Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוני טסטים :|

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יכלו למצוא דרך טובה יותר להעביר רכב טסט? 

אתמול נסעתי והיה מפוצץ אז חזרתי הביתה (לא נורא, 15 דקות מהבית)

היום נסעתי ושוב, אותו סיפור, אנשים אומרים שבאו מתלפיות לגבעת שאול כי גם שם מפוצץ, ישבתי כשעה וחצי ברכב, כשגם חסמתי כביש (ביחד עם עוד כ10 רכבים) בהמתנה להכנס בכלל למכון.

לא יכול להיות שהדבר הזה לא השתנה עשורים, זה לא שנפתחים מכוני טסטים חדשים ויש הרבה יותר אנשים ורכבים.

• אהבתי 2

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם (נערך)

בבקשה, תיזום פתיחת מכון טסטים, נראה אותך.

(*) אין בזה כסף גדול.

אין הרבה פועלים שיקפצו על המציאה לעבוד שם.

פועל=בוחן רכב מוסמך, לא איזה אחד סתם מהרחוב.

עמדת שעה וחצי?

בוא למכון סטסטים ליד יוקנעם, יש תור קצר.

גם תרוויח שעה וחצי של נסיעה בכביש מהיר משובח וחדש בנופי ארציינו ואויר נקי.

הנה קישור לדיון קודם שהיה כאן בנושא. (דיון איכותי)

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
  • אהבתי 1
פורסם

למדתי לעשות טסט בחגים. או ביום ראשון בבוקר. 7 דקות מפקידת הקבלה לפקידת השחרור. הכי טוב בערב יום כיפור ב-11:45.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היה דיבור שיאפשרו למוסכים לעשות טסטים, לדעתי רעיון טוב. 

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

וישראלים כמו ישראלים, במוסכים היו מנצלים זאת ופוסלים לך דברים לשווא כדי שתטפל, אתה גם ככה כבר אצלם במוסך.

כמו מכון טסט שאני מכיר שפוסל דרך קבע על לוחיות רישוי ונורות ובמקרה(!) הוא גם מוכר נורות ומבצע לוחיות חדשות.

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

ראיתי אותך @IsraCar, אני ארחיב למה אני חושב שזה רעיון טוב.

1. עלויות הקמה ותפעול - סבירות

2. רגולציה מופחתת (להקמה, מניח שהתפעול והרשימה הארוכה של הסעיפים לפסילה תמשיך להיות ולא תשתנה)

3. מבחר רחב יותר של מקומות, עם רמות מחירים ואיכויות שונות.

כאינדיבידואל, אני רוצה כמה שיותר אפשרויות בשביל להעביר את הרכב טסט. אני רוצה את היכולת להחליט, אני לא רוצה שיחליטו עליי איך ואיפה להעביר את הרכב טסט.

האם נותנים לחתול לשמור על השמנת? כן, בת'כלס הם יכולים להכשיל על כל דבר אבל באותה מידה הם יוכלו להיות מקצועיים ולא להכשיל סתם.

בסוף זה יתכנס לתוך זה שיהיו מוסכים שיעבירו נטו טסטים. אם באוטו דיפו מחליפים נורות וצמיגים אז אני מאמין שהם גם יעשו טסטים.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בד"כ בסביבות 11:00 בבוקר האנשים של הבוקר סיימו ואלה של הצהריים עדיין לא באו.

בתקופות שאין לי זמן, אני משלם 200 ש"ח למוסך, ונותן להם לעמוד בתור.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זאת הסיבה שאני עושה בשבת ב 7:50.

מחכה 4-5 דקות ונכנס לטסט.

• לא הבנתי... 1
  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 3 שעות, avizaz כתב:

אומרים שבאו מתלפיות לגבעת שאול כי גם שם מפוצץ, ישבתי כשעה וחצי ברכב, כשגם חסמתי כביש (ביחד עם עוד כ10 רכבים) בהמתנה להכנס בכלל למכון.

אם יש לך חברים במשטרת התנועה תיעזר בהם.

לפני כמה שנים חיכיתי בתור הארוך לטסט על הכביש בתלפיות. אחרי כמה זמן בא שוטר על אופנוע, והבהיר לכל המחכים בתור שאם הם לא מסתלקים מיד, הם יזכו בדו"ח. לא עניין אותו בכלל שמחכים לטסט. תוך שניות כל התור נעלם..

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

זאת הסיבה שאני עושה בשבת ב 7:50.

איפה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עטרות פתוח בשבת

בכל אופן, אני לא יכול לעשות בשבת כי אני לא נוסע בשבת

באתי היום ב11 דווקא, גם אתמול :\

לגבי לפתוח מכון טסטים, לא אמרתי שזה קל או אמרתי שזה הפתרון, ציינתי שזה לא שנפתחו חדשים ועם זאת כמות הרכבים רק עלתה.

דרך אגב, התור שלי עוד איכשהו התקצר והיה "רק" שעה וחצי כי נתיב מס' 2 נפתח והצלחתי להכנס אליו, אלה שהיו לפניי בנתיב 3 יצאו כעבור חצי שעה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 4 שעות, shilo_v כתב:

וישראלים כמו ישראלים, במוסכים היו מנצלים זאת ופוסלים לך דברים לשווא כדי שתטפל, אתה גם ככה כבר אצלם במוסך.

כמו מכון טסט שאני מכיר שפוסל דרך קבע על לוחיות רישוי ונורות ובמקרה(!) הוא גם מוכר נורות ומבצע לוחיות חדשות.

זה לא הנושא אבל למוסך יש עוד כמה שיטות להרוויח עליך כסף

ואם אתה לא סומך עליו בטסט אני לא רואה סיבה שתסמוך עליו בטיפולים שוטפים או תקלות

פורסם

נכון, זה לא הנושא.

אני סומך על המוסכניק שלי אבל לא התכוונתי רק לעצמי, מלא אנשים נעקצים יום יום ואותי זה באמת מבאס.

ולגבי נושא השרשור עצמו, כנראה שיש פער באמת גדול בסימטריה בין הגידול במספר הרכבים על הכביש לבין המכונים החדשים שנפתחים.

צריך למצוא את הימים והשעות הפחות עמוסות ולהתנחם בעובדה שזה פעם, מקסימום פעמיים בשנה. 

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...