Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירגון להגה על מגזין דצמבר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה מאוד שנים אני לא קורא מגזינים, בעידן האינטרנט אני לא כלכך מוצא להם הצדקה.

נפל לידי מגזין הגה של חודש דצמבר ולמרות שבדרך כלל אני משקיע כ-5-10 דקות בדפדפוף ושם זה נגמר הפעם ממש קראתי חלק גדול ממנו.

המגזין משלב בתוכו מס' תכנים בין ספורט מוטורי, מבחנים השוואתיים אמיתיים (פוקוס 1.6 טורבו מול ליאון 1.8 טורבו, ג'טה מול פוקוס 2.0 ליטר, מאזדה 3 2 ליטר, I35 וסיוויק) מבחנים למכוניות חדשות (DS5 ו, לנד רובר איווק וגולף 1.2 TSI), טורים ומדורים ומס' סוכריות בסגנון מבחן השוואתי חוויתי בין מיני לאוטוביאנקי וסיפור נחמד של אוהד על אלפא סוד שחוגגת 40 שנה.

בנוסף, חלק גדול מהמגז\ין מוקדש להגה בשטח ומציע מס' כתבות בתחום בהן לא התעמקתי.

קיצור, אני חושב שהתמהיל בין תוכן גברי, מוטורי, חוויתי ואינפורמטיבי במגזין הזה היה תמהיל טוב, אני חושב שהמוצר בסופו של דבר דיי מוצלח.

כשצריך לפרגן (במיוחד למס' חברי פורום שאחראים על חלק גדול מהתוכן שם) אז צריך.

פורסם

לא נותר לי אלא להצטרף למחמאות. גם אני בעיקר מסתפק בתוכן אינטרנטי בכל הקשור לעיתונות הרכב, אבל הפעם גיליון חודש דצמבר של "הגה" אכן התעלה על עצמו. אם לרוב אני מסתפק ברפרוף מהיר והתעכבות על מקסימום שתיים-שלוש כתבות, הפעם הזאת קראתי כמעט את הכל.

חוץ מזה, שאלה לעורך ו/או לרכז המערכת: הנהג של האוטוביאנקי סקסי בטירוף. איפה מצאתם אחד כזה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
הנהג של האוטוביאנקי סקסי בטירוף. איפה מצאתם אחד כזה?

עזוב, שמעתי לאחרונה הבחור נפל חזק!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני דווקא שמעתי ממקורות זרים מהימנים שהוא נשכר על ידי עלמת חן חסודה לסחוב לה את מזוודותיה לתאילנד.

לידיעה אין אישור ממקרות ישראליים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא סתם זה המגזין היחידי שאני מנוי עליו.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

אתה יכול לצלם ולהעלות את המבחנים האלה:

פוקוס 1.6 טורבו מול ליאון 1.8 טורבו, ג'טה מול פוקוס 2.0 ליטר, מאזדה 3 2 ליטר, I35 וסיוויק.

או לפחות את הפוקוס 2 ליטר מול הג'טה?

תודה רבה!

פורסם

אפשר לקבל מגזין ראשון חינם להתרשמות?

אני בעייתי עם מגזינים, בשנים האחרונות לא הצלחתי להיצמד לאף אחד

פורסם

תודה לכולם!

:-P

אנחנו די קורעים ת'תחת על המגזין (תסלחו לי על הבוטות) ותענוג לראות שנהנים מזה.

מי ייתן ותגדשו.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

בתור בעל מנוי כבר כמעט 12 שנה,מסכים עם מה שנאמר,אך התגעגעתי למדור יד 2,שבו סיקרו כול חודש רכב משומש.היה מאוד מועיל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לצערי לא מוכרים הגה פה :( אז אני מסתפק בכתבות של בלייזר ויש לי מנוי לאיזה 8 מגזינים אמריקאים (הם יודעים איך לפתות, 18 גיליונות ב12-15 דולרים, ולחשוב שעל אחד אתה משלם כ6 דולרים בחנות)

haters will hate

• אחראי פורום
פורסם
תחת

סלחנו. באמת יציאה נדירה ממך.

מכמה גיליונות ספורים שבידיי, גיליתי מגזין חביב, בלי קדיחות-יתר וסחבקיות דביקה מדי, כתבות ישר ולעניין.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...