Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי חלק כזה

40 יורו כולל משלוח

קיבלתי אימייל כזה:

מצורפת ניירת למשלוח שנחת עבורך, המשלוח מעוכב להליך במכס ישראל ויש לשחרר אותו

להלן האפשרויות:

שחרור באמצעות UPS - כרוך בעמלת שחרור ממכס על סך 150 ₪ + עמלת תשלום מיסים של 75 ₪ או 3% מערך המיסים (הגבוה מביניהם –לפני מע"מ) ובנוסף עלויות מיסים ושחרור, אגרות, אחסנה וכיו"ב.

שחרור עצמאי- ללא צורך בעמלת שחרור אך מחויב בתשלום עלויות מיסים, אגרות ועלויות נוספות העשויות לחול ע"פ דין

במידה ותבחרו לשחרר עם יו פי אס יש צורך באישור של משרד התחבורה אותו מוציאים עצמאית

http://media.mot.gov

משרד התחבורה- מוריס

03-5657144

משרד התחבורה- פקס

03-5657139

משרד התחבורה

03-5657151/ 5678*

משרד התחבורה

ראיתי שלהרבה נתקעים מוצרים אבל לא הבנתי מה עושים הלאה?

להתקשר למשרד התחבורה ולבקש אישור על החלק?

תודה לעוזרים!

פורסם

היי ,

לדעתי על חלקים כאלה לא צריך אישור ממשרד התחבורה.

בכל מקרה בדרך כלל מצורף מכתב ממכס אזורי,חיפה תל אביב או אשדוד אם אני לא טועה..

אם תוכל לצרף את המכתב שהם צירפו זה יעזור לנו לעזור לך.

בעבר נעצרו לי מספר מוצרים במכס.

פורסם

תראה בעבר שנעצרו לי פריטים במכס קיבלתי לבית מכתב ,ובו ביקשו לפקסס את המכתב בצירוף קבלה ותצלום ת.ז

תוך יומים המוצר שוחרר .

פורסם

אם אקבל את המכתב, על איזה קבלה מדובר?

כנראה שלא אקבל מכתב אם פנו אליי עם מייל.

אתם מבינים מה זה? לא מעניין אותם אישור ואיזה אישור, האישור עוד סתם אופציה, הרי אם אשלם להם יותר מ200 שקלים

הם ישחררו בכיף את המוצר, מקווה שאני טועה.

פורסם

טוב, אתה צריך ללכת על האופציה הזאת מן הסתם:

שחרור עצמאי- ללא צורך בעמלת שחרור אך מחויב בתשלום עלויות מיסים, אגרות ועלויות נוספות העשויות לחול ע"פ דין

לא מצויין שאתה צריך להציג מסמך ממשרד התחבורה.

כמה מתאים שלא צירפו מספר טלפון של המכס - כדיי שתוכל להבין מה הם רוצים מהחיים שלך :evil:

מדהים כמה קשיים צריך להערים על בן אדם בשביל חתיכת פלסטיק משומשת ב200 ש"ח...

אני חושב שאתה צריך להשיג את יחידת המכס שבה החבילה שלך נתקעה ואז להתקשר אליהם (בין 13:00 ל 15:00) נראה לי, אל תתפוס אותי במילה, אבל הם עונים רק שעתיים ביום לטלפונים.

מוזר שיצרו איתך קשר המייל. בדרך כלל באמת מגיע מכתב.

לגבי הקבלה - הדפסה של החשבונית שקיבלת במייל מאי-ביי, האישור מהמוכר של אי-ביי על הסכום של הקנייה + משלוח, צריך להספיק אני חושב.

אל תשאל גם שאלות קיטבג לגבי משרד התחבורה, אם תצליח לדבר איתם. סה"כ קנית חתיכת פלסטיק.

תשאל אותם מה אתה צריך לעשות עכשיו כדיי לשחרר את הדבר החבילה.

בהצלחה,

יואב

יואב :arrow:

פורסם

תודה על התשובה.

בחרתי בשחרור עצמי - סבבה, מה אני אמור להגיד ליחידת המכס שבה החלק תקוע? ואיך אני בכלל מגיע אליהם? נשמע מוזר פשוט.

• תוכן חדש...