Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4167512,00.html

מסתמן שחברי הכנסת במדינתנו היקרה רוצים לחנוך חוק חדש שכפי שאני קורא עונשו יהיה מאסר בפועל ופסילה ארוכה .

עולה השאלה מי יקבע ומהי רמת הסף שבה אתה נחשב מעבריין תנועה "קל" לעבריין תנועה בריוני ומסוכן .

ועוד שורה של החמרות בעונשים , מה יהיה ..

(נ.ב "מה יהיה" מתייחס לכך שבגלל הנהגים שסליחה אבל ה"חסרי אחריות" וה*** ****** מחמירים את העונשים שאולי יבוא יום ואני אעבור על אחד מהם בתמימות וההשלכות יהיו נוראיות בגלל אותם נהגים (ראה טעות בתום לב של מעבר מסילת רכבת .. וקרו דברים )

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם מה שלא הולך להם בכוח באמת ילך ביותר כוח???

האם לעקוף מצד ימין סבתא שזוחלת בנתיב השמאלי זה בריונות???

אם אנשים היו נוסעים בנתיב הנכון, מי שנוסע יותר מהר לא היה נאלץ לנסוע "בבריונות"...

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

פורסם

אני משערת שכמו בכל משפט כאשר השופט קובע את גזר הדין

הוא בודק את העבר התעבורתי של הנהג/ת ומתחשב בכך בעונש.

לדעתי אדם שיעבור עברה חמורה מאוד מהעברות שיכנסו "לעברת בריונות ומסוכנות",

יקבל עונש חמור אבל אם הוא תמים לחלוטין הוא יקבל "עונש מקל".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדעתי הבעיה תהיה נתונה לשתי נק':

1. . ההגדרה מה היא נהיגה בריונית - לדוגמא כפי שכתב ilya.sn מעלי: "האם לעקוף מצד ימין סבתא שזוחלת בנתיב השמאלי זה בריונות???"

2. לנטל ההוכחה.

אם בהתאם להחמרת הענישה תועלה גם דרישת נטל ההוכחה על המשטרה,כלומר לא יספיק דיווח השוטר אלא תדרשנה הוכחות נוספות (צילומים,עדים ועוד) אז זו בהחלט יוזמה מבורכת!

במידה ולא תהיה הגדרה ברורה והגיונית למה הכוונה לנהיגה בריונית ונטל ההוכחה ישאר כפי שהוא כיום - בד"כ עדותו של השוטר בלבד,אזי צפוי לציבור הנהגים עתיד מאד לא נעים,וזה בלשון המעטה..

*הערה: ולא,אני לא סומך על הרמה השיפוטית שתדע לברור את המוץ מהתבן..

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם
אני משערת שכמו בכל משפט כאשר השופט קובע את גזר הדין

הוא בודק את העבר התעבורתי של הנהג/ת ומתחשב בכך בעונש.

לדעתי אדם שיעבור עברה חמורה מאוד מהעברות שיכנסו "לעברת בריונות ומסוכנות",

יקבל עונש חמור אבל אם הוא תמים לחלוטין הוא יקבל "עונש מקל".

ל'

וזה במקום לשפר תשתיות ולגרום לכך שבישראל יהיה אפשרי לנהוג כמו בנאדם ואז כל הנהגים "הממהרים למיניהם" לא ימהרו .

זה לא שטות , זה עובד בכל העולם , ורק פה ממשלת ישראל מחליטה ללכת נגד הזרם ולנסות את זה דרך חוקים ועונשים .

מספיק .

פורסם
לדעתי הבעיה תהיה נתונה לנטל ההוכחה.

אם בהתאם להחמרת הענישה תועלה גם דרישת נטל ההוכחה על המשטרה,כלומר לא יספיק דיווח השוטר אלא תדרשנה הוכחות נוספות (צילומים,עדים ועוד) אז זו בהחלט יוזמה מבורכת!

במידה ונטל ההוכחה ישאר כפי שהוא כיום - בד"כ עדותו של השוטר בלבד,אזי צפוי לציבור הנהגים עתיד מאד לא נעים,וזה בלשון המעטה..

*הערה: ולא,אני לא סומך על הרמה השיפוטית שתדע לברור את המוץ מהתבן..

ADZ

לא חושבת שנטל ההוכחה ישתנה, אלא ישאר כפי שהוא ללא שינוי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

"נהגת שודים"-

אם יתברר שאת חושבת נכון אז אכלנו אותה..

