Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרסום ראשון: בקרוב - טסט שנתי בכל מוסך

ninimom
שימו לב! השרשור הזה בן 375 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

פרסום ראשון: בקרוב - טסט שנתי בכל מוסך

בשורה משמחת לנהגים: בקרוב תוכלו לעשות את הטסט השנתי לרכב בכל מוסך. שרת התחבורה רגב מקדמת את המהלך - המבוסס על מודל אירופאי, ועתיד להגדיל את מספר המוסכים המורשים מ-600 כיום ל-1,500

לקוח מכאן:

https://13tv.co.il/item/news/domestic/internal/uchs3-903552901/

מה דעתכם?

• אהבתי 1
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

מעניין. ומעניין גם כמה מוסכים יהיו מעוניינים להכנס לנישה הזו, כולל קבלת רישוי מתאים, רכישת ציוד, הכשרת כח אדם והקצאת נדל"ן שמשמש כיום לעבודה השוטפת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתוך חדשות 13

https://13tv.co.il/item/news/domestic/internal/uchs3-903552901/?pid=505&

בשורה משמחת לנהגים: בקרוב תוכלו לעשות את הטסט השנתי לרכב בכל מוסך. שרת התחבורה רגב מקדמת את המהלך - המבוסס על מודל אירופאי, ועתיד להגדיל את מספר המוסכים המורשים מ-600 כיום ל-1,500.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעניין כמה בעלי מוסכים יחליטו שהעסק מספיק רווחי כדי לשנות ייעוד של חלק משטח המוסך (כלומר לוותר על חלק מהעבודה השוטפת), להכשיר עובדים, לקבל את הרישוי הדרוש ממשרד התחבורה ולהעסיק פקידים שיתפעלו את הביורוקרטיה של הדבר הזה. התחושה שלי היא שהדבר הזה מתאים כעיסוק עיקרי, לא כחלטורה.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 דקות, sperial כתב:

מעניין כמה בעלי מוסכים יחליטו שהעסק מספיק רווחי כדי לשנות ייעוד של חלק משטח המוסך (כלומר לוותר על חלק מהעבודה השוטפת), להכשיר עובדים, לקבל את הרישוי הדרוש ממשרד התחבורה ולהעסיק פקידים שיתפעלו את הביורוקרטיה של הדבר הזה. התחושה שלי היא שהדבר הזה מתאים כעיסוק עיקרי, לא כחלטורה.

כשאתה הולך היום למכון טסטים אתה רואה את מה שאתה מתאר כאן.... שטח גדול לבדיקות ובירוקרטיה, ומאחורה מוסך.

היה פשוט יותר להעלים את נושא ה"טסט" מהעולם, ולתת למוסך אפשרות לתת דוח כשירות על סמך בדיקות וטיפולים שהוא עושה.

עשית טיפול שנתי/בהתאם למלצות יצרן והרכב תקין? קח אישור לשנה.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 5
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוב המדינות המתוקנות דורשות טסט במתכונת כזו או אחרת. עם החפפנות הישראלית (אנחנו רואים זאת בפורום כל יום) הרכבים יוזנחו ויהיו עוד יותר מסוכנים.

מכוני הבדיקה הקיימים היום מבוססים על היקף עבודה גדול. מוסך שבשבילו זו עבודה צדדית לא ירויח מספיק כדי לקיים את המסלול הזה.

וכמובן שיהיה צורך בהרבה מפקחים.

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חפפנות ורמאות יש תמיד. 

גם ככה כל מי שישר ועושה טסט לפי הספר יעשה אותו דבר במוסך. מעט אכיפה על מוסכים והנושא יוריד לכולנו עלות מיותרת.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • אהבתי 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה עלות זה יוריד לך? תשלם למוסך במקום למכון הטסטים. אולי זה יחסוך זמן בימים העמוסים במכונים ואולי לא, זה תלוי בעיקר איך כל מוסך יתארגן וכמה עבודה (שוטפת וטסטים) תהיה לו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני בוחר לעשות טסט לבד זה יחסוך לי זמן, כסף (התשלום אמור להיות נמוך יותר אם זה במוסך) ובעיקר שטויות שיש לכל רכב החל מגיל 5-6 במכון טסטים וכל פעם עולה עשרות/מאות שקלים בחצר האחורית שלהם.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה יכול לחסוך בעיקר זמן ,ולכולם. 

היום באיזור המרכז בכל שעות היום , אתה מגיע למכון טסטים וממתין לפחות חצי שעה עד שמקבלים אותך. 

מצד שני יש את הלובי של בעלי מכוני הרישוי שיפעילו לחצים מצידם

• אהבתי 1

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אם עד עכשיו היית נותן למוסך להעביר את הרכב זה יחסוך לך את עלות לקיחת הרכב לטסט כי עכשיו הכל באותו מקום.

ואם לא זה יחסוך לך את הזמן שהיית מחכה, אם הרכב היה נכשל והיית צריך לנסוע למוסך, לתקן ולחזור לטסט. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 34 דקות, GTאי כתב:

(התשלום אמור להיות נמוך יותר אם זה במוסך) 

עכשיו צריך לשלם הכל למוסך. גם על הכנה לטסט, גם על טסט וגם על לעבור את הטסט.

בטח יימכרו כרטיס משולב

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@SlowRideמצד שני, לך יהיה יותר קשה לסרב לבצע את התיקון במקום, כי אתה לקוח ותיק של המוסך ורוצה לשמר יחסים אתו לעתיד.

שיהיה ברור - אני לא רואה משהו שלילי עקרוני במהלך. אבל נראה לי שיש מכשולים משמעותיים ליישום.

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 375 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...