Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, BoazB11 כתב:

הכי פופולרי כאן היה האבא של הברלינגו - סיטרואן C15 , מבוסס על הויזה

הטנדאון הכי נפוץ מתחילת שנות ה 90 ועד  1997 היה רנו אקספרס. בפער גדול. 

כל האחרים יחד מכרו פחות מרנו אקספרס. 

C15 הייתה בצה"ל, בבזק, באסם אבל בכללי הייתה משמעותית פחות נפוצה.

גם סובארו טנדר היה נפוץ אבל זה רכב עם יעוד קצת שונה כיוון שהוא הגיע ללא ארגז מקורי והחל משלב מסויים נאסר להסיע נוסעים בארגז. רכב 2 מקומות התאים לפחות בעלי מקצוע ועסקים כי זה מחייב להחזיק רכב בנוסף, לעומת כן הטנדרנים עם ארגז מקורי שהיו מורשים להסיע 5 אנשים.   

• רעיון טוב! 1

פורסם

אם ברכבים מעניינים עסקינן - הפעם לא צריך להתקל בהם ברחוב, אתם מוזמנים לבקש בסרטון שהעלתי מה הייתם רוצים לראות, אשמח שתצטרפו לדיון ותביעו את דעתכם:

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
פורסם

פעם בשבוע זה מאוד אופטימי, אני מפנה בערך יומיים של עבודה לסרטון שכזה. פעם בחודש נשמע יותר ריאלי

כשיצא לדרך אפתח, בנתיים חשבתי שפה זה מקום שיוכל לנוע מתוכו דיון

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • אחראי פורום
פורסם

אני רואה את זה מתחלק לשניים:

1. אם המטרה שלך היא הדרכות או סקירות בעברית, אתה נידון לקהל מצומצם.

2. אם המטרה היא להגדיל את הערוץ, הייתי יורד מהקריינות ומשלב כתוביות קצרות באנגלית, כולל כותרות.

כי הרכבים מעניינים ויוצאים דופן והתייחסות לתחזוקה ברמה פרטנית ואיטית יחסית היא תמיד מבורכת.

בשני המקרים אתה נדרש לעבודה בסד"ג דומה.

בכל אופן בהצלחה, ההשקעה שלך רצינית ומגיע לזה ולך לגדול.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

את הסרטונים האחרונים התחלתי לצלם ללא סאונד, אני מוסיף דיבור בעברית או באנגלית, כל אחד בהתאם ל2 הערוצים שאני מתפעל. אתה בהחלט צודק שבישראל אני נידון לקהל מצומצם, לכן אני במקביל עובד על הקהל דובר האנגלית בהתאם.

פורסם

באמת מצטער לבאס, אבל אני מעדיף פי 10 לקרוא כתבה מצולמת מושקעת על כל סרטון. את המאמרים המושקעים שכתבת אני קורא בחפץ לב (ונהניתי! תודה). את הסרטונים לא פתחתי.

ככה גם באתרים מקצועיים מחו"ל, אני קורא את כתבות המגזין ולא פותח את הסרטונים.

גם כשאני רוצה להתעדכן בחדשות שלא קשורות לרכב, תמיד אקרא ולא אראה וידאו.

פותח סרטון כמוצא אחרון אם אף אחד לא תיאר את מה שאני מחפש בכתב.

אבל זה אני, אני מעידן אחר, אני יודע שצעירים כן אוהבים לצרוך חומרי וידאו.

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מצטרף ל- @amosbmw. לא מתחבר לסרטונים. למזלי הרבה פודקאסטים מקצועיים מלווים בתימלול, אז אני קורא אותו.

אני כבר לא מדבר עך הכתוביות האוטומטיות, הן גורמות לי להתרכז בגיחוך ולפספס את העיקר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מיטב מתנות מהדוד מאמריקה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...