Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שמבוצעות עבודות בכביש 2 אבל אין לי באמת מושג אם זה קשור למצלמות החדשות של פרוייקט א3.

לפי מה שהבנתי יתקינו מן פסים כאלה על הכביש שיוכלו לזהות את מהירות הרכב ברגע שעוברים מעליהם וזה מעביר דוח ישר למצלמה שקולטת את הרכב ומעבירה את הדו"ח באופן אוטומטי.

וכל זה יכנס לפעילות חלקית ב-1 לינואר.

מישהו פה כבר הספיק לראות את המצלמות החדשות על כביש 2? ואם אני לא טועה גם בנתיבי איילון הולכים להתקין כמה מצלמות כאלה.

פרטים מתבקשים.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

יש כאלה בי-ם... האמת אפשר לזהות את זה ממרחק - תסתכל טוב על הכביש, ותראה שיש לך פסים יותר כהים מהכביש - זה בגלל האיכות של העבודה - הם מכסים עם צבע/זפת מקומי, ולא עבודה יותר רצינית ונורמאלית. לכן אפשר לזהות את זה ממרחק.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

בדיוק חזרתי מחיפה לאיזור המרכז, וגם לי יצא לראות את החברה עובדים, על פי מה שצלחתי לראות, אני בכלל חושב שאולי מדובר במכשיר שמתין מעקות בטיחות ולא דווקא מצלמות...

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

מישהו פה כבר הספיק לראות את המצלמות החדשות על כביש 2? ואם אני לא טועה גם בנתיבי איילון הולכים להתקין כמה מצלמות כאלה.

פרטים מתבקשים.

http://motorica.net/viewtopic.php?p=53616#53616

רשימה מעודכנת :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

טרי מהיום, כביש 2 צפונה, כמה מאות מטרים צפונית למחלף רבין (כפר שמריהו) - הכנה למצלמה (חריצים בכביש + ארון חשמל).

:turn-l:
פורסם

באמצע דצמבר נסעתי את כל כביש 2 וספרתי 5 מצלמות בסך הכל, 2 צפונה ו-3 דרומה אם אני לא טועה.

זה כמובן לא כולל את ה"הכנות" שתוארו בשרשור הזה, אני ספרתי מצלמות שכבר הוקמו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני רוצב להבין משהו בנושא פסי הדריכה האלו.

איך הם יוכיחו שזה אני שהפעלתי אותם ולא הרכב שנסע במקביל אלי?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
בנייני האומלל.

אשמח אם תפרט. אני לא מכיר שום כביש שמקיף את בנייני האומה שהוא פוטנציאלי למלמה.

אני עובר שם פעמיים ביום.

פורסם

אולי הוא התכוון למצלמה שמוצבת בכניסה לעיר? איפה שנתיב הת.צ. מסתיים (למגיעים מת"א). מצלמה זו מיועדת לצילום כל אותם הרכבים שנוסעים בנתיב הת.צ. שלא כחוק.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...