Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעה, קיורטוש אוטומוטיב כתב:

נתחיל מהסוף...אם הוא כזה אילוי שהאלוהים נגע בו, למה לא עומדים בתור משקיעים, למה להם להתעסק עם "פיצוציות/מיחזור בקבוקים/חברות כח אדם קטנים" הזויות, ארגזים של כסף אפשר "להלבין" בדבר הזה ...אהה יהיה כתובת לתלונות ויצטרכו לעמוד במיליון דרישות רגולטוריות/הסמכות ששום גוף לא יהיה מוכן לבטח...ולא לדבר על "הוצאות תקורה :cool: 
בנתיים זה הנוף של "רכבי יוקרה" במדינת ישראל, שחצי מדינה פשוט נפעם/מזיל ריר ממנו ברשתות החברתיות.

TY.thumb.jpg.4e8c2c174cbd69518abef20404495a47.jpg

תכנסו לפרופיל של הבן אדם (גם הפוסט הזה ירד, שלחו לי חברים בזמנו)...לא בדיוק נראה חנון/מפחד מהצל של עצמו...אז אם הצליחו להוריד אותו, תחשבו קצת.

אין מה לעשות, כל הרשתות החברתיות דפקו דור שלם שגם כך סובל מ-ADHD ורוצה הכל מייד וסובל מאי יכולת של דחיית סיפוקים, כל יום צץ "גורו/מומחה/אילוי פייסוש/טיקטוק" חדש ש"יקצר דרכים/יחסוך/יעשיר אותם"...זה שחודשים אנחנו (העוסקים בתחום, שמבינים קצת  במה זה כרוך תיקונים של רכבים מודרניים) ביננו צוחקים על מר' רובוטיקה, לצערי הרבה אנשים לא יצחקו ויזכרו אותו היטב דרך הכיס או טראומה מהחוויה.
החלק העצוב שבהרבה "בלופים" דווקה מנסים לשדר יוקרה/הצלחה עם ריח של כסף...פה זה הפוך :D
רק כמה כתבות אחרונות על "גורוים" שהיו בשיח בלא מעט מקומות, והרבה אנשים לא עמדו בפני "אילוי/גאונות" שלהם

אני לא רוצה לשפוט את הכישרון/יכולות של אדם הספציפי הזה "אדון רובוטיקה", העצוב שלפעמים בדבריו יש יותר חצאי אמת/היגיון (רק הפתרון שלו לטווח ארוך לא רלוונטי) מה שמוסכים עם "שם" מספרים ללקוחות (וזה לא מעיד על יכולות שלו, אלא עד כמה הענף הזה בקריסה), לכן לא אכנס לשמועות/סיפורים/מה ראיתי...אבל אמחיש דרך "תיקון" אחרון שמדבר אליו בלהט, כי ל-99% מה שמפרסם אין חלק ב', וחלילה לא הודעה בהמשך ...אופססס זה לא פתר,באמת !

"...מה שלומכם חברים יקרים, אני אוהב אותכם, תודה על הפירגון, במיוחד לתומר הדר....רגע אני אדליק סיגריה, כי שם ז**ן על כל השמאלנים...תודה אבא שבשמיים..הנה חלק ג'..."

C8_3.thumb.jpeg.007d8fdd67ff9f88edd5753d052724db.jpeg

חודשיים חנה במוסך מרכזי....העצוב שיש מצב שבתחילת דרך היה אפשר להפעיל אחריות או לפחות "רצון טוב". בודדים מבינים בארץ בבעיות בגיר הזה (שדרך אגב לרובם פנו אחרי "תיקון" של אדון רובוטיקה, וכמו אש ברחו מזה) גם בעולם, מי שרוצה להתעמק
https://www.midenginecorvetteforum.com/forum/mid-engine-corvettes/c8-powertrain-and-performance/259897-dtc-fault-code-new-dct-if-no-sensor-issue-is-identified

יש גם TSB בנושא
MC-10240790-9999.pdf

בקיצור אשתו מזכירה/מנהלת סושיאל..והגאון עסוק ב"קידום אורגני"...תוכנית עסקית לגיטימית, ולפי פופולריות כנראה יש לזה קהל יעד/אוהדים בשפע, הרי אין אחד שקצת אוהב עולם מוטורי ולא מתחרפן מהרכבים ש"קבורים" בבית קברות הכי יקר ולא יוקרתי כנראה בארץ ?

