Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנעה אחורית מומלצת ברכב ספורטיבי לנהג מנוסה.

לרכב פשוט זה רק יוסיף משקל,עלות ויהיה יותר מסוכן.

וצריכת דלק אתה יכול לחפש באינטרנט.

פורסם

היתרון בהנאה קדמית זה שהיא טיפה יותר חסכונית מהאחורית.

אני נוהג בקדמית ומנסיוני החסרון הגדול של רכב מסוג זה מתבטא בעיקר בפניות חדות שללא מערכות ייצוב הזנב נוטה להיזרק לאחור, ועם הרכב כבד אז בכלל. [הערת הנהלה: ההכללה הכתובה כאן שגויה ומשוללת כל יסוד].

מבחינתי לפחות אני גם יותר נהנה מביצועים יותר ספורטיבים עם הרכב שטס בסבבה שלו על כבישי ארצנו...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

הנעה, הנעה... תאמינו לי, אין שום הנאה בלגאסי 1.8...

ובנוגע לקילומטר לליטר, זה תלוי אם הנסיעה מחושבת בסבבה או מחושבת באחלה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני נוהג בקדמית ומנסיוני החסרון הגדול של רכב מסוג זה מתבטא בעיקר בפניות חדות שללא מערכות ייצוב הזנב נוטה להיזרק לאחור, ועם הרכב כבד אז בכלל.

אם לא תעזוב גז (בהנחה שהרכב מתוחזק והפניה ללא שיפוע) - לא יצא זנב, לא משנה באיזה רכב או הנעה מדובר. ובכלל, התנהגות הכביש ונטיית החרטום או הירכתיים להחליק היא קודם כל אילוץ פיזיקלי, ומעבר לכך תלויה יותר בשלדה במתלים ואף בצמיגים ופחות בסוג ההנעה כלשעצמו.

השפעת ההנעה על ההתנהגות תבוא לידי ביטוי ככל שיש לרשות הרכב יותר מומנט וככל שהשפעת הצמיגים על ההתנהגות תפחת (כלומר, ככל שמקדם החיכוך של הצמיג והכביש יהיה קטן יותר) ובכל מקרה תתבטל ברגע שהבלמים ייכנסו למשחק.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
לא מאמין (מניסיון) :wink:

טוב, אני מניח שהכל תלוי בסטנדרטים של הנאה... יש אנשים שיכולים ליהנות גם מסוזוקי אלטו :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם לא תעזוב גז (בהנחה שהרכב מתוחזק והפניה ללא שיפוע) - לא יצא זנב, לא משנה באיזה רכב או הנעה מדובר. ובכלל, התנהגות הכביש ונטיית החרטום או הירכתיים להחליק היא קודם כל אילוץ פיזיקלי, ומעבר לכך תלויה יותר בשלדה במתלים ואף בצמיגים ופחות בסוג ההנעה כלשעצמו.

השפעת ההנעה על ההתנהגות תבוא לידי ביטוי ככל שיש לרשות הרכב יותר מומנט וככל שהשפעת הצמיגים על ההתנהגות תפחת (כלומר, ככל שמקדם החיכוך של הצמיג והכביש יהיה קטן יותר) ובכל מקרה תתבטל ברגע שהבלמים ייכנסו למשחק.

ברור שזהו אילוץ פיזיקלי! רק שבהנעה קדמית זה יותר בא לביטוי ויותר מורגש בנסיעה עצמה.

השלדה של ה-900 שלי למשל בנויה בצורה מושלמת כך שהרכב נמוך עם מומנט גבוה בנסיעה ובסיבובים עצמם, גם אם אני אבוא לצומת רחבה במהירות של עד הילוך שלישי(בוא נגיד עד 50) הזנב תמיד יזרק, כמובן שאני כבר מניסיון מוריד בהרבה יותר את המהירות ומגיע למצב של שליטה מוחלטת ברכב.

אגב עם ג'אנט 15 185/65R הרכב פחות "נדבק" לכביש ואת זה אני מרגיש הרבה יותר ובמיוחד שהבלמים נכנסים לפעולה...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

סוג ההנעה לא קובע על הנטייה הטבעית של הרכב להיגוי יתר (נניח בהילוך סרק אפילו לאחר שהאיץ), אבל מאפשר לך לשלוט בהיגוי יתר. בהנעה קדמית ליצור היגוי יתר מבוקר בעזרת המנוע, ובהנעה אחורית כן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...