מרוכז בגלל עייפות, וכשהגיע המורה האחר שבחן אותי מאד התרגשתי ולכן גם נהגתי הרבה פחות טוב . בכל מקרה רציתי לשאול שאלה ספציפית ועוד איזה משהו קטן : לפעמים כשאני נוהג בעיר אני שם לב שיש בדרך רק שני נתיבים , ובלי שיש שלט הקו שמפריד בין שני הנתיבים פשוט נעלם.. לפי מה שאני זוכר הכביש לא נהיה צר יותר, פשוט הקו נעלם... …
הודעה אחרונה מאת Shikseluliz, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 5 אלף צפיות
סובארו אמנם לא מוכרת רכבי שטח קשוחים, אבל מסורת שטח ארוכת שנים דווקא יש לה. בשנות השבעים והשמונים, כשסובארו שידכו מערכת הנעה כפולה ללאונה המשפחתית, זה היה נראה קצת מוזר. היום קוראים לזה קרוסאובר וזה צו השעה בעולם הרכב. לקחנו את הפורסטר, רכב השטח הכי קשוח של סובארו, לטיול שטח קליל וחזרנו עם כמה מסקנות. זה דווקא רכב לא רע, הוא רק קצת יקר מידי. סובארו פורסטר - מבחן דרך
הודעה אחרונה מאת Roy, -
-
שלום אני קורא בפורום כבר די הרבה זמן,אז כמו שאתם מבינים מהכתורת אני נהג חדש שעומד להתסיים בעוד חודשיים. אני מעריך שמתחילת הרישיון שלי עברתי את 100K קילומטר על ההגה. העניין הוא כזה.שאני מעריך שיש אותו להרבה (או שלא) יותר מידי ביטחון על הכביש. בהתחלה זה היה ביטחון בעצמי בנהיגה שלי.ואחרי שאיבדתי אח על הכביש,ואחרי לא קצת איבודי שליטה שלא נגמרו באסון. למדתי קצת להוריד את הביטחון מעצמי.אבל לפני כשלוש חודשיים רכשתי רכב חדש אשר מצויד בבקרות שאת רובם אני לא יודע, ESP וכול.. והתחלתי לסמוך עליהם... מה עושים?איך אני מרגיע את עצמי?? אני לא יודע איך אני פשוט לא מצליח לעצור את זה.שאני נכנס לסיבוב שיהיה שלג על הכביש.אני פשוט ימשיך ללחוץ על הגז עש שאני ירגיש שאני…
הודעה אחרונה מאת pipinoadar, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן לפני כ - 10 דקות יצאתי לקנות כמה דברים במכולת (בגופייה וג'ינס). אני חוצה ליד מעגל תנועה. יש מעגל, ומשמאלו מדרכה, מעבר, אי, מעבר, מדרכה. חציתי את המעבר חצייה הראשון. נעצרתי על האי תנועה. הסתכלתי שאין מכוניות והתחלתי לעבור. פתאום - משמאלי יוצאת מהכיכר שברולט אוואו / אופטרה (לא הסתכלתי טוב) אפורה בסביבות 60-70 קמ"ש (בעיר להזכירכם !) ובה "נהגת" קשישה כבת 70 ו 3 נוסעים גם כבני 70-80 . ה"נהגת" נעצרה 10 ס"מ ממני. 65קמ"ש-0קמ"ש. הנהגת פותחת חלון, וצועקת לי : "מה אתה מטומטם ? " עניתי לה : "לא, ואת? יש פה מעבר חצייה, את נסעת 60-70 בעיר. " ה"נהגת" אמרה "חוצפן" ונסעה לה בחריקת צמיגים (דייהו אוואו/אופטרה ). מס' רישוי 36-955-65. ואם…
הודעה אחרונה מאת רוכב בודד, -
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4167512,00.html מסתמן שחברי הכנסת במדינתנו היקרה רוצים לחנוך חוק חדש שכפי שאני קורא עונשו יהיה מאסר בפועל ופסילה ארוכה . עולה השאלה מי יקבע ומהי רמת הסף שבה אתה נחשב מעבריין תנועה "קל" לעבריין תנועה בריוני ומסוכן . ועוד שורה של החמרות בעונשים , מה יהיה .. (נ.ב "מה יהיה" מתייחס לכך שבגלל הנהגים שסליחה אבל ה"חסרי אחריות" וה*** ****** מחמירים את העונשים שאולי יבוא יום ואני אעבור על אחד מהם בתמימות וההשלכות יהיו נוראיות בגלל אותם נהגים (ראה טעות בתום לב של מעבר מסילת רכבת .. וקרו דברים )
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 12 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אז ככה , לי כיום יש רכב המנוע בגז ואני מרוצה עד מעל הראש , לאחרונה החלטתי להחליף את הרכב לרכב יותר מחדש מדגם סונטה שנתונים 2006-2009 בערך , עדיין אין רכב ספציפי , עניין היכולת התמודדות עם מערכת הגז הוא מבחינתי קריטי בגלל העלויות הגבוהות אין צורך להסביר על זה , אני נוסע המון וצריך רכב נוח וגדול ועל כן הוצאות הדלק הגדולות מה עוד שאני נוסע יחסית דיי הרבה , בכל מקרה , שאלתי את נציג המכירות של חברת גז-פרו שאצלה עשיתי את ההתקנה הקודמת , והוא טען שאין שום בעיה להסב את הרכב הנ"ל לנסיעה בגז , ושיש כיום המון רכבים מהדגם הזה הנוסעים בגז ללא כל בעיה , הגדלתי לעשות ושאלתי גם את היבואן האם לפי "הספרים" הרכב יכול לנסוע בשקט ובלי בעיות עם גז , קיבלתי תשובה חד משמעית שאינה …
