Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שזה ספק פרטי זו בעיה אחרת, לדעתי חמורה אף יותר. הפרטת האכיפה אומרת הלכה למעשה - לא מעניין אותנו כלום, רק התשואה שהעסק יביא. זה פסול מכל פסול. המשטרה, אגב, אינה פטורה מהנטל הזה - ראה ניידות אור ירוק. אם זה לא שוחד, אני לא יודע איך לקרוא לזה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החוק הזה הוא בדיוק כמו החוק הדרקוני: איסור שינוי מבנה ברכב.

וזה נתון לשיקול הדעת השל טמבלים במשטרת ישראל, מלבד בלאגן אני לא רואה איך יצא טוב מזה.

פורסם
זה שזה ספק פרטי זו בעיה אחרת, לדעתי חמורה אף יותר. הפרטת האכיפה אומרת הלכה למעשה - לא מעניין אותנו כלום, רק התשואה שהעסק יביא. זה פסול מכל פסול. המשטרה, אגב, אינה פטורה מהנטל הזה - ראה ניידות אור ירוק. אם זה לא שוחד, אני לא יודע איך לקרוא לזה.

התפעול הטכני של המצלמות הוא בידי ספק פרטי .האכיפה וקביעת המהירות בו תופעל המצלמה בידי המשטרה.

לכן אין כאן בעייתיות. עדיין.

וטרם הוכח שתרומת אור ירוק בניידות שינתה משהו בחקיקה הקשורה בתחבורה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
נהיגה בריונית בשביל השוטרים המשועממים והשופטים זה נהיגה בפול ווליום בעיר למשל עם קצת זגזוגים. מי שואל אותם אם לשמוע מוזיקה או לא בחזק ולעשות קצת שמח ופוזה בעיר?

תעשה "שמח ופוזה" בבית שלך.

בציבור, תעשה בשקט ובהתחשבות, כי לא ממש מעניין אותנו לא לראות אותך ובטח שלא לשמוע.

קחו לדוגמה עבירה באור צהוב-אדום. קורה שתופסים תאדום מלא, לא מדבר על לעבור במלא , אבל לפעמים קורה שאי אפשר לבלום וכן אתה די עובר באדום. לא תמיד זה עבריינות בכוונה. על זה מאסר לחמישים שנה?

דמבר על צהוב אדום לא אדום מלא!

אם שקורה לו, עבר צומת באור אדום, כי נהג לא נכון ויקבל את מה שמגיע לו בחוק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
התפעול הטכני של המצלמות הוא בידי ספק פרטי .האכיפה וקביעת המהירות בו תופעל המצלמה בידי המשטרה.

לכן אין כאן בעייתיות. עדיין.

וטרם הוכח שתרומת אור ירוק בניידות שינתה משהו בחקיקה הקשורה בתחבורה.

למיטב זכרוני לאותן חברות פרטיות יש יעדים. היעדים הם, כמובן, יעדי גביה. מכאן נובע מיקומן של המצלמות, בין היתר. לגבי אור ירוק - אולי טרם הוכח שינוי בחקיקה, אך אני לא חושב שנבדק שינוי באכיפה בפועל או בהתנהלות בפועל. מכל מקום, לכל הפחות זה טעם לפגם של ממש.

"תרומה" שבעקבותיה נוסעות ניידות עם לוגו של אור ירוק משל היה זה שם של ספונסר על חולצת כדורגלן והניידות נושאות לוחית רישוי צהובה לא יכולה להיות תקינה בשום קונסטלציה. זה לא משמר אזרחי או סיוע לקהילה. זו משטרת התנועה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

החברה מקבלת כסף עבור ההפעלה לא % מהגביה. ולא היא קובעת את מיקום המצלמות אלא שוב המשטרה.

למדינה אולי יהיה אינטרס עקב ההוצאה להוריד את המהירות כדי שהקופה תתמלא בקצב מהיר יותר.

מה איכפת לי באיזה רכב נוסע אוכף התנועה כל עוד הוא מבצע את עבודתו. וכאשר מדובר בסמויה ואין שם של ספונסר והלוחית צהובה אז גם זה לא בסדר.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ידעתי שתבוא השאלה על ניידת סמויה. לא ניתן לגזור גזירה שווה - המטרה והאמצעים שונים בתכלית. אבל כשניידת גלויה שאמורה להיות חפה מאג'נדה זרה ממומנת על ידי גוף עם אג'נדה מאד ברורה ומגמתית - כאן יש גם יש בעיה. מאד אכפת לי כשהשוטר שאמור להיות נטול פניות עלול לקבל הוראות שנובעות מאותה אג'נדה בשל העובדה שמקדמיה יפעלו למול מפקדיו של אותו שוטר ויזכירו, בעדינות רבה, את "תרומתם". להתעלם מכך זה נאיבי לכל הפחות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה האג'נדה של אור ירוק?

האם היא בלתי חוקית?

האם אתה יודע שקיימת השפעה כזו ?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני לא אתחיל לחזור על כל השרשורים שהיו בפורום הזה על אור ירוק, המלל רב וקיים.

לגבי השפעה - אני לא צריך לדעת שהיא קיימת, הרי ממילא אני אף פעם לא אדע. למשטרה, כמו לכל גוף ציבורי אחר, אסור שתהיה אפילו מראית עין של השפעה זרה כלשהי. לא תתרעם אם פקידי מכס ומע"מ ילכו בחולצות עליהם שם של גוף פרטי כלשהו? לא תעלה חשדות כנגדו? זה אותו הדבר בדיוק.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

למה לדעתך מבקר המדינה לא נותן דעתך לנושא .

