Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן :x

לפני כ - 10 דקות יצאתי לקנות כמה דברים במכולת (בגופייה וג'ינס).

אני חוצה ליד מעגל תנועה. יש מעגל, ומשמאלו מדרכה, מעבר, אי, מעבר, מדרכה.

חציתי את המעבר חצייה הראשון. נעצרתי על האי תנועה. הסתכלתי שאין מכוניות והתחלתי לעבור.

פתאום - משמאלי יוצאת מהכיכר שברולט אוואו / אופטרה (לא הסתכלתי טוב) אפורה

בסביבות 60-70 קמ"ש (בעיר להזכירכם !) ובה "נהגת" קשישה כבת 70 ו 3 נוסעים גם כבני 70-80 .

ה"נהגת" נעצרה 10 ס"מ ממני. 65קמ"ש-0קמ"ש.

הנהגת פותחת חלון, וצועקת לי : "מה אתה מטומטם ? "

עניתי לה : "לא, ואת? יש פה מעבר חצייה, את נסעת 60-70 בעיר. "

ה"נהגת" אמרה "חוצפן" ונסעה לה בחריקת צמיגים (דייהו אוואו/אופטרה :lol:).

מס' רישוי 36-955-65.

ואם היה שם ילד/ה קטן ? או קשיש/ה ? או אישה בהריון ?

מי נותן חינוך לאנשים כאלה? ורשיון? אולי היא הייתה בכלל עיוורת :lol: ?

במחשבה שנייה - חבל ששכחתי את התעודת שוטר בבית :-) כבר נתתי לכמה כאלה דוח"ות פנימיים :twisted: .

בושה וחרפה לכל נהגי ישראל :x:-(

:twisted:
פורסם

אני תמיד הייתי בעד לעשות רענון נהיגה לנהגים בגיל הזה ומבחן נהיגה לראות שהם עדיין כשירים...ראיתי מקרים גרועים לא פחות ממה שאתה חווית.

Miata ND2

פורסם
אני תמיד הייתי בעד לעשות רענון נהיגה לנהגים בגיל הזה ומבחן נהיגה לראות שהם עדיין כשירים...ראיתי מקרים גרועים לא פחות ממה שאתה חווית.

+1 .

מסכים איתך ב-100% .

פורסם

מי נותן חינוך לאנשים כאלה?:x:-(

בגיל שנתנו לה חינוך עוד לא היתה מדינה ועוד לא היו מכוניות שנוסעות על 70:wink:

מסכים שצריך לעשות באיזה שהוא גיל טסט נוסף. כך לצמצם מקרים כאלו.

אין דבר יותר מעצבן שמישהו אשם ועוד הוא בא אילך בטענות!

מזכיר לי פרסומת שראיתי, אולי זה יעזור לך להוריד את העצבים.

http://www.youtube.com/watch?v=qG4IaHgqH00&feature=player_embedded דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

היום בדרך לעבודה עליה לכביש מהיר 2 נתיבים, נהג מונית מחליט באדישות להיכנס לנתיב שלי אחרי שהוא הוריד נוסעים...

בלי להיסתכל ישר נינכס ולא תגידו מאיץ או משהו אדישות בכיף ניכנס לו, אני בעצבים מצפצף לו שאפילו לא אותת.

אוטו חדש עדיין בהרצה לא מנסה להאיץ ולעקוף אותו מהנתיב השמאלי, צובר מהירות אני כבר בשמאלי, הבן ז**ה עוד פעם באדישות עובר לנתיב שלי...

פשוט הרס לי את כל הבוקר...

מקס.

פורסם

דרך אגב, אני חושב שיש טעות, מדובר על מעגל תנועה ולא על כיכר, במעגל תנועה הזכות קדימה למי שבמעגל, בכיכר אתה יכול למוצא את עצמך נותן זכות קדימה לרכב אחר באמצע המעגל גם.

בכל מקרה השבוע היה לי מקרה עם זקנה וזקן שהחליטו שחוקי הנהיגה בחד סטרי ודו סטרי אותו דבר.

נכנסים לרחוב חד סטרי בעל שני נתיבים, הזקן רוצה לפנות שמאלה ולכביש דו סטרי, אז מה עושים ??

כמובן, נכנסים לנתיב הימיני ומשם פונים שמאלה, רגע אבל מדובר על כביש חד סטרי לדו סטרי, לא אמורים משמאל לשמאל הדו סטרי ?

ובכן הזקו התעצבן שעוקפים אותו משמאל כי הוא חוסם את הנתיב פניה ימינה במטרה לפנות שמאלה, החליט הזקן לחסום את 2 הנתיבים עד שכל התנועה בכביש הדו סטרי תתפנה.

כולם מצפצפים כולם צועקים, ולבסוף הזקנה לידו פותחת את החלון, וצועקת , מה בעיה משוגעים , רק אחרי שמישהו העיר לגברת שבעלה נוהג לא נכון, סגרה את החלון ונסעו

פורסם
בגיל שנתנו לה חינוך עוד לא היתה מדינה ועוד לא היו מכוניות שנוסעות על 70:wink:

מסכים שצריך לעשות באיזה שהוא גיל טסט נוסף. כך לצמצם מקרים כאלו.

