Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אפשר (וחכם) להקפיא פסטרמה ונקניקיות בטיסה?

GTאי

פוסטים מומלצים

לאן אתה נוסע?

מחזיר אותי לביקור בטורונטו לפני כמה שנים, בקוסקו היתה פינת אוכל ישראלי עם מבחר שלא היה מבייש שופרסל דיל אקסטרא. בדוק את האופציות ביעד.

@tinoki אני לא לוקח לחו״ל שום דבר קפוא, אבל בדרך כלל 2 קופסאות קטנות של חלב עמיד עבור הקפה של הבוקר או שניים הראשונים. פותר גם את הבעיה במקרה שבמלון אין מקרר.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, tinoki כתב:

הבחירה שלי: קבנוס. טעים ומטובל ומגיע בתצורה נוחה לאכילה.

אוי אברוך...

קבנוס זו עסקת חבילה, גם אתה אןכל בזהירות לא לשבור אף שן מחתיכות הסחוס שלא נטחנו, וגם יומיים אחכ עוד יש לך גרעפסים בטעם קבנוס. 

ובעיקר - אין 'בשר' יותר נחות מזה. 

• מצחיק 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ילד רעב אוכל הכל...
אחרי יום-יומיים של הצגות הם יאכלו גם סוס
תקנה להם מקדונלדס... שיהיו מאושרים ואל תסחוב כלום
וכשאין אוכל לטעמם... או שיאכלו או שישארו רעבים, אף אחד לא מת מזה

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 7 שעות, discoTD5 כתב:

אוי אברוך...

קבנוס זו עסקת חבילה, גם אתה אןכל בזהירות לא לשבור אף שן מחתיכות הסחוס שלא נטחנו, וגם יומיים אחכ עוד יש לך גרעפסים בטעם קבנוס. 

ובעיקר - אין 'בשר' יותר נחות מזה. 

זה מה שזכור לי מקבנוס בארץ, אבל יצא לי לקנות קבנוס בדיוטי של וורשה וזה היה אחד הטעימים- מגיע בכל מיני טעמים (לקחתי אחד שהיה אמור להיות בטעם פלפלים חריפים, היה פיקנטי אבל לא באמת חריף).

מעבר לטעם גם הצורה הייתה שונה- הם מגיעים חלולים ודקים.

לא ברור לי למה בארץ אין כאלה קבנוסים או כאלה שמתקרבים בטעם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, sperial כתב:

אמיתי לגמרי

ההגנה על החקלאות היא אינטרס עליון וגם בישראל יש חוקים דומים, מדי פעם מישהו נתפס וחוטף חזק.

ופעם אחת כשלא תפסו זה גמר את כל ענף גידולי הפקאן בארץ.

לפני 12 שעות, sperial כתב:

בקוסקו היתה פינת אוכל ישראלי...

בקוסקו אתה צריך כרטיס חבר מועדון. יש סניפים וקופאיות שמקפידים ויש שיחליקו. דווקא אוכל זה לא מה שהייתי מחפש בקוסקו.

לפני 24 דקות, flytomars כתב:

ה מה שזכור לי מקבנוס בארץ, אבל יצא לי לקנות קבנוס בדיוטי של וורשה וזה היה אחד הטעימים- מגיע בכל מיני טעמים (לקחתי אחד שהיה אמור להיות בטעם פלפלים חריפים, היה פיקנטי אבל לא באמת חריף).

מעבר לטעם גם הצורה הייתה שונה- הם מגיעים חלולים ודקים.

לא ברור לי למה בארץ אין כאלה קבנוסים או כאלה שמתקרבים בטעם.

image.jpeg.b9194c2d74ec3627a19389e7b01f390d.jpeg

לפני 40 דקות, סולל הדרך כתב:

ילד רעב אוכל הכל...
אחרי יום-יומיים של הצגות הם יאכלו גם סוס
תקנה להם מקדונלדס... שיהיו מאושרים ואל תסחוב כלום
וכשאין אוכל לטעמם... או שיאכלו או שישארו רעבים, אף אחד לא מת מזה

פתגם פרסי עתיק אומר: "כשרעבים גם לאכול אבנים זה טעים".

אם אין בעיה של כשרות אז מקדונלדס ברגר KFC ושות ישתיק את רוב הילדים.

אולי תנצל את  החוויה להעשיר את הטעם שלהם במסעדות מקומיות או אפילו באוכל שאפשר לקנות במקומות לא צפויים:

לדוגמה בהולנד בחלק מהסניפים של רשת הסופרים אלברט היין יש סושיות ברמה מאד גבוהה.

אם העניין הוא כשרות, תוכל לעשות חיפוש. תתפלא כמה אפשר למצוא אוכל כשר ברחבי העולם.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קוסקו כדוגמה. אם יש שיקולע כשרות בערים גדולות יש מעדניות יהודיות/ישראליות.

אישית, עםמהכשרות לייט שלי  מוותר בחו"ל על בשר, לא גורם לי אנמיה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 שעות, GTאי כתב:

טסים עם ילדים, ובשל הבררנות שלהם אנחנו רוצים להביא איתנו מהארץ כמה חבילות של פסטרמה ונקניקיות.

פעם אחת תביא להם רק לוף ונראה עד כמה יוכלו לשרוד עם הבררנות ;-) 

איציק

הורדה (1).jpeg

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באירופה יש לך רשת של פלאפל מעוז. מנסיון בברצלונה ואמסטרדם ,  בלי בשר אבל קרוב למה שמכירים - יש חומוס , טחינה, פלאפל סלטים ומיצים 🙂

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, איציק נ. כתב:

פעם אחת תביא להם רק לוף ונראה עד כמה יוכלו לשרוד עם הבררנות ;-)

כיוון שריכרד לוי נסגר לפני הרבה שנים הוא יוכל למצוא לוף או בולי-ביף רק במוזיאון.

לפני 3 שעות, zaf כתב:

באירופה יש לך רשת של פלאפל מעוז. מנסיון בברצלונה ואמסטרדם ,  בלי בשר אבל קרוב למה שמכירים - יש חומוס , טחינה, פלאפל סלטים ומיצים 🙂

מנסיון בסניף שבמונטפליין באמסטרדם לפני כמה שנים, פלאפל מאד בינוני במונחי הארץ. זו בעיקר חווית געגוע לישראלים שלא היו הרבה שנים בארץ.

עריכה אחרונה על ידי borsood

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואי ואי גמרתם אותי.

49 ארוחות הם אמורים לאכול שם, לא כולל אלו שבמטוס 

מתוכם רציתי להביא להם פסטרמה/נקניקיות ל3-4 ארוחות 😂

לפני שתזמינו רווחה, הם יקבלו מקדונלדס, אוהבים מאד סושי, יאכלו ארוחת בוקר של מלונות ברוב הימים וכנראה כל ערב במסעדה אחרת (אני מניח שהמבורגר/פיצה/סושי/איטלקי).

תכלס, צודקים, לא מעניין מה הם יכאלו, העיקר הזמנתי לעצמי נהיגה עצמית בהוקנהיים רינג...

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 דקות, GTאי כתב:

העיקר הזמנתי לעצמי נהיגה עצמית בהוקנהיים רינג...

זה !   👍

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, GTאי כתב:

ואי ואי גמרתם אותי.

מה ציפית שתקבל פה? תשובות לעניין?

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...