הרי לא מדובר בתופעה חדשה.

ואין דין חולצת טריקו כדין רכב מצוייד.

הטעם לפגם לדעתי ,שגוף ציבורי צריך לתמוך במשטרה במקום תקציב המדינה.

אבל במקום שתקציב המדינה לא מספיק אז תרומה למטרה ראויה היא אכן ראויה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אם נחזור רגע לנושא השיחה הראשי, אני לא מבין עדיין מה יכלול הסעיף "נהיגה בריונית",

עם זאת, אני חושב שזה לא כ"כ רחוק מהסעיף "נהיגה בקלות ראש" שגם הוא סעיף שכל מהותו אם אתה "בא לשוטר בטוב לעין או לא".

לא שאני רוצה לראות את זה מתממש, אבל צריך להבין שכבר היום שוטר יכול לדפוק אותך כי אתה "לא בא לו בטוב", לא צריך עוד תקנה בשביל זה.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
למה לדעתך מבקר המדינה לא נותן דעתך לנושא .

הרי לא מדובר בתופעה חדשה.

ואין דין חולצת טריקו כדין רכב מצוייד.

הטעם לפגם לדעתי ,שגוף ציבורי צריך לתמוך במשטרה במקום תקציב המדינה.

אבל במקום שתקציב המדינה לא מספיק אז תרומה למטרה ראויה היא אכן ראויה.

ככל הנראה הדבר לא בראש מעייניו או שפשוט טרם מצאו לנכון להעלות זאת בפניו. מה גם שבהחלט לא משעמם לו בזמן האחרון. חולצת טריקו ורכב מצויד הם רק משל לקיומו של ספונסר לגוף ציבורי. מבחינת העיקרון הם היינו הך.

זה שעצם העובדה שמימון המדינה לא מספיק זה אכן שערוריה. פשוט לדעתי זה לא מצדיק את התופעה הזאת, שהיא בזויה בעיני.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אם נחזור רגע לנושא השיחה הראשי, אני לא מבין עדיין מה יכלול הסעיף "נהיגה בריונית",

עם זאת, אני חושב שזה לא כ"כ רחוק מהסעיף "נהיגה בקלות ראש" שגם הוא סעיף שכל מהותו אם אתה "בא לשוטר בטוב לעין או לא".

לא שאני רוצה לראות את זה מתממש, אבל צריך להבין שכבר היום שוטר יכול לדפוק אותך כי אתה "לא בא לו בטוב", לא צריך עוד תקנה בשביל זה.

אבל הוא אינו יכול "לדפוק" אותך חזק מספיק. :)

פורסם
אשריך, ואולי אף מזלך. מכל מקום - זה לא מייצג. רוב הנהגים חוו "הנפצה" זו או אחרת של "מיטב" שוטרינו. אמנם הניסיון שלי בנהיגה (וגם על פני כדוה"א :lol: ) אינו 40 שנה, אבל ב-13 שנים על ההגה אני זוכר בבירור 3 עצירות בלא כל מרכיב עבירה ביניהן, כאשר רק באחת מהן הצלחתי, בהרבה דיבורים, להימנע מלקבל דו"ח. הלכה למעשה, אם להקצין, אלה שתי הרשעות על לא עוול בכפי. אני כבר לא מדבר על כל אותן עצירות "חיפוש למה להיטפל" (כולל אפילו חיפוש ברכב פעם אחת!) וזה לא שאני נראה ערס, עבריין או אחד שניתן לחשוד בו בכל עבירה שהיא. אין לי בעיה לשאת בתוצאות אם אני יודע שאני אשם וכשיצא לי, ברוב עוונותיי, לקבל דו"חות מהירות - שילמתי אותם. אבל יש דברים שטופלים עליך מסיבות שלא קשורות בך (כמו מכסה, למי שיצא לקבל מה שנקרא דו"ח סוף משמרת, כשלשוטר חסר דו"חות) וזה מקומם ביותר.

וכל מי שמאמין שזוהי אמונה תפלה אז שיבדוק טוב טוב , באמת יש שוטרים שבסוף היום רואים שלא גמרו את המכסה היומית אז הם מפשפשים בפרטים הקטנים של כל נהג שלא עובר להם טוב בעין וכמובן נותנים לו שי לחג וביקור בסניף הדואר הקרוב .

החקיקה דפוקה מה שגורם לשוטרים לאכוף חוקים דפוקים , מה שגורם לכך שבסופו של דבר השוטרים דפוקים .

(ושוטר שמחפש לך באוטו סתם כי בא לו ובאמת כי לבשת בתמימותך כובע גרב כי היה קר בחוץ אז היה נראה לו חשוד וכי זה באוסף סמכויותיו זה הדבר הכי מעצבן שאני יכול לחשוב עליו כרגע !)

פורסם
תעשה "שמח ופוזה" בבית שלך.

בציבור, תעשה בשקט ובהתחשבות, כי לא ממש מעניין אותנו לא לראות אותך ובטח שלא לשמוע.

אם שקורה לו, עבר צומת באור אדום, כי נהג לא נכון ויקבל את מה שמגיע לו בחוק.

אני הדגשתי שאני ממש לא מפריע לאנשים עם המוזיקה, קצת הקצנתי אולי אבל לדעתי נהיגה בריונית תכלול את העניין הזה וזה חבל.

• תוכן חדש...