Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט טיפו עם מערכת גז

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצאתי לקנייה פיאט טיפו במחיר טוב מוסבת לגז{זה מה שאני מחפש} המוכר אומר שהבעיה היחידה שכמה פעמים התקלקלו לו כוהלים או איך שלא קוראים לזה  הייתי רוצה לדעת אם זה מעיד על בעיה משמעותית או שזה בלאי גבוה יותר בגגלל הסבה לגז אשמח לתשובה בהקדם כי המחיר ממש מציאה.

פורסם

זה לא סוד שהסבה לגז לא עושה טוב למנוע. לא לחינם המכוניות המוסבות לגז יורדת בהתמדה.

לדעתי את החסכון בעלויות התדלוק משלמים במוסך בתיקונים.

• מעניין 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא ביקשתי לשאול על זה כמו שאמרתי כבר החלטתי שזה מה שאני מחפש 

אבל בכל זאת אם יש למישהו ניסיון אישי עם המערכות גז של השנים האחרונות אשמח לתגובה בנושא

פורסם

על כל דיון מערכות גז אחד. יש כאן 500 דיוני צמיגים, ו 300 דיוני  שמנים. זה לא סתם מקרה.

זה רק כדי להמחיש לך עד כמה מניות הגז בירידה בעולם הרכב הישראלי. (במיוחד בשנים האחרונות).

(*) פתחת נושא דומה באותו זמן בשני פורומים שונים?

בשביל מה?

חבל, זה סתם יוצר בילבול.

פורסם

לפני 9 שעות, IsraCar כתב:

(*) פתחת נושא דומה באותו זמן בשני פורומים שונים?

בשביל מה?

חבל, זה סתם יוצר בילבול.

צודק פשןט לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את זה כי פה שאלה על עצם התקלה ושאלה נוספת האם בכלל לקנות ואתה אני אחדד בזכותך

מדובר בפיאט טיפו 2017 170000 קמ הדגם המשודרג ב21000שח  עם מערכת מגיי גז בת שנה וחצי עדיין באחריות כנראה שאלתי בהנחה שלאחר חפירה של חודשים החלטתי שאני לוקח את הסיכון ורוצה להתקין מערכת גז האם להעדיף רכב דומה עם 140000 קמ 2016 ב23000 ש"ח  ולהוסיף לו מערכת בעוד 6000 

פורסם

בנתונים האלה הייתי רוכש את הרכב עם מערכת הגז, למרות הקילומטראז' הגבוה יותר.

(ביודעי שאני כנראה לא יכול להניא אותך מהסתמכות על מערכת גז כאמצעי לחסכון בעלויות תחזוקת הרכב)

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...