Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

האוטו הזה כחדש נסע עקום, שום הורדת חלק לא תשפיע.

זכורה לי נהיגת בלהות בטנדר סה״כ בן 7, הרגשתי יותר בטוח על סקייטבורד בירידה ובלי מגנים מאשר הזבלה הזה.

• מצחיק 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 17 שעות, itsik170 כתב:

ראיתי עוד גרירה כזאת, שהרכב האחורי הוא על ה"רמפה" שמתקפלת שהנגרר סגור.

ואני תוהה לעצמי האם הרמפה הזאת מסוגלת לעמוד בכזה סוג של רכבים? היא לא נועדה רק לרכבים קלים?

ראיתי גם גררים כאלה, עם סרן אחד מקדימה ושלוש מאחור - נראה לי שהם יותר אפקטיביים לגרירה כזאת.

גם אני תהיתי.

לא מן הנמנע כי המדובר בגרירה ע”י הזכיין האזרחי, לא חוקית ומעל המשקל המותר בחסות מצב המלחמה.

נדמה לי כי הגלגלים האחוריים נמחצים תחת המשקל והפרונט צף לו וכמעט ללא מגע עם הכביש

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

מישהו החליט להזכיר לקוני הסחורה הסינית לאן לוגו הMG שייך.

PXL_20231208_105205088~2.jpg

PXL_20231207_063451766~2.jpg

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מעניין, לפי משומשת מוגדר משא מגורים , ככל הנראה רשיון מעל 4 טון. מודל 2002 טסט כל 6 חודשים. 
מעניין אם שווה הטירחה. בכל מקרה זה רכב יחודי. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 10 דקות, zaf כתב:

מעניין, לפי משומשת מוגדר משא מגורים , ככל הנראה רשיון מעל 4 טון. מודל 2002 טסט כל 6 חודשים. 
מעניין אם שווה הטירחה. בכל מקרה זה רכב יחודי. 

לא בהכרח ש'משא מגורים' N2 יהיה מעל 4 טון, אם כי די סביר לגודל.

וכנראה שכן שווה את הטירחה.

הוא חונה במקום קבוע, ומישהו התנגש בו בפינה האחורית.

אחרי כמה חודשים ראיתי אותו מתוקן פיקס, ועם קטנוע מובי חדש מאחור במקום הישן שהיה שם קודם,

לכן הקדשתי אותו לדובצע...

2023-12-08.jpg

פורסם (נערך)

קצת מהיום

לא ברור לי איך הקוראדו הגיעה לארץ כמשומשת (8 ספרות) בגיל כזה מאוחר.. אבל היא נראית... וואו

20231208_165359.jpg

20231208_163919.jpg

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • אהבתי 7
פורסם
לפני שעה, EliC25 כתב:

קצת מהיום

לא ברור לי איך הקוראדו הגיעה לארץ כמשומשת (8 ספרות) בגיל כזה מאוחר.. אבל היא נראית... וואו

אלי, זה ביכין סנטר?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...