Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הופיעה על עמוד שלם בגיליון של יולי, ורואים בה את המיאטה המוגדשת של המגזין (מעל 250 כ"ס) בהחלקה על מסלול רטוב עם שני גלגלים על האספלט ושני גלגלים בבוץ.

SCC-mud.jpg

הפואנטה -

אני הנהג :-)...

מוטי (רק עכשיו יצא לי סופסוף לסרוק אותה..)

פורסם

תלמד לנהוג!!!!:grin::grin::grin:

סתם בצחוקייה..

תמונה יפה, כבוד לנציג קארספורום ע"ג מגזין.

כל הכבוד לך והערכתי המלאה בבנית המיאטה שלך, כל יום אני מעיין בפרוייקטים שלך ולומד כל פעם משהו חדש.

תבורך. :smile:

פורסם

שוב ירדת לבוץ מוטי?!@#

סתם :)

ספר קצת על איך הגיעה התמונה לשער המגזין..

נ.ב.

המזג אוויר הגשום הזה ממש לא מתאים למיאטה הקייצית והשמחה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מוטי, ישר ידעתי שזה אתה! זיהיתי את הראש (קסדה :lol: )

כל הכבוד לך והערכתי המלאה בבנית המיאטה שלך, כל יום אני מעיין בפרוייקטים שלך ולומד כל פעם משהו חדש.

ואם התכונת לכך זאת המיאטה של מוטי, אז היא לא (מקווה שאני לא טועה)

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

זאת לא המיאטה של מוטי.

גם למיאטה המוגדשת יש ספוילר יצורי כמו על המיאטה שלך מוטי, זה טרנד חדש אני מבין.

עוד מעט אני אשים כזה על האוטו שלי יחד עם מדבקה "גם אני רוצה להיות מוטי מיאטה".

פורסם

זו לא המיאטה שלי, זו המיאטה שלהם... מה שכן, פירקנו את המכסה של תא המטען מהמיאטה שלי והרכבנו אותו על המיאטה שלהם בשביל לנסות לעשות זמני הקפה קצת יותר מהירים בעזרת הספויילר.

מזג האויר אכן מאוד לא מתאים למיאטה, ואפילו פחות למיאטה מוגדשת ועוד אפילו פחות על זו שבתמונה כי היא נועלת צמיגי מירוץ נטולי חריצים :twisted:..

אנשי המגזין הזמינו אותי להשתתף בתחרות נגד הזמן במסלול הזה כשאני אמור לנהוג במיאטה שלהם, אני כמובן הסכמתי בשמחה.

ביום המיועד לתחרות נפתחו השמיים והמסלול נשטף בגשם, שכמו שכבר ציינתי, ממש לא מתאים למיאטה הזו - ואני עוד אמור לנהוג מהר כדי לחלץ ממנה זמני הקפות טובים :-o.

במהלך שלוש ההקפות הראשונות שלי הסתחררתי פעמיים - אחת מהן היא זו שמצולמת... :lol:

מוטי

פורסם

ששש.... מזל גדול שהגג היה סגור, אתה יודע כמה בוץ הרמתי בסחרור הזה? הייתי יושב ומנקה שם את הבפנים עוד חודש אח"כ :lol: :lol:

צילומים למגזינים הם לא בדיוק מירוץ, אתה יודע :-P

מוטי

פורסם

מי זה שאמר "כל אימון ו/או עלייה על מסלול שווה בסיכונה למירוץ, אל תעשו הנחות ותאמרו: זה רק אימון!!!"

נראה לי שזה אותו אחד שאמר לפני כמה שעות:

"במהלך שלוש ההקפות הראשונות שלי הסתחררתי פעמיים - אחת מהן היא זו שמצולמת"

וגם

"הזמינו אותי להשתתף בתחרות נגד הזמן במסלול הזה כשאני אמור לנהוג במיאטה שלהם"

אני הייתי נוסע עם גג פתוח! הבוץ זה חלק מהחוויה, ואני אומר את זה ממקור ראשון, כי אני הייתי מתחרה באופני הרים, וכשהיו שלוליות שהיו בעומק של חצי מטר ויותר (!) רק אז היה מתחיל הכיף :twisted: (וגם החלודה אבל זה כבר סיפור אחר :lol: )

אגב, נראה לי שבמקרה הזה באמת יותר בטוח עם גג סגור, כי כך אפשר לראות לאן נוסעים (בהנחה ויש ווישרים :lol: )

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
מה שכן, פירקנו את המכסה של תא המטען מהמיאטה שלי והרכבנו אותו על המיאטה שלהם בשביל לנסות לעשות זמני הקפה קצת יותר מהירים בעזרת הספויילר.

מזג האויר אכן מאוד לא מתאים למיאטה, ואפילו פחות למיאטה מוגדשת ועוד אפילו פחות על זו שבתמונה כי היא נועלת צמיגי מירוץ נטולי חריצים :twisted:

דבר ראשון - למה צריך מכסה תא מטען? זה משקל מיותר! ;)

דבר שני - בוץ על האינטרקולר - זה לא קצת בעייתי?

פורסם

סחתיין.

כבוד.

:mm_tongue

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
..ואנחנו חשבנו כבר שיש לך STI עם יותר מ-250 כ"ס, לפי הכינוי. :wink:

מוטי, דוגמן הבית, תמונה יפה. :-D

הקשר בין הכינוי למציאות הוא מקרי בהחלט.

:-)

הכינוי זה השאיפה לעתיד.

(מבחינת מצב כלכלי כיום,כניראה גם ה205 תפרד ממני, ככה זה חיים של סטודנט).

• תוכן חדש...