Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, eladns כתב:

עשירים אוהבים לקנות בזול

עניים חייבים לקנות בזול

וואלה שעבדתי בחנות הגיעו אנשים שחצי ירושלים שלהם.

לא התווכחו על המחיר. כיבדו. מה שאמרתי מבחינתם סבבה.

היו כמה שבאמת אני התביישתי.

קלמרה לחשמל גביתי 35 אגורות והם בתעצבנו למה זה לא 30 אגורות או 25. באמת שהתביישתי.

אבל באמת שרובם, עם יד קלה על הארנק.

לא אשכח שבא לקנות פ, וונטות לפרוייקט שלו. בארגז יש 30 הוא ביקש 25, אמרתי לו תגיד ,לא תיקח 30? אולי העובד ירצה לגנוב 5?

צחק וקנה באמת ארגז סגור של 30. וזה לא וונטה זולה של 70 שקל לאחת....

לפי מה שאתה אומר גם אין להם מקיף לפורשה

חחחח יש מצב שאין מקיף. 

עבדתי בחברה שהבעלים שלה היה איש עסקים בנילאומי עמוס בכסף. מזה עמוס? לבנאדם יש אוניות משא.

כשהוא היה מגיע לביקור ורוצה לשבת במסעדה הוא היה מבקש ממשהו לשלם עליו כי הוא שכח את הארנק. קבוע.

הזייה.

פורסם

לא הייתי שם אצלו פיקנטו, אפילו אין רצפה יש חול ואבק. לא מבין מי שם אצלו רכבים במיליונים לתיקון, הוא היחיד בארץ שיודע לטפל בתקלות חשמל?!

• רעיון טוב! 2
פורסם
בתאריך 4.7.2025 בשעה 11:05, shugiflex כתב:

בתור אחד שיש לו, ומכיר לא מעט אחרים שיש להם, יכול לספר לך שהרבה פעמים המוסכים המורשים לא יודעים איך לתקן, או דורשים מחירים מטורפים עבור תיקון בעיות קטנות.

זה שאנשים עשירים לא אומר שהם פרייארים. הם מסתכלים באינטרנט ורואים שאפשר לתקן את הבעיה במחיר שהוא נמוך עשרות מונים ממה שביקשו מהם פה במוסך, ואז מחפשים מישהו בישראל שיבצע את זה עבורם במחיר הוגן.

אתה רואה איך הוא מתקן את הרכבים, מפורקים לחלקים בחוץ בתנאים של חושה בנגב, ואתה מוכן לכזה דבר בשביל לחסוך כסף בהנחה והכל חוזר תקין ובמצב המקורי?

פורסם
לפני 8 שעות, נירו72 כתב:

אתה רואה איך הוא מתקן את הרכבים, מפורקים לחלקים בחוץ בתנאים של חושה בנגב, ואתה מוכן לכזה דבר בשביל לחסוך כסף בהנחה והכל חוזר תקין ובמצב המקורי?

לפני כ-8 שנים הייתי מתקין Retrofit'ים לרכבי קבוצת פולקסווגן, קרי תוספות מקוריות שלא קיימות ברמות גימור נמוכות (מצלמות רוורס, חיישנים היקפיים, חנייה אוטומטית וכיו"ב). הייתי עובד בחניון המאובק של הבית של ההורים שלי, עם ציוד זול, והלקוחות גם לעיתים היו צריכים לשלם מקדמה של 50%-70% משום שלא היה לי תקציב לרכוש את החלף המקורי שעלה אלפים. ובכל זאת, קיבלתי אין ספור לקוחות מכל הגוונים עם רכבים סופר יקרים שסמכו עליי כי הם קיבלו ממני שירות שהם פשוט לא היו מקבלים משום מקום אחר בארץ שלא ידע לעשות את זה בזמנו. בן אדם שרכש אאודי חדשה ב-400K קיבל אותה בלי מצלמת רוורס כי זה מה שהיבואן הציע, והיה חייב לבוא אליי אם הוא רוצה אחת מקורית איכותית ולא זבל אפטרמרקט. זה לא אומר כלום, וזה לא אומר שהם חוסכים בכסף. ברוב הפעמים, למסוך היבואן אין את הידע המספק כדי לעשות את זה, או שהם לא עושים דברים כאלה בהגדרה.

