Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שלי עם G-Force של ירון תייר זה שהוא פשוט רחוק לי :-) אז רק עבור דברים משמעותיים (כמו קוליאובר או החלפה מלאה של בושינג) אני מגיע אליו, בשאר אני מטפל לבד. 

פורסם

גם במוסך שאני מטפל קרה כמה פעמים שהמחיר הסופי היה נמוך מההערכה הראשונית.

לא הייתה לי דרך לדעת אם הוא לא היה אומר שחיישן X למשל היה תקין ולא הוחלף

למרות שההערכה הראשונית לקחה אותו בחשבון.

גם לחבר שהפניתי לשם היה דבר דומה עם ממיר (הוחלף אחד מתוך 2, למרות שהצעת המחיר כללה את שניהם).

אבל היה גם משהו מעצבן אצלו במקרה אחד.

אחרי ששילמתי ראיתי שבחשבונית חוייבתי על 2 פלאגים במקום 4.

הראיתי לו את הטעות ורציתי לשלם. מה שמגיע - מגיע.

אבל הוא סירב. "אני לוקח את הטעות עלי. על טעויות משלמים..."

הרגשתי לא נוח עם זה, ניסיתי לשכנע שטעויות אפשר לתקן ואני יותר מבסדר עם זה, אבל לא עזר.

מעבר להגינות גם מקצוען מוערך. שילוב נדיר. פרו-טק כפר סבא.

• אהבתי 2
פורסם
לפני שעתיים, madmaxx כתב:

הבעיה שלי עם G-Force של ירון תייר זה שהוא פשוט רחוק לי :-) אז רק עבור דברים משמעותיים (כמו קוליאובר או החלפה מלאה של בושינג) אני מגיע אליו, בשאר אני מטפל לבד. 

כנ"ל...

• אהבתי 1
פורסם

לי קרה דבר הפוך. נתנו לי הצעה על בולמים. ואחרי כמה ימים עלה המחיר. ב 50 שקל. אז אמרתי אמרתם ככה. אז הורידו במחיר העבודה. אבל מאז אני מסומן אצלם. והם לא נותנים הצעת מחיר בטלפון.  רק באותו יום שמגיעים. לא שהם הפסידו.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

לגמרי. הצעת מחיר זה מסמך מחייב, ל-2 הכיוונים. ברגע שהסכמתם על סכום, גמרנו. מפה הוא יכול רק לרדת עבור הלקוח אם בעל העסק ירצה.

אחד הדברים השנואים עליי זה אלו שמנסים להתמקח אחרי שאישרו את ההצעה... לא יפה. תבוא לפני, נוכל לדבר. אישרת? 

מזכיר לי משהו שראיתי בזמנו בסופר על מארזי הביצים, "החותמת אומרת- הביצה מאושרת". 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, Camaro 92 כתב:

מוסך כזה צריך להיות גם מסומן אצלך

אין לי אלתרנתיבה. 

חשוב להדגיש שהצעת המחיר היתה כתובה על דף נייר. לחלק מקורי וחלק חליפי.  בגלל שהיה הבדל של 100 שקל. החלטתי ללכת על חלק מקורי.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...