Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו ספורט קליאו 203 מתגלגל

Liran xsi

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון

נראה כמו רכב כייפי. מכונה עם תחושות של  פעם.

• אהבתי 1

מתכלה מתחת לכיסוי:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

המחליפה: Alfa 159 TB

עם חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואי, הרבה שנים לא ראיתי אחת כזו.

מפתיע לראות ידית הילוכים כלכלך גבוהה, אני מניח שיש לה גם מהלך הילוך ארוך, כמו שאמת קודם, דווקא פה היפניות הידניות והגרמניו השקיעו בידית הילוכים קצרה שנופלת ישר ליד כאילו מגיע שורט שיפט כבר מהמפעל.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

הידית הילוכים הארוכה הזו זה תוספת, כמו של נהגי ראלי.

רכב יפה ומיוחד! תתחדש.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 23 שעות, Liran xsi כתב:

למעט הפגוש הקדמי, שבעבר באחד מימי המסלול ספג ירידה לצמיגים במסלול ערד וניזוק

במקרה הייתי באותו יום מסלול. בגלל חוסר ריכוז , נכנס בצמיגים. רק הפגוש נפגע. המכונית נראתה מדהים - מאד שמורה. תתחדש!

• אהבתי 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Toyota Avensis 2.0 AT | Citroen C4 SX 1.6 AT 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 3.11.2024 בשעה 15:14, Roycohen1979 כתב:

וואי, הרבה שנים לא ראיתי אחת כזו.

מפתיע לראות ידית הילוכים כלכלך גבוהה, אני מניח שיש לה גם מהלך הילוך ארוך, כמו שאמת קודם, דווקא פה היפניות הידניות והגרמניו השקיעו בידית הילוכים קצרה שנופלת ישר ליד כאילו מגיע שורט שיפט כבר מהמפעל.

בתאריך 3.11.2024 בשעה 16:09, SlowRide כתב:

הידית הילוכים הארוכה הזו זה תוספת, כמו של נהגי ראלי.

רכב יפה ומיוחד! תתחדש.

אכן ידית ההילוכים ארוכה, גם במקור.

אצלי ברכב תפוח ידית ההילוכים המקורי העגול, הוחלף בתפוח מוארך כזה שנוח יותר לשימוש וקרוב יותר לידיים, זה נראה פחות טוב אבל.

בתאריך 3.11.2024 בשעה 17:09, menir1 כתב:

במקרה הייתי באותו יום מסלול. בגלל חוסר ריכוז , נכנס בצמיגים. רק הפגוש נפגע. המכונית נראתה מדהים - מאד שמורה. תתחדש!

מני ידידי היקר, אכן שמעתי על המקרה הזה, אני לא משאיר את הפגוש ככה, הדבר הראשון שעשיתי כשרכשתי את הרכב זה להזמין פגוש חדש בחברה, המחסנאי בפריסבי אמר לי שלא קיים במלאי בארץ וגם אין יצור אצל היצרן בצרפת, שילמתי מקדמה הוזמנתי בכל זאת, כל שבוע ביקשתי להתעדכן בסטטוס ההזמנה, ונאמר לי שעדיין אין צפי, לפני כחודש נחת אצלם הפגוש בלי התרעה והתקשרו אלי במפתיע שהגיע, זה אחד, עכשיו אני עדיין מחכה לדיפיוזר התחתון שזה מק"ט נפרד מכל הפגוש...

קוריוז קטן לגבי הרכב, כשרכשתי אותו הבעלים הקודם אמר לי שהמזגן לא מקרר מכיוון שיש דליפה במאייד פנימי שנמצא בתוך הדשבורד, הוא כבר רכש את החלק , וזה חיכה לי בתוך תא המטען עם עוד הרבה חלקים מקוריים של הרכב שהוא הביא לי.

זה היה בחודש מאי, העבודה על המאייד זה הרבה, לפרק את כל הדשבורד החוצה.

אמרתי שאנסה את מזלי קודם כל אעשה וואקום גז למערכת ונראה מה יהיה.

הפלא ופלא עד היום כבר חצי שנה והמזגן מקרר מצויין 😆

DS 7 CROSSBACK 2019

OPEL ASTRA BERLINA 2014

RENAULT SPORT CLIO 203 2010

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מצב שזו דליפה קטנה.
במקרים האלה גם אם תמלא גז כל שנה זה יהיה כלכלי יותר מלפרק דשבורד וגם כל הפלסטיקים ישארו שלמים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזדהה אתך בעניין המנוע. גם אני עשיתי את המעבר מה gti לאטמוספרי 2.0 בלי טורבו ואיבדתי 70 כ"ס (והמון מומנט) ואני מוצא את עצמי נהנה מהמנוע הזה יותר, מהצורך לעלות לסל"ד גבוהה. 

NA is the way

עריכה אחרונה על ידי mcshmupi
  • אהבתי 1

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לך ידידי היקר לירן טיש הדיאגנוסטיקה ושותפי לעבודה במוסך

אני כאחד שלא חובב צרפתיות כלל יכול להעיד  שהרכב יפה אלגנטי ושמור בקנאות מה גם שהוא נוסע פצצה הסלד שמטפס למעלה ומושך כל כך יפה וכמובן הצליל מהמערכת פליטה נהדר

תהנה ממנה ובהצלחה רבה 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...