עכשיו מי שקצת מבין, איך נוגעים באקוסיסטם של רכב מודרני (אפילו עממי), איזה כמות של שכבות הגנה/אבטחה סייבר/קריפטו שתול בכל רכיב אלקטרוני, יכול רק לגחח שרואה את זה

https://www.facebook.com/reel/24006821445667178

https://www.facebook.com/reel/753776676994987

סט כבלים/מתאמים שאני קונה, לפעמים עולים יותר מהציוד ששוכב ב"מעבדה המפוארת" שלו.
בקיצור צר לי לנפץ את הדימוי של "רובין הוד של רכבי יוקרה", אני יודעה שאתם משוכנעים שהבחור אילוי, על כל רכב יושב חודשיים/שלוש מוצא פתרונות שליצרן אין, עושה להם בית ספר, מגשר איזה פיוז פירוטכני, מוסיף איזה חיישן או איזה מינוס, ומחזיר לחיים רכבים, אבל מה לעשות להניע רכב/ולעשות ניקוי DTC זה לא נחשב לתקן רכב באמת, בדיוק כמו לחבר סורק ועל סמך DTC לתקן רכב, מי שמבין בזה באמת, יודע זה רק "כיוון" ובכלל יכול להיות שרק התסמין, בעיית השורש/המחולל האמיתי במקום אחר.
שיהיה זמן (הקטע שאין, ויש לי עוד חובות מהעבר בנושאים אחרים) אפתח דיון על איזה אתגרים יש לנו בתור עוסקים בתחום , בכל מה שקשור בטיפול ברכבים מהעשור האחרון, שכל יום סוגרים לנו עוד אפשרויות ונורא מקשים, וכל התעשייה צועד בצעדי ענק לכיוון ,שלא תוכל לדלג על יצרן בשלב כזה או אחר , בחסות חוקים של פרוגרסיבים מטורללים (שיהיו חתומים על קבורת תעשייה שלמה באירופה במיוחד) ובחסות "הגנת סייבר", נגמר ה-%$#@#$ שעם ציוד בכמה עשרות $ תגע ברכבים כאלו!!

בול !!!

כנראה צריך להיות מבוגר ועם חוכמת חיים, כדי ליראות דברים מחוץ לקופסא. לא פעם אני טענתי שאנחנו "עם של קקה" אני חושב אם תזרוק אבן, 99% תפגע או בעו"ד או בסוחר רכב :crazyeyes
אתם לא מבינים כמה מאכערים סוג ז**ן/אנשים שפלים מעורבים מאחורי הקלעים בסגמנט הזה...חכמולוגים שמשוכנעים "יעשו מכה/עשו עסקה טובה"...5-6 בעלים על רכב של שנתיים זה לא נדיר, 99% מהמקרים אלו לא אנשים נורמטיבים, אלא ציידים, ואז מחפשים "לתקן בזול"...אדון רובוטיקה זה רעש וצילצולים, הרוב מתוקן בשטחים.

רק אגיד שבאחד הפתרונות ולא בפעם הראשונה הוא עשה מינוס ישיר.  משהו שהיו עושים לפני 30 שנה חשמלאים חאפרים שלא בא להם לעקוב אחרי חוטים. לא מוצאים מאיפה הבעיה, יאללה נעשה מינוס ספציפי לרכיב. ולבסוף לרכב יש ערימות של חיווט לא מקורי ומעקפים. ברכב מוזרק  זה פתרון רע מאוד לרכב חדש סטנדרטי, על רכב פרימיום זה  זוועה.

למחשב הרכב המרכזי מגיע מינוס מרכזי, ולכל חיישן פיקוד בקר וכו' יש מינוס ופלוס. הפלוס קבוע, והמחשב לפי הצורך נותן מינוס בפולסים וכך מתפעל את המערכות. זה מנוהל דרך תוכנה שבכל רגע נתון מודעת לכל הפרמטרים הנוספים.  חלק ממערך שלם של רכיבים שאחד משפיע על השני. ניהול מנוע, ניהול גיר, ניהול מולטימדיה, בטיחות וכו'.

לתת מינוס ישיר לרכיב זה להפעיל אותו קבוע ולעקוף את כל מערכות הבטיחות החשמליות כמו ריליי ופיוזים ופיקוד מתקדם וכן מחשב הרכב שלא בהכרח מודע, וקשה לדעת מה יהיו התוצאות לאורך זמן. ההשלכות יכולות להיות קסטרופליות ולהוביל לתאונה או שריפה. אין כמו למבורגיני ב 280 קמ"ש כשפתאום ננעל לך גיר. חוויה.

עריכה אחרונה על ידי נירו72
  • מבאס 1
פורסם
לפני שעתיים, דובצע כתב:

אלוהים נותן אגוזים למי שאן שיניים

נהפוכו, אלוהים בעצמו לא נתן להם אגוזים, אבל הם לקחו אותם בכוח כדי שהם יוכלו לשבור את השיניים שלהם עליהם ולהתרברב בטיקטוק.

• אהבתי 1

חולם על קרייזלרים יוקרתיות בנסיעה ברכבות😪

• שבועיים מאוחר יותר ...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...