Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נהיגה בריונית .... זה נהיגה בפול ווליום בעיר למשל עם קצת זגזוגים. ...

אני לא יודע אם התכוונת,אבל הצלחת לתת במשפט אחד דוגמא קלאסית גם להתנהגות בריונית (בפול ווליום בעיר) וגם נהיגה בריונית (עם קצת זגזוגים).

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא יודע אם התכוונת,אבל הצלחת לתת במשפט אחד דוגמא קלאסית גם להתנהגות בריונית (בפול ווליום בעיר) וגם נהיגה בריונית (עם קצת זגזוגים).

ADZ

זה לא בריונות , אתה פשוט ערס , ועוד אין חוקים נגד ערסיות .. אז תרוויח .

אני מניח שאתה לא שומע בטהובן בפול ווליום עם יד בחוץ ומקטרת בפה אלא "בסבוסה די" עם סיגריית next בין האצבעות , ובין היתר אתה מזגזג במהירות 60 - 70 קמ''ש בדרך עירונית .

פורסם

LaZy,

אני לחלוטין מסכים עם האבחנה שלך לגבי אופי ההתנהגות של הכוכב,

ולחלוטין לא מסכים איתך לגבי האבחנה שנסיעה בזיגזגים היא לא נהיגה בריונית.

נסיעה כזו היא,לדעתי,לחלוטין נהיגה בריונית שמסכנת מלבד את הנהג עצמו ונוסעים ברכב אם יש, גם משתמשים אחרים בדרך(אנשים ברכבים סמוכים והולכי רגל) ורכוש.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם
LaZy,

אני לחלוטין מסכים עם האבחנה שלך לגבי אופי ההתנהגות של הכוכב,

ולחלוטין לא מסכים איתך לגבי האבחנה שנסיעה בזיגזגים היא לא נהיגה בריונית.

נסיעה כזו היא,לדעתי,לחלוטין נהיגה בריונית שמסכנת מלבד את הנהג עצמו ונוסעים ברכב אם יש, גם משתמשים אחרים בדרך(אנשים ברכבים סמוכים והולכי רגל) ורכוש.

ADZ

אבל זה מאוד תלוי , אני אשקר אם אני יגיד שאני גם לא מזגזג , אבל אני עושה זאת תוך כדי שימוש במראות (אפילו מסתכל פעמיים) איתות ורק אז , כמובן שכל תפעול האוטו הוא מהיר מאוד , אבל זה עדיין נחשב זגזוג , ולדעתי זה ספציפית לא נקרא נהיגה בריונית .

פורסם

התכוונתי שנהיגה בזגזוגים זו נהיגה בריונית לטעמי. לעומת זאת לנהוג על פול ווליום גם בעיר וגם בכבישים מהירים אני עושה את זה ואין פה שום דבר בריוני.

חוץ מזה כדי שתראו שאני חננה עובדה שכל פעם שאני עוצר ברמזור או משהו ויש נהגים לידי גם אני ישר מנמיך למה אני יודע שהם ישמעו את זה ולא בא לי להפריע. אז נא לא לקרוא לי ערסוואת8).

פורסם

o.k.

אם כך אז לגבי הנהיגה הביריונית אנו מסכימים ואני לוקח רוורס..

לגבי המוזיקה,תראה אושריקו,ברשות הרבים רצוי לכבד את הסובבים אותך כמו שתרצה שיכבדו אותך.בכביש ראשי (לא באזור מגורים),כאשר החלונות סגורים זה בהחלט בסדר,תרביץ..אבל באזורי מגורים ובייחוד בשעות הלילה זו גסות רוח.תחשוב שאתה ישן ופתאום מתחת לחלון שלך עובר רכב בפול גז ומוזיקה רועשת (אוצ'ה אוצ'ה) בגלל שהוא שמח(ועכשיו אתה כבר לא כלכך שמח..),ומעיר אותך.מעצבן,נכון?

יש מבין?

