Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג חדש, רכב חדש מידי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתקשה קצת להבין את החשש או לחלופין ההתלהבות מהמעבר לאוטומט. אפשר להגיד שהמעבר ההפוך יכול לגרום לרגשות האלו, אבל מה יש להתרגש מאוטומט? וממה יש לחשוש? פשוט לוחצים על הגז ונוסעים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
למה קניתם את רמת האבזור הגבוהה באמת ...

בכל מקרה ,לא נהגת שבועיים? שטויות זה ממש קצת , אל תפחד לעבור לג'יפ, כשאמרת "אין-סוף קובניציות רציפות" אתה מתכוון לגיר אוטומט ? אם כן זה יותר קל מהידני תהיה בטוח.

כשאני עליתי פעם ראשונה על אוטומט ממש התלהבתי אבל אבי לא נתן לי אלא לקח אותי למגרש כדי להבין את התגובות של הדוושות ואת הרכב בכלל, אני בטוח שהייתי עושה תאונה אם הוא לא היה לוקח אותי למגרש.

תעשה ביטוח חובה ומקיף כמובן ותנהג המון עם המלווה , אל תפחד לנהוג ממש אין מה לחשוש גם אם לא תנהג חודש, הכל בסדר ואתה תראה איך שתעלה על ההגה הכל יחזור אליך.

בהצלחה .

תודה, באמת לא אמרתי למה רמת האבזור הגבוהה... הסיבה היא פשוטה, בארץ ככל שרכב יוקרתי יותר, ומדורג בקבוצת מחיר גבוהה יותר המכס עליו גבוהה יותר (נכון גם לגבי צריכת דלק גבוהה) כך שככל שרמת הגימור גבוהה יותר ההנחה שאנחנו מקבלים גדולה יותר, ולמרבה הפלא רמת האבזור הנמוכה ביותר היתה עולה לנו 2000 שקל יותר!! והגרסה האמצעית בערך 700 שקל יותר.

הניחוש שלי הוא שעקב הפרשי המכס החברה צריכה לשמור על מחיר אטרקיבי ולכן מפחיתה מ"המחיר הגולמי" לגבי רמת אבזור גבוהה, ולהיפך לגבי הנמוכה - המכס רחמני, אפשר לעשות קופה, כך שבסופו של דבר המחיר שמשלמים ללא מס כמעט זהה לכל רמות הגימור.

הבעיה היא בביטוח, שם אני מאמין ששווי הרכב יעלה את מחיר הפוליסה ;)

פורסם
אני מתקשה קצת להבין את החשש או לחלופין ההתלהבות מהמעבר לאוטומט. אפשר להגיד שהמעבר ההפוך יכול לגרום לרגשות האלו, אבל מה יש להתרגש מאוטומט? וממה יש לחשוש? פשוט לוחצים על הגז ונוסעים.

התלהבות מהנהיגה על רכב חדש, של 200K שקל, בתנוחת ישיבה מוגבהת, אולי זה לא לביצועים אבל נהיגה על רכב יוקרתי עם מספיק כוח (בסך הכל קשקאי) אחרי שהתרגלתי לרכבים ישנים.... אין לי הרבה כסף נשמה, עצם זה שהרכב מגיע ישר מהחברה זה משהו שאני בכלל לא רגיל אליו - ההתרגשות היא מאיכות הרכב, לא מהביצועים והשליטה.

בלי קשר תגובה המצוטת, רציתי לשאול אם מישהו יודע לגבי ביטוח - האם יכול להיות מצב שבו תוספת הכסף שצריך לשלם בביטוח אותו רכב חדש בשביל שיתפוס גם לנהג חדש, רק התוספת עצמה, תיהיה יקרה יותר מהביטוח של רכב ישן לנהג חדש. הסיבה לשאלה בטח מובנת לכם ;)

פורסם

אתה שואל בעצם שאם ההורים שלך מבטחים ב AIG את הקשקאי לעצמם ואתה מוסיף את עצמך לביטוח זה עולה נגיד 5000 שקל - האם ייתכן שתבקש לבטח מאזדה 323 לעצמך בלבד ב AIG יצא זול יותר? אני חושב שלא, בסדר גודל של ביטוח כזה לקשקאי לדעתי לא יבקשו עוד המון בשביל להפוך את הביטוח תקף גם לך, בעצם אם חושבים על זה , ייתכן ובחברות מסויימות מחיר הביטוח המקיף יהיה יותר יקר בתוספת הביטוח בקשקאי מאשר ביטוח רכב ישן יותר...

ככה שהשאלה שלך בעיקר תלויה בחברת הביטוח שאתם מבטחים.

Miata ND2

פורסם

בקשקאי תיבה רציפה ,ההרגשה שונה מאוטו סטנדרטי או לחילופין מידני.

תתרגל לדוושת הגז\דלק אשר בתחילת הנסיעה זקוקה לרגל מעט כבדה יותר(עם רגש כמובן) על מנת ליצור תזוזה,במהלך הנסיעה שים לב כי קל מאוד לעבור עם הרכב את המהירות המותרת עקב הגיר.

כמובן יש להתרגל קודם לכן לדוושת הברקס\בלם.

בהצלחה ותתחדשו!

• תוכן חדש...