Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

גם אני חושב שהיא יותר מעניינת המקיה, יש לה כמעט 500 כ"ס, ולפי המבחנים שראיתי ביוטיוב, התנהגות כביש טובה.  הפחד היחיד, הוא מהוצאות חלקים משוגעות, כמו החלפת פנס קידמי בעשרות אלפי שקלים. כמו בהונגצי. הפחת לא מעניין, אני יודע שהוא יהיה גבוה. אני מחזיק את הרכב ל 7 שנים

עריכה אחרונה על ידי guy.a
פורסם

תתאם נסיעת מבחן ותחליט 

שיקול כלכלי אין פה אז רק להרגיש את זה בפועל

אני עדיין הייתי מעדיף את הקיה

בכ''ז החוסר ודאות שיש לגבי החלפים של הרכבים הסינים הוא גדול

ואתה לא יודע איפה זה יתפוס אותך 

• אהבתי 1
פורסם

שב בקיה ותבין שכל התשבוחות שהרכב הזה קיבל שווים לתחת ושלא סתם היא נמכרה במספרים זעומים בישראל.

לגבי ה- et5 טווח הנסיעה יחסית קצר ומדובר ברכב נדיר על הכביש. ולכאורה אין בו משהו מיוחד מלבד מיתוג יוקרתי.

• אהבתי 1
פורסם

לדעתי ה EV6 GT Line היא הקיה הטובה ביותר ששווקה בישראל מאז ומעולם.

מכונית משובחת. 

לשבת בה? סע בה כמה מאות ק"מ ותבין. 

בניו טרם נהגתי, אז אני לא יכול לחוות דעה. 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

,מסכים שהקיה EV6 GT LINE הוא רכב משובח. לדעתי בעבר הרחוק המחירון היה 310000 שח, אני צודק? אם כך, ירידת המחיר מטורפת, אפילו שזה בעסקת 0 ק"מ. זה רכב ברמת גימור מאוד גבוהה ונחשב איכותי. 

פורסם

הקיה נראית עלוב בפנים לדעתי שטחי פלסטיקה ממוחזרת פשוטה.

אבל הבעיה העיקרית עם הקיה זאת רצפה פנימית גבוהה כמו המוצב הסורי בחרמון וגג רכב נמוך כמו בים המלח יחסית לריצפה הנ"ל  דבר שמביא לתנוחת ישיבה בלתי נסבלת בכל מושבי הרכב. זה קיצוני מאד ברכב הנ"ל.

לא סתם הרכב לא נמכר גם בהנחה אדירה שקיימת כבר תקופה ארוכה ולמרות חוזקו של המותג.

לגבי הנסיעה עצמה היא לא מעניינת אחרי מה שקורה בתוך הרכב.

פורסם

אין לי מושג על מה אתה מדבר. 

לא על רצפה גבוהה, אותה פלטפורמה של האיוניק 5, 6, קיה ev9 ועוד. הישיבה היתה נוחה ונעימה. 

כנ"ל לגבי פלסטיקה ממוחזרת. לא יודע על מה אתה מדבר. 

לדעתי המכונית מצוינת. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הקיה רכב מעולה באופן כללי ותומחר יקר מדי,  אם הניו מציעה יותר מבחינת אבזור וכוח בפער, אז הייתי מתעדף אותה בגלל שלדעתי ניו זו חברה יותר מתקדמת טכנולוגית ויותר מבוססת מהרבה סיניות אחרות שצצות בכבישי ישראל. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...