ADZ

פורסם

כל הקטע של הכניסה לכלא לא יעבור בקלות. הרבה אנשים עוברים עבירות, תחשבו שלאותם אנשים יש משפחות ויש להם ילדים. תחשבו על אמהות חד הוריות שבטעות עברו עבירה. נראה לכם שהאמא תכנס לכלא ? וגם אם העונשים יומרו לקנסות, העם, ובמיוחד המעמד החלש ומעמד הביניים יקרסו.

זה הזוי, לא יכול להיות מצב כזה.

שני הדברים היחידים והחוקיים שאנחנו יכולים לעשות :

1)לא להפסיק עם המחאות

2)לחכות לבחירות (ואם העם המטומטם שלנו יבחר שוב בביבי וחבורתו, אכלנו אותה בגדול).

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
הכל מתחיל ומסתיים בכסף/ תקציב.

כרגע אין מצלמות בניידות משטרה (תיעוד נסיעה)המתעדות בזמן נהיגה של ניידת.

התקנה כזו אני משערת תסתכם במאות אלפי שקלים אם לא יותר ובמדינה שלנו מבצעים תיעדוף של תקציב,

כך שרוב הכסף עובר אל בטחון המדינה והצבא.

מה שגם איכות הצילום צריכה להיות גבוהה מאוד ובצילום של 360 מעלות.

ל'

נהגת שודים,

עם כל הכבוד, הבעיה איננה תקציב, בפעם האחרונה שבדקתי שוטרים לא צריכים טכנולוגיה מתקדמת על מנת להוריד נהגים מהנתיבים השמאליים לנתיב הימני על מנת לייצר כאן איזשהיא תרבות נהיגה!

ובלי שום קשר, פשוט מגוחך שהעונש על 60 קמ"ש מעל המהירות המותרת חמור יותר מזה של מעבר באור אדום או למשל אי מתן זכות קדימה.

ונהיגה בריונית ומסוכנת - מה זה? קבוצת הקבוצות של נהיגה בקלות דעת, נהיגה תוך סיכון וכו' ששוטרים אוהבים להצמיד כאשר אין להם סעיף קונקרטי ובכלל ממספר המפגשים שהיו לי עם המשטרה - בריונות זה סעיף ששמור להם.

מה שמחזיר אותי לעניין התקציב שהעלית, נכון - אם המשטרה לא הייתה מבזבזת משאבים על מצלמות מהירות ועבודה לא אפקטיבית אולי היה לנו כסף כדי להעסיק כוח אדם איכותי, שהיה באמת מצליח בעבודתו, במקום אלה שמעדיפים "להציק" בצורה חסרת טעם כדי לבצע מצג שווא.

מה שעלה לנו זול בסוף שילמנו ביוקר.

פורסם

מעיון ברשימה רוב רשימת העבירות שהוזכרו שם אכן הן עבירות חמורות.

סעיף חדש שרוצים להכניסו הוא נהיגה בריונית ומסוכנת.

אף אחד לא יודע מה נכלל בהגדרה הזאת אבל כבר כולם יודעים לתת ביקורת על מה שהם לא יודעים מהו

ולגבי מהירות מופרזת

נסיעה ב 110 בעיר או 90 ברחובות בעיר הקטנים בהם יש הגבלת מהירות היא אכן מסוכנת.

נסיעה ב 170 בכביש 431 פחות מסוכנת.

הסכנה קיימת ,אבל בגלל הפרש המהירויות בין הנוסע כך ,לבין שאר משמתמשי הדרך שנוסעים רק 110-130 .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש להם בכלל מספיק מקומות במאסר?

יש להם מקורות מימון לכל הסיפור הזה? (מאסר עולה כסף למדינה)

בכל מקרה - להעניש כבד את אלו שנוהגים בשלילה זה נשמע היגיוני.

אבל הגדרה חדשה "נהיגה בריונית ומסוכנת" בהחלט גורמת לדאגה.

על זה למאסר?

יש פרמטרים איבייקטיביים לסיווג הנהיגה בתור בריונית ומסוכנת?

יש הוכחות מתועודת?

או שהכל על סמך דעתו של השוטר כלשהו?

רצו לפגוע בעיתונעים?

עכשיו יוכלו להדביק להם את העבירה הזו והם ישר הולכים לבית כלא :oops::oops::oops:

כמו במקרים רבים - לא ברור למה צריך תקנות חדשות אם תקנות ישנות אף אחד לא מיישם.

