Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשלושה חודשים התחדשתי לי ביונדאי וולוסטר ואני מבסוט עד הגג :)

לרכב יש אופציה לקפל ולפתוח את המראות בצורה חשמלית ע"י כפתור.

רציתי לדעת האם מישהו מכיר אופציה להגדיר שבהתנעה של הרכב המראות יפתחו אוטומטית ובכיבוי שלו יתקפלו?

אני מעוניין לעשות זאת ללא חיבור פיזי של המראות לסוויטש אלא מתעניין אם קיימת אופציה לעשות זאת על ידי איזה הגדרה.

תודה מראש לעוזרים ושנה אזרחית טובה!

פורסם

אני לא מכיר את הרכב הספציפי, אבל בטויוטה קאמרי שבה יש כפתור דומה אני פשוט לוחץ עליו שוב אחרי שהמראות מקופלות והרכב כבוי (זה כפתור ששני המצבים שלו הם בגבהים שונים ולא כפתור כמו כפתורים במערכת סטריאו, לדוגמה). כשהרכב מונע המראות נפתחות מיד.

סתם פיתרון חלקי.

פורסם

רק באיביזה אתה יכול לנסוע על 60 קמ"ש והמראות עדיין לא יהיו מקופלות :-\ ...

ואני יורד לדעתו של פותח השרשור, זה פשוט נוחות ...

אוטו-מאניה :-)

פורסם
לפחות בעניין הפתיחה, זה קורה אוטומטית מעל 20 קמ"ש.

משמע שדווקא במהירויות הנמוכות שבהן אתה זקוק למראות יותר מכל, הן אינן (לדוגמה יציאה מחניה):roll:

פורסם

גם לי יש רכב מסוג יונדאי ix35 גם אצלי אותו דבר וזה מאוד מבאס....(יותר מבאס שהנעילה המרכזית לא הייתה סוגרת את החלון בגג) בזמן הרכישה בתוספת תשלום כמובן היו מתקינים לך (בחברה בארץ) שהמראות יתקפלו אוטומטי.

לגבי השיטה כמו שהבחור הציע בקמארי,פשוט זה לא יעבוד וזה לא בנוי כך,המראות אצלי גם שאוטו כבוי אפשר לפתוח ולסגור את המראות.

עוד דבר שחסר ברכבי היונדאי זה נעילה אוטומטית של דלתות הרכב בזמן עברת מוט הילוכים למצב נסיעה....(בררתי ואי אפשר לעשות זאת בגירסה הארופית רק בגרסה אוסטרלית או אמרקאית)

לגבי נוחיות תלך לכל חשמלאי (מומלץ על חשמלאי שעובד עם יונדאי כדי שלא יבטלו לך את אחריות) הוא יפתור את הבעיה בקלות,

פורסם

מוזר, ביונדאי I20 של אמא שלי קיפול המראות מתבצע אוטומטית כשנועלים את הרכב

והן נפתחות חזרה אוטומטית בהתנעה.

בנוסף ישנו כפתור לעשות זאת באופן ידני.

פורסם
מוזר, ביונדאי I20 של אמא שלי קיפול המראות מתבצע אוטומטית כשנועלים את הרכב

והן נפתחות חזרה אוטומטית בהתנעה.

בנוסף ישנו כפתור לעשות זאת באופן ידני.

כנראה שעשו התקנה בארץ....יכול להיות שבדגם הנ״ל הוסיפו בגלל שעלות היצור/מכירת הרכב ״יחסית זולה״ (מדבר בחוץ לארץ) אז הוסיפו את אופציה

בכול מקרה בדגם של הבחור והדגם אצלי שהינו הדגם ברמת גימור הגבוה ביותר פשוט חסכו.

פורסם

רציתי לדעת האם מישהו מכיר אופציה להגדיר שבהתנעה של הרכב המראות יפתחו אוטומטית ובכיבוי שלו יתקפלו?

אני מעוניין לעשות זאת ללא חיבור פיזי של המראות לסוויטש אלא מתעניין אם קיימת אופציה לעשות זאת על ידי איזה הגדרה.

הדבר הראשון שחשבתי עליו הוא לחבר אותם לפלוס שלפני הסוויץ' (עובד על אותו עיקרון עם הרדיו,ברגע שאתה מכבה את הסוויץ' הרדיו כבה)

פורסם

בכול מקרה בדגם של הבחור והדגם אצלי שהינו הדגם ברמת גימור הגבוה ביותר פשוט חסכו.

אם זה אכן קשור לרמת גימור אז הגיוני שברמת הגימור הכי גבוהה תהיה את הפונקציה הזאת.

אצלנו רמת הגימור של ה-I20 היא ה-Supreme שהיא אכן הגבוהה ביותר.

פורסם

הסיבה בשלה המראות אינן מתקפלות באופן אוטומטי היא בטיחותית ונוגעת לעובדה הפשוטה שלעיתים אתה זקוק למראות גם כשהמנוע כבוי, כמו למשל בעת פתיחת הדלת לצד הכביש. ולא באמת כזה סיפור ללחוץ על הכפתור אחר כך.

פורסם
הסיבה בשלה המראות אינן מתקפלות באופן אוטומטי היא בטיחותית ונוגעת לעובדה הפשוטה שלעיתים אתה זקוק למראות גם כשהמנוע כבוי, כמו למשל בעת פתיחת הדלת לצד הכביש.

נכון, לכן הם עשו זאת כך שהמראות יתקפלו רק כשנועלים את הרכב מהשלט ולא בעת כיבוי המנוע.

• תוכן חדש...