אין דבר יותר מעצבן שמישהו אשם ועוד הוא בא אילך בטענות!

מזכיר לי פרסומת שראיתי, אולי זה יעזור לך להוריד את העצבים.

qG4IaHgqH00 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

:lol::lol::lol:בהחלט העלאת לי את מצב הרוח :lol::lol::lol:

נראה לי ראיתי אותך באיזור מעלה אדומים... יש מצב?

עוד סרטון של פרסומת מצחיק גם:

xKOmEuKFaJs דרך יוטיוב

היום בדרך לעבודה עליה לכביש מהיר 2 נתיבים, נהג מונית מחליט באדישות להיכנס לנתיב שלי אחרי שהוא הוריד נוסעים...

בלי להיסתכל ישר נינכס ולא תגידו מאיץ או משהו אדישות בכיף ניכנס לו, אני בעצבים מצפצף לו שאפילו לא אותת.

אוטו חדש עדיין בהרצה לא מנסה להאיץ ולעקוף אותו מהנתיב השמאלי, צובר מהירות אני כבר בשמאלי, הבן ז**ה עוד פעם באדישות עובר לנתיב שלי...

פשוט הרס לי את כל הבוקר...

מקס.

לצערי אני נתקל בכאלה כל יום :x

דרך אגב, אני חושב שיש טעות, מדובר על מעגל תנועה ולא על כיכר, במעגל תנועה הזכות קדימה למי שבמעגל, בכיכר אתה יכול למוצא את עצמך נותן זכות קדימה לרכב אחר באמצע המעגל גם.

בכל מקרה השבוע היה לי מקרה עם זקנה וזקן שהחליטו שחוקי הנהיגה בחד סטרי ודו סטרי אותו דבר.

נכנסים לרחוב חד סטרי בעל שני נתיבים, הזקן רוצה לפנות שמאלה ולכביש דו סטרי, אז מה עושים ??

כמובן, נכנסים לנתיב הימיני ומשם פונים שמאלה, רגע אבל מדובר על כביש חד סטרי לדו סטרי, לא אמורים משמאל לשמאל הדו סטרי ?

ובכן הזקו התעצבן שעוקפים אותו משמאל כי הוא חוסם את הנתיב פניה ימינה במטרה לפנות שמאלה, החליט הזקן לחסום את 2 הנתיבים עד שכל התנועה בכביש הדו סטרי תתפנה.

כולם מצפצפים כולם צועקים, ולבסוף הזקנה לידו פותחת את החלון, וצועקת , מה בעיה משוגעים , רק אחרי שמישהו העיר לגברת שבעלה נוהג לא נכון, סגרה את החלון ונסעו

שמתי לב שאין לקשישים חוש התמצאות טוב :?

9e4Vxltkbn0 דרך יוטיוב

כנ"ל

פורסם
:lol::lol::lol:בהחלט העלאת לי את מצב הרוח :lol::lol::lol:

נראה לי ראיתי אותך באיזור מעלה אדומים... יש מצב?

שמח לשמוע.

מעלה אדומים לא הייתי, אני באזור ירושלים.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

גם לי קרה פעם משהו דומה.

עמדתי במעבר חצייה, חיכיתי לאור הירוק, כשהגיע בדקתי שאין מכוניות והתחלתי ללכת.

משום מקום הגיע ג'פ שחור (ועוד זה היה בלילה) במהירות, ברמזור אדום, וכמעט דרס אותי. בדקה ה 90 נתתי קפיצה הצידה ויצאתי מזה.

אני מניח שזו לא היה מישהו בן 70-80..אבל כנראה שלא רק הם צריכים רענון נהיגה.

הבאסה שמרוב ההלם לא רשמתי את המספר של הרכב..

פורסם

מה נדבקתם למגזר הזה של זקנים עם כל הקושי שלהם בנהיגה עדיין רוב רובם המוחלט של נפגעי התאונות הם כתוצאה מהשתוללות של צעירים . בסדר , הבן אדם ישיש , אפשר קצת לךהתחשב , עדיין זכותו להיות נייד אלא אם בריאותו אינה מאפשרת לו לנהוג .

פורסם

מעניין לדעת כיצד מתחלקת "העוגה" של תאונות הדרכים,

מבחינת אחוזי נשים/ גברים, צעירים/ מבוגרים.

בעבר חיפשתי מספר פעמים את הסטטיסטיקה הזו אך לא מצאתי,

אם למישהו ישקישור למידע הנ"ל אשמח אם ישתף אותו עימנו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תסמכי על חברות הביטוח

הם יודעים והתעריפים שלהם בנויים בהתאם.

כל הצעירים משלמים הרבה יותר מגילאי הביניים והקשישים משלמים הכי פחות.

וכן יש קשישים שנהיגתם מעוררת דאגה עדיין חלקם בתאונות קטן.

הייתה סבתא לפני כשנה שנתפסה על כ 190 קמ"ש ולהגנתה טענה שהיא לא מיהרה באותו יום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...