אני בכל פעם שמגיע לדרום או צפון רואה מקרים של נהיגה מזעזעת. מיילי אם זה טנדר או BMW - לא פעם זה מערבל בטון או משאית.

למשטרה אין ביצים להיכנס לכפר ולעשות שם סדר.

אז עכשיו עם תקנות חדשות יכנסו באם אמה של איזה אחד או שניים ובזה יגמר כל הסיפור.

ממש תרומה להגברת בטיחות בכבישים......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
מעיון ברשימה רוב רשימת העבירות שהוזכרו שם אכן הן עבירות חמורות.

סעיף חדש שרוצים להכניסו הוא נהיגה בריונית ומסוכנת.

אף אחד לא יודע מה נכלל בהגדרה הזאת אבל כבר כולם יודעים לתת ביקורת על מה שהם לא יודעים מהו

ולגבי מהירות מופרזת

נסיעה ב 110 בעיר או 90 ברחובות בעיר הקטנים בהם יש הגבלת מהירות היא אכן מסוכנת.

נסיעה ב 170 בכביש 431 פחות מסוכנת.

הסכנה קיימת ,אבל בגלל הפרש המהירויות בין הנוסע כך ,לבין שאר משמתמשי הדרך שנוסעים רק 110-130 .

כולם מתלוננים כי יש פה פתח לקבלת דו"ח או מאסר משוטר "שלא באת לו טוב בעין". כולם מתלוננים כי זו הגדרה מאוד לא מדוייקת של עבירה. מי שנוהג בפסילה בפעם השנייה בוודאי שמגיע לו לשבת בכלא.

כל נהג שיש לו טיפת שכל לא ינהג 90 בכביש שבו יש הגבלת מהירות של 30. ומי שאין לו את טיפת השכל הזו בהחלט מגיע לו עונש.

בכבישים איכותיים כמו 431 צריכים להעלות את המהירות המותרת ל- 140 קמ"ש למשך חודשיים כדי לבדוק האם יתקיימו יותר תאונות דרכים ומה תהיה חומרתם.

קראתי אתמול כי אם מורידים את הנתונים של מגזרי בני המיעוטים בתאונות הדרכים מהסטטיסטיקה הכללית, ישראל תככב כאחת המדינות הבטוחות ביותר.

לא הגיע הזמן לטפל במגזרים הללו במקום להתנכל (כן להתנכל) לנהגי ישראל בכללותם.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
כולם מתלוננים כי יש פה פתח לקבלת דו"ח או מאסר משוטר "שלא באת לו טוב בעין". כולם מתלוננים כי זו הגדרה מאוד לא מדוייקת של עבירה. מי שנוהג בפסילה בפעם השנייה בוודאי שמגיע לו לשבת בכלא.

כל נהג שיש לו טיפת שכל לא ינהג 90 בכביש שבו יש הגבלת מהירות של 30. ומי שאין לו את טיפת השכל הזו בהחלט מגיע לו עונש.

בכבישים איכותיים כמו 431 צריכים להעלות את המהירות המותרת ל- 140 קמ"ש למשך חודשיים כדי לבדוק האם יתקיימו יותר תאונות דרכים ומה תהיה חומרתם.

קראתי אתמול כי אם מורידים את הנתונים של מגזרי בני המיעוטים בתאונות הדרכים מהסטטיסטיקה הכללית, ישראל תככב כאחת המדינות הבטוחות ביותר.

לא הגיע הזמן לטפל במגזרים הללו במקום להתנכל (כן להתנכל) לנהגי ישראל בכללותם.

כפי שכתבתי אף אחד לא יודע מה זו העבירה הזו ומה יהיו מאפייניה ולמרות זאת באה הביקורת. אז אין מה להתייחס לביקורת הזו בינתיים.

כתבתי זאת מספר פעמים ואכתוב זאת שוב.

בכל מהלך הקריירה שלי ארוכת השנים מעל 40 שנות נהיגה לא עצר אותי שוטר ללא סיבה ( לא באתי לו טוב בעין ).

תמיד הייתה כרוכה בעצירה עבירה שביצעתי.

