Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת לפני קניה c5 aircross 2021

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. 

אנחנו לפני רכישה של סיטרואן c5 aircross שנת 2021 מנוע 1.6 טורבו בנזין.

מבקש חוות דעת על הרכב מבחינת אמינות והאם יש בעיות/מחלות ידועות.

הרכב יסע בשנה בערך 15-17 אלף בעיקר בין עירוני.

בנוסף אשמח להמלצות נוספות אם יש, עד 90,000 שח(יש אפשרות לחריגה קטנה).

חשוב לנו נוחות, בטיחות, גודל תא מטען ואפשרות ל2 כיסאות בטיחות מאחור+אדם נוסף בנוחות עד כמה שאפשר.

פורסם

רכב מציון ואמין מאוד. חשוב להקפיד על תחזוקה בזמן ובחלקים שהיצרן אישר.

מנועי ה180 כ"ס די אמינים וגם הגיר של אייסין. הדבר העיקרי שיכול להתקלקל ועלותו יקרה לתיקון זה הממיר הקטליטי מעל 120KM.

המושב האחורי מחולק ל3 ואפשר להכניס את הסידור שציינת בצורה יחסית נוחה. הרכב נוח שקט ובטיחותי והוא בחירה טובה במחיר הזה.

פורסם

אתם יכולים לבדוק גם את האחות פיגו 3008 שחולקת אותם מכלולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האחות מפיג'ו עולה מעט יותר וגם מגיעה עם חסרון של גניבה. לסיטרואן אין חשש כזה. אף אחד לא מבזבז זמן על סיטרואן.

• משעמם 1
  • מצחיק 1

Peugeot  5008 2023 

פורסם

איך אני תמיד אומר לנציג חברות ביטוח במטרה להוזיל, ״קחו בחשבון זה רכב צרפתי, אף אחד לא גונב אותו״.

אני בטוח שהגנבים יודעים שזה אותו דבר.

• מצחיק 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

יש לי מודל 2020 כזה. נוח, חזק, תא מטען גדול ונוח, ביטוח זול. אפס תקלות עד היום. בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי G. P. Magnus
הוספה

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

• ספונסר פורום
פורסם

C5 איירקרוס הוא הרכב הנוח ביותר ומתאים לצרכי המשפחה שלך.

כפי שכבר כתבו פה - אמינות מוכחת, אין כמעט תקלות מיוחדות, אפילו ממיר קטליטי זה לא בהכרח תקלה "מובטחת".

כל זה בתנאי שתראה היסטוריית טיפולים לפי הוראות יצרן.

בתקציב של 90K מדברים מן הסתם על גירסת ה-FEEL הפשוטה, אבל אם תרצו להתפנק עם אבזור/גימור/גג - ניתן למצוא את 

גירסת SHINE PK בסביבות 100K (למרות שכרגע מדובר בתקופה לא פשוטה, רוב ה-C5 בלוחות הן עם מנוע דיזל או בנזין פשוטות).

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

יש לי את Shine Pak דיזל.

אני מאוד אוהב את הרכב הזה.

נכון הוא לא פיקאסו שהייתה נוחות מוחלטת.

אבל עדיין רכב מדהים.

לגבי הרמת אבזור. סאנרוף זה בזבוז, שאר האבזור לדעתי שווה את זה.

Peugeot  5008 2023 

• אחראי פורום
פורסם

היתה לנו דיזל shine 2020.

אין הרבה תחרות לסידור המושבים מאחורה, כולל אם מושבי הבטיחות שלכם הם מהסוג הנדיב בגודל.

גם הבגאז' גדול ונוח לשימוש.

מבחינת הבדלי האיבזור, הגג הפנורמי זניח, מה שמשך אותי אליה היו הריפודים שהיה קל לנקות ותאורת הלד, שלעומתה ההלוגן בדגם הרגיל זה כמו לנסוע עם עששיות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• ספונסר פורום
פורסם
לפני שעתיים, laviil כתב:

לגבי הרמת אבזור. סאנרוף זה בזבוז, שאר האבזור לדעתי שווה את זה.

זה המקום להבהיר מה לדעתי היתרון הגדול בגג נפתח בארץ -

העובדה שניתן לפתוח במצב TILT - הגג פתוח רק בחרך קטן בחלקו האחורי - מאפשר איוורור יעיל מאד ביום חם,

השילוב של מגן שמש (גדול!) מקדימה יחד עם הגג הפתוח מוריד את הטמפרטורה במידה ניכרת בעת חנייה בשמש. תענוג.

• אהבתי 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...