Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,היום הלכתי לראות סוזוקי ויטרה 2021,הסוכנות הציגו לי בדיקה שהם עשו,כמובן שאם אני יחליט להתקדם אקח את הרכב לבדיקה בעצמי למכון שאני יבחר,אשמח לחוות דעתכם בנושא התאונה שהרכב עבר,

מבחינת מחיר הם רוצים בערך 4000 ש"ח מעל המחירון,בדו"ח סליקה שהנפקתי לא מופיע בכלל עבר ביטוחי,מה שאומר שתיקנו ללא מעורבות ביטוח,לא היה להם דו"ח שמאי להציג לי בנושא ירידת ערך,שווה בכלל להתקדם?

(הוחלף מכסה מנוע פגוש קדמי קורת רוחב,ועוד תיקונים שמופיעים בטופס הבדיקה).

בדיקת רכב קומפיוטסט.jpeg

פורסם

קורת רוחב זאת לא שילדה, אבל מעל מחירון לא הייתי משלם עקב כך.

היד 1 ליסינג או פרטית? כי אם ליסינג התאונה לא תופיע בדוח סליקה.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

יד ראשונה ליסינג.תודה רבה על הטיפ שלך.אז איך בעצם אפשר לבדוק ירידות ערך לאחר תאונה ברכבי ליסינג?

עריכה אחרונה על ידי mazda2011
פורסם

לא, כי אין דו״ח שמאי.

במחיר החצוף תעשה אחורה פנה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מסייג - אם התאונה היא מאחור/באשמת צד ג', כלומר רכב עם ביטוח מקיף או צד ג נכנס ברכב ליסינג (שלליסינג בדכ רק חובה), אז יהיה רישום בסליקה של הרכב ליסינג כי יש חברת ביטוח שמשלמת על זה.

הקצה השני - טוטאל לוס בין שני רכבי ליסינג - לא רשום בשום מקום.

פורסם

ועוד משהו - לליסינג יש דוח שמאי. לדעתי תמיד. מניח שיש להן חוזה קבלנות עם חברת שמאות כלשהיא. הקושי זה להשיג אותו. גם רכב פרטי קשה להשיג אותו אאכ נמכר עי היד שהתאונה היתה אצלה.

בכל מצב חוץ ממצבי קצה ממש יהיה דוח שמאי, קצה זה נניח שתי מכוניות נכנסו אחת בשניה של אותה חברת ליסינג ושתיהן עם נזק רציני ואז ילכו למכירה לסוחרים. שמאי זה הדרך לקבל כסף חזרה מהפוגע, ולדעת מה לתקן ומה להחליף.

פורסם
בתאריך 18.9.2025 בשעה 12:25, mazda2011 כתב:

,הסוכנות הציגו לי בדיקה שהם עשו,

מגרש רכב של סוחר או הטרייד אין של היבואן?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

טרייד אין של היבואן,לא סומך על אף בדיקה שמישהו אחר מציג לי,לא משנה מי,במקרה הזה לא הגעתי בכלל למצב שאתקדם לבדיקה משלי.לא שיש לי בעיה עם רכב שקיבל מכה,אבל כן חשוב לי לראות דו"ח שמאי,ובמחיר

המתאים.

ממשיך בסבלנות בחיפושים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...