אז אם לדוגמה רכב מזגזג באמצע העיר או נוסע עם אגזוז פתוח ותאורת לדים ובמוזיקה שהווליום שלה לא רק מפריע לשכנים בלילה אלא גם מונע מהנהג לשמוע צפירה של רכב אחר , אז כן השוטר יעצור אותו ( כי לא באת לו טוב בעין ואולי גם באוזן.)

ובקשר למגזר זה או אחר הבעיה היא לא רק בעבירות תנועה אלא בכלל בכל הקשור לציות לחוקי המדינה ואכיפתם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בכל מהלך הקריירה שלי ארוכת השנים מעל 40 שנות נהיגה לא עצר אותי שוטר ללא סיבה ( לא באתי לו טוב בעין ).

אשריך, ואולי אף מזלך. מכל מקום - זה לא מייצג. רוב הנהגים חוו "הנפצה" זו או אחרת של "מיטב" שוטרינו. אמנם הניסיון שלי בנהיגה (וגם על פני כדוה"א :lol: ) אינו 40 שנה, אבל ב-13 שנים על ההגה אני זוכר בבירור 3 עצירות בלא כל מרכיב עבירה ביניהן, כאשר רק באחת מהן הצלחתי, בהרבה דיבורים, להימנע מלקבל דו"ח. הלכה למעשה, אם להקצין, אלה שתי הרשעות על לא עוול בכפי. אני כבר לא מדבר על כל אותן עצירות "חיפוש למה להיטפל" (כולל אפילו חיפוש ברכב פעם אחת!) וזה לא שאני נראה ערס, עבריין או אחד שניתן לחשוד בו בכל עבירה שהיא. אין לי בעיה לשאת בתוצאות אם אני יודע שאני אשם וכשיצא לי, ברוב עוונותיי, לקבל דו"חות מהירות - שילמתי אותם. אבל יש דברים שטופלים עליך מסיבות שלא קשורות בך (כמו מכסה, למי שיצא לקבל מה שנקרא דו"ח סוף משמרת, כשלשוטר חסר דו"חות) וזה מקומם ביותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מדובר בסעיף סל מסוכן ביותר.

לא ייתכן שלעבירה כל כך חמורה בהשלכותיה אין מדדים מדוייקים.

בחוק העונשין ישנו עיקרון האומר: "אן עונשין אלא אם מזהירין".

כאן אין לדעת ממה להימנע, כמו כן, כל שוטר יכול לפרש את החוק כרצונו ולפי הבנתו ומכסתו.

צודק מי שתומך בשינוי החוק ל: "נהיגה שלא באה לי טוב בעין".

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
נהגת שודים,

עם כל הכבוד, הבעיה איננה תקציב, בפעם האחרונה שבדקתי שוטרים לא צריכים טכנולוגיה מתקדמת על מנת להוריד נהגים מהנתיבים השמאליים לנתיב הימני על מנת לייצר כאן איזשהיא תרבות נהיגה!

ובלי שום קשר, פשוט מגוחך שהעונש על 60 קמ"ש מעל המהירות המותרת חמור יותר מזה של מעבר באור אדום או למשל אי מתן זכות קדימה.

ונהיגה בריונית ומסוכנת - מה זה? קבוצת הקבוצות של נהיגה בקלות דעת, נהיגה תוך סיכון וכו' ששוטרים אוהבים להצמיד כאשר אין להם סעיף קונקרטי ובכלל ממספר המפגשים שהיו לי עם המשטרה - בריונות זה סעיף ששמור להם.

מה שמחזיר אותי לעניין התקציב שהעלית, נכון - אם המשטרה לא הייתה מבזבזת משאבים על מצלמות מהירות ועבודה לא אפקטיבית אולי היה לנו כסף כדי להעסיק כוח אדם איכותי, שהיה באמת מצליח בעבודתו, במקום אלה שמעדיפים "להציק" בצורה חסרת טעם כדי לבצע מצג שווא.

מה שעלה לנו זול בסוף שילמנו ביוקר.

על פי מה שקראתי פרוייקט המצלמות הוא ספק חיצוני ולמשטרה אין קשר אליו לא?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...