הודעה אחרונה מאת VivaItalia, -
נהג חדש, רכב חדש מידי 1 2
מאת OrFux-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני נמצא במצב קצת עקום... מאז הטסט לא נהגתי, למדתי על אוקטביה טורבו דיזל 2001 ידנית כמובן. עברתי טסט בדיוק בשלבי מכירה של 323 וקניה של ניסאן קשקאי חדשה מהחברה ברמת הגימור הגבוהה (למי שמתפלא מהמעבר החד בין קבוצות מחיר, מדובר בביטול המכס במסגרת "קצבת ניידות" מביטוח לאומי) עכשיו הבעיה היא שאנחנו מחכים לרכב, וכשהוא יגיע זה יהיה מצב שלא נהגתי שבועיים, כל מה שנהגתי הוא הפוך לגמרי ממה שאני הולך לנהוג עליו... דיזל הפך לבנזין, טורבו הפך לאטמוספרי, חמישה הילוכים ידניים הפכו לאין-סוף קובניציות רציפות, ורכב סדאן הפך לג'יפון!! את כל המעבר החד הזה אני עושה אל רכב של קרוב ל200,000 שקל!!! אני מתלהב ומחכה לזה, אבל עם זאת ממש ממש לא רוצה אחריות על כמעט 200K ש"ח בפעם הר…
הודעה אחרונה מאת GTI33, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למי שלא יודע, לאחרונה ישנם פקקים מוגזמים בכל האזור ברמה ששברה איזשהוא שיא גינס.
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- 3 תגובות
- 659 צפיות
יש לנו רכב סאניאנג קארנדו טורבו דיזל 2011, יש שלט במסגרת הדלת של הנהג שכתוב בה משקלים שונים, האם מישהו יוכל לעזור לפענח? שורה 1. משקל עצמי 2260 ק"ג שורה 2. לא ברור - 4260 ק"ג שורה 3. משקל על ציר קדמי 1220 ק"ג שורה 4. משקל על ציר אחורי 1200 ק"ג בבקשה עזרה
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כבר הרבה מאוד שנים אני לא קורא מגזינים, בעידן האינטרנט אני לא כלכך מוצא להם הצדקה. נפל לידי מגזין הגה של חודש דצמבר ולמרות שבדרך כלל אני משקיע כ-5-10 דקות בדפדפוף ושם זה נגמר הפעם ממש קראתי חלק גדול ממנו. המגזין משלב בתוכו מס' תכנים בין ספורט מוטורי, מבחנים השוואתיים אמיתיים (פוקוס 1.6 טורבו מול ליאון 1.8 טורבו, ג'טה מול פוקוס 2.0 ליטר, מאזדה 3 2 ליטר, I35 וסיוויק) מבחנים למכוניות חדשות (DS5 ו, לנד רובר איווק וגולף 1.2 TSI), טורים ומדורים ומס' סוכריות בסגנון מבחן השוואתי חוויתי בין מיני לאוטוביאנקי וסיפור נחמד של אוהד על אלפא סוד שחוגגת 40 שנה. בנוסף, חלק גדול מהמגז\ין מוקדש להגה בשטח ומציע מס' כתבות בתחום בהן לא התעמקתי. קיצור, אני חושב שהתמהיל בין תוכן גבר…
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
פרויקט האכיפה היומרני א3, הכולל מצלמות מהירות ורמזור משוכללות, אמור היה לצאת לדרך ב-1.1.2012, אחרי למעלה מעשור של הכנות. אולי גם יצא, אבל אף אחד לא טורח לעדכן אתכם http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4167135,00.html
הודעה אחרונה מאת איש הגרזן, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם אני צריך עזרה דחופה לבמיני ענינן ומנוסי צמפיון !! אבא שלי רכב לפני כמעט שנה אאודי אי 6 מהחברה (הצורה הישנה ) ומהיום שהוא רכש אותה היו לו בעיות שהיא צורכת המון שמן וכול פעם בצמפיון היו אומרים שזה בגלל הטורבו וחארטות כאלו .. כאשר בטיפול האחרון נעשתה בדיקה מעמיקה והתגלה שהבוכנות באוטו לא טובות צמפיון הציעו להחליף את המנוע בחדש מה דעתך האם זה כדאי או שעדיף להמשיך ולדרוש רכב חדש כי בכול זאת רכב מודל 2011 ועוד אאודי לא הגיוני שכבר יחליפו מנוע כאילו זה רכב אספנות תודה רבה עטיר וד"א אני מנתיבות אז יצא לי להיתקל בפרארי ועודד שותף לעבודה של אבא אז הובטח איזה סיבוב קטן אני מבטיח ברגע שהוא התקיים יהיו גם תמונות
הודעה אחרונה מאת nepet, -
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 123 אורחים (הצג רשימה מלאה)