Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אפשר (וחכם) להקפיא פסטרמה ונקניקיות בטיסה?

GTאי

פוסטים מומלצים

טסים עם ילדים, ובשל הבררנות שלהם אנחנו רוצים להביא איתנו מהארץ כמה חבילות של פסטרמה ונקניקיות.

האם הקפאה תהרוס את המרקם? טעם? 

כמובן שנשים במזוודה בצידנית, אבל דלת לדלת יש לנו 16-17 שעות עד שנפגוש שוב מקרר.

תודה

עריכה אחרונה על ידי GTאי
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יותר זול וקל לטווח הארוך לבצע סדרת חינוך

עם חזרה גנרלית -

"היום מבצעים חזרה גנרלית לטיול ואוכלים מה שיש כי זה מה שיהיה בטיול ומי שמיילל לא יקבל גלידה ומי שמצליח לצלוח את החזרה הגנרלית יקבל צ'ופר, לא מספרים לכם איזה".

חוץ מזה - מרקם? בנקניקיות?? בפסטרמה???

חוץ מזה 2 - אף ילד לא מת או נפגע חו"ח משבוע מרוכז של פחמימות...

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה. אין להם בעיה לאכול מקדונלדס או כריך שוקולד שבועיים וחצי, הם אפילו מעדיפים את זה.

עד כמה שזה ישמע מוזר - זה מבחירה ולא אילוץ.

לפני 9 דקות, hans כתב:

חוץ מזה - מרקם? בנקניקיות?? בפסטרמה???

בפסטרמה קנויה המרכיב השני באחוזים הוא מים, אז ברור שיש השפעה על המרקם בהקפאה והפשרה - אף פעם לא ניסיתי את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדבר הכי בעייתי שעולה לי לראש זה לא המרקם/טעם, אלו חוקי הייבוא של אותה מדינה.

אם מדובר במדינה נורמלית, אפשר כבר עכשיו להרגיל אותם לפרשוטו. זה הכי קרוב והכי טעים שיהיה להם.

מטיבי לכת, בודקים לגבי בית חבד עם חנות שבה אפשר לקנות מוצרים כשרים או חנות ישראלית שבה מוכרים את המוצרים המוכרים..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כך, הייתי הולך על צידנית עם הקרחומים ולא הקפאה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדרך כלל מוצרי בשר מעובד לא נעצרים במכס באירופה. אבל יש לא מעט חריגים. אתה אמור להצהיר על זה, כי אם תתפס תשלם קנס לא קטן וסיכוי גדול שזה יושמד.

כל מזון מעובד חייב להיות סגור באריזתו המקורית, אחרת יזרק .

קח בחשבון שהמטען יבדק בכל מקרה בטרם בכלל תראה אותו על המסוע ביעד, מן הסתם כלבים שמחפשים סמים יריחו אותו.

חברים היו סוחבים איתם קבנוס וטונה בקופסא ללא בעיות, אבל תמיד הצהירו בכניסה לארץ היעד.

עריכה אחרונה על ידי zaf

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמובן השאלה הברורה "מה הם כבר יעשו אם לא יהיה?"

אבל בתכלס, פסטרמה: לא יודע איפה אין פסטרמות בסיסיות עד כדי זהות לישראליות. על פסטרמה לא צריך לדאוג.

נקניקיות - פה בהחלט בעיה, אבל אם לארוז קפואות באריזה מתאימה במזוודה, אני מאמין שישרוד. אולי לא יהיה קפוא אבל לא יתקלקל.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה.

אני דתל"ש, עשרות שנים של טיסות עם אוכל בכל צורה, טעם וריח. תאמינו לי שהשד לא כזה נורא. עד היום אפילו פעם אחת לא זרקו ולא שילמתי, וכל מי שאני מכיר  לא נקנס אלא זרקו לו לפח וגם זה קורה לעיתים נדירות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברה של ההורים שלי מגרמניה היתה באה לישראל 3-4 פעמים בשנה ובגלל שעוף כשר הוא יקר שם, בטיסה חזור היא היתה לוקחת איתה עוף שלם קפוא בשביל שיהיה לחג. פעם לקחה הודו קפוא. היא היתה עוטפת בנייר כסף ובניילון נצמד וככה מחרישה את העוף. עשרות פעמים עשתה את זה ונתפסה רק פעם אחת. 

אני בדיעה של הנס. כשהיינו בספרד כולם אכלו מה שיש והתיישרו עם התפריט. ואפילו נהנו מהחידוש. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוצרים מעובדים באריזה מקורית שלא נפתחו בדרך כלל יעברו בלי כל בעיה. אבל גם בזה יש הפתעות.

אישתי החזיקה בתפוח עץ שקיבלנו בטיסה (עם איר קנדה) ובמכס הקנדי הורו לה לשים בפח מיוחד שלהם שמיועד למזון להשמדה. את הקשיו הירשו לקחת, את התמרים (מיובשים סגורים באריזה) השמידו .

נאמר לנו שאילו זה היה בארה״ב זה גם היה מלווה בקנס 🙄 

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מתעקש שהילדים יאכלו זבל מזון לא בריא...

נקניקיות בהקפאה עמוקה לא יפשירו בטיסה במיוחד אם תשמרו אותם בצידנית. עם פסטרמה הייתי נזהר יותר.

אני מבין שטונה או שימורי דגים אחרים לא באים בחשבון.

תקרא באמת את רשימת המרכיבים בנקניקיות ובפסטרמה אולי יצא לך החשק מהרעין.

עריכה אחרונה על ידי borsood

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמיתי לגמרי

ההגנה על החקלאות היא אינטרס עליון וגם בישראל יש חוקים דומים, מדי פעם מישהו נתפס וחוטף חזק. וההברחות האלה עולות לטבע הישראלי בנזקים עצומים ממינים פולשים.

בהחלט כדאי ללמוד את חוקי הכנסת המזון במדינות היעד, הם שונים ממקום למקום. ויש מדינות בהן המטען עובר שיקוף בכניסה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 31 דקות, borsood כתב:

אם אתה מתעקש שהילדים יאכלו זבל מזון לא בריא...

נקניקיות בהקפאה עמוקה לא יפשירו בטיסה במיוחד אם תשמרו אותם בצידנית. עם פסטרמה הייתי נזהר יותר.

אני מבין שטונה או שימורי דגים אחרים לא באים בחשבון.

תקרא באמת את רשימת המרכיבים בנקניקיות ובפסטרמה אולי יצא לך החשק מהרעין.

גם טונה תהיה ולא מעט, אבל צריך לגוון להם אז כל עוד זה במידה זה בסדר מבחינתי.

ונכון, פסטרמה זה לא משהו ונקניקיות זה ממש זבל

עריכה אחרונה על ידי GTאי
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לוקח תמיד איתי מזון מטעמי כשרות.

בגדול מנסיוני: הפסטרמה הבהירות דלות השומן מאבדות את המרקם ונוטות להתפורר.  סלמי ונקניקיות מחזיקים.

מעדיף לקחת את אלו שלכתחילה לא צריכים באמת קירור.

הבחירה שלי: קבנוס. טעים ומטובל ומגיע בתצורה נוחה לאכילה.

לוקח איתי גם בקבוק פלסטיק 1 ליטר חלב רגיל קפוא, ככה יכול להוסיף לקפה רגיל שאני רוכש בתחנות דלק או מכין במלון.

הצלחת לגרות אותי ורק התחלנו את הצום....

עריכה אחרונה על ידי tinoki
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...