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

הכל מתחיל ומסתיים בכסף/ תקציב.

כרגע אין מצלמות בניידות משטרה (תיעוד נסיעה)המתעדות בזמן נהיגה של ניידת.

התקנה כזו אני משערת תסתכם במאות אלפי שקלים אם לא יותר ובמדינה שלנו מבצעים תיעדוף של תקציב,

כך שרוב הכסף עובר אל בטחון המדינה והצבא.

מה שגם איכות הצילום צריכה להיות גבוהה מאוד ובצילום של 360 מעלות.

ל'

פורסם

נהגת שודים,

סיבות יש לרוב,ואם הייתי מתאמץ כנראה שהייתי מוצא עוד כמה,אבל השורה התחתונה היא שאם המחשבה שלך אכן תתממש נהיה כולנו נתונים לחסדיהם של שוטרי התנועה ומתנדבי מתנ"א,ולא נראה לי שיש צורך להוסיף.

ADZ

פורסם
נהגת שודים,

סיבות יש לרוב,ואם הייתי מתאמץ כנראה שהייתי מוצא עוד כמה,אבל השורה התחתונה היא שאם המחשבה שלך אכן תתממש נהיה כולנו נתונים לחסדיהם של שוטרי התנועה ומתנדבי מתנ"א,ולא נראה לי שיש צורך להוסיף.

ADZ

ובל לא נשכח שלשוטרים יש לעניות דעתי גם עכשיו יותר מדי סמכויות , בקיצור כל העסק הזה (סליחה על הדיבור) מסריח , פשוט מסריח .

פורסם

איזה סמכויות הייית שולל מהם?

ל'

פורסם

פתאום באה לי מחשבה:

אם עד היום על עבירות מסוימות היית מסנן קללה,משלם את הקנס וממשיך הלאה,מרגע שההחמרה תיכנס לתוקף פתאום תעמוד מול עונש חמור שבעתיים,אולי אפילו מאסר בפועל - מה שיגרום לעלייה משמעותית בפניה לעו"ד.

עכשיו,כולנו יודעים שיש עודף בעו"דים בארצנו..:twisted:

ADZ

פורסם

נהיגה בריונית בשביל השוטרים המשועממים והשופטים זה נהיגה בפול ווליום בעיר למשל עם קצת זגזוגים. מי שואל אותם אם לשמוע מוזיקה או לא בחזק ולעשות קצת שמח ופוזה בעיר? אה???????כל עוד אתה לא מסכן אף אחד ונוהג סביר ולא עושה שטויות אבל עם פול ווליום מוזיקה ויד בחוץ מה רע ?! אני בטוח במאתיים אחוז שזה יכלל כנהיגה בריונית אז אל תגידו מה אני ישר מתפרץ כי המדינת משטרה הזאת תכליל את זה בטוח.

בואנה, הממשלה מגזימה יותר מדי.

ואתם יודעים כמה נהגים איכותיים יש שלפעמים בטעות נתפסים בעבירות ועקב ההחמרה הרצינית בעונשים סתם יכולים לאכול אותה?

קחו לדוגמה עבירה באור צהוב-אדום. קורה שתופסים תאדום מלא, לא מדבר על לעבור במלא , אבל לפעמים קורה שאי אפשר לבלום וכן אתה די עובר באדום. לא תמיד זה עבריינות בכוונה. על זה מאסר לחמישים שנה?

דמבר על צהוב אדום לא אדום מלא!

פורסם
איזה סמכויות הייית שולל מהם?

ל'

מכיוון שמאוחר ועבדך הנאמן עייף , בוא נסכם את זה בהגדלת סמכויות מעצר ללא צו .

פורסם

אושריקו, מוזיקה בפול ווליום זה תמיד שמח מהנה וכיף. (גם אני שומעת אותה בדרכים בנעירוניות)

אבל החוק נועד לבצע "ישור קו" עם כל הנהגים ועם כל האוכלוסיה.

יש אנשים שמתעוררים מאוד מוקדם בבוקר, ולשמוע מוזיקה מרכב שנוהג בעיר מתחת לחלון

הבית הלוך ושוב ב 03:00 לפנו בוקר כשאנשים מתעוררים ב 04:00 04:30 קצת פוגע באיכות החיים.

כמו שכתבו החוקים (אם וכאשר) יכתבו או ישונו יהיו על עבירות אשר מסכנות חיים.

ל'

• תוכן חדש...