• אהבתי 3
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

פורסם

יצא לי לעקוב אחריו תקופה. 
לפעמים באמת יש אנשים עם בעיות שקשה לאבחן בלי להשקיע זמן , ואומרים להם יאללה נחליף לכם חצי אוטו ונקווה לטוב. 
וואלה, אני בתור לקוח ,לא הייתי אוהב אבחון , שאומרים "בוא נחליף ואז נראה האם זה עבד".
ונראה שלא מעט מהלקוחות שלו זה כאלה שאמרו " יאללה תחליפו" עבד חודשיים וחזרה התקלה .
הסביבה הזאת שלו בהחלט מרגישה לא הכי אופטימאלית.
היה לי איזה פנטזיה, לגייס אותו , לגייס משקיעים , לבנות לבחור סדנא מסודרת שיוכל לעבוד.

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

פורסם
בתאריך 4.7.2025 בשעה 11:05, shugiflex כתב:

בתור אחד שיש לו, ומכיר לא מעט אחרים שיש להם, יכול לספר לך שהרבה פעמים המוסכים המורשים לא יודעים איך לתקן, או דורשים מחירים מטורפים עבור תיקון בעיות קטנות.

זה שאנשים עשירים לא אומר שהם פרייארים. הם מסתכלים באינטרנט ורואים שאפשר לתקן את הבעיה במחיר שהוא נמוך עשרות מונים ממה שביקשו מהם פה במוסך, ואז מחפשים מישהו בישראל שיבצע את זה עבורם במחיר הוגן.

בדיוק. אנשים עושים מכשירים פראיירים שכל כך מלאים בכסף שהם בכלל לא טורחים לחקור ולבדוק ולהתווכח כי יאללה כולה מכה קלה בכנף קח כמה כסף שאתה רוצה. 

בפועל, זאת מנטליות שאולי נכונה למיליארדרים לא לכאלה שיש להן כמה מיליונים בבנק. בשבילם לשלם 100,000 על תיקון תקלה במקום 10,000 זה כן שורף ומציק. 

דבר שני זה הכל מנטליות, גם מיליארדר יכול להיות בונקר שמשאיר 10 אחוז טיפ במסעדה ורב על כל שקל שלו ורוצה תמיד לסגור מחיר הכי טוב שיכול גם אם זאת טיפה בים שהוא בחיים לא ירגיש אז בטח שמיליונר.  

הטיעון שבנאדם אמיד פשוט ישלם כל מחיר מופקע שדורשים ממנו הוא לא רציני. לא נכנס לאם הבחור פה זה חירטוט אבל אי אפשר לבנות טיעון על הבסיס הזה. 

פורסם

ניחא לשלם מלא כסף, יש כאלה שמשלמים מלא כסף וזה עדיין לא עוזר כי לא מצליחים להבין מה הבעיה. 

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

די אפשר היה להתרשם מהאישיות שלו כבר מהסרטונים
באמת רב הנסתר על הגלוי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

גולדן191 אתה מוזמן לעשות חיפוש (כאן? ברדיט? בפייס?)

זה לא פעם ראשונה כאן.

תגלה עולם מרתק.

עולם של קבלה-מעשית-טכנית .

עולם של צדיקים נסתרים.

הכל לשם שמיים.

לפני כשעה, גולדן191 כתב:

אין אחד כזה עם מקום מסודר עם אחריות ושם טוב עם נסיון לרכבי יוקרה?

נראה לי שעלית על משהו, אתה מוזמן להיות היזם הראשון.

החלוץ של לפני המחנה.

(*) תתחיל עם ביטוח שריפות.

פורסם
לפני 18 דקות, IsraCar כתב:

גולדן191 אתה מוזמן לעשות חיפוש (כאן? ברדיט? בפייס?)

זה לא פעם ראשונה כאן.

תגלה עולם מרתק.

עולם של קבלה-מעשית-טכנית .

עולם של צדיקים נסתרים.

הכל לשם שמיים.

נראה לי שעלית על משהו, אתה מוזמן להיות היזם הראשון.

החלוץ של לפני המחנה.

(*) תתחיל עם ביטוח שריפות.

אני מבקש לדבר בכבוד לוותיקי הפורום.

תודה.

• מצחיק 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...