Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יצא לי הרבה פעמים לנסוע מאחורי מרצדסים חדשים וכמעט תמיד הסמל האחורי שלהם חצי פתוח. מישהו יודע למה? האם בעלי הרכב עושים משהו לא נכון או שככה זה תוכנן?

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם (נערך)

לדעתי המצלמה האחורית נמצאת שם.

הסמל נפתח בזמן שילוב להילוך אחורי או בזמן תמרוני חנייה ואמור להיסגר באופן אוט'. 

עריכה אחרונה על ידי Orengol01
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

זה באמת המצלמה האחורית (העתיקו את הקונספט מvag).
היא נפתחת מן הסתם בתמרוני חנייה ונסיעה לאחור, אבל גם כאשר נוסעים במהירות נמוכה ישר, בגלל זה לפעמים רואים את הסמל נפתח ונסגר כאשר מתגלגלים בפקק.

פורסם
לפני 19 דקות, YoJ כתב:

זה באמת המצלמה האחורית (העתיקו את הקונספט מvag).
היא נפתחת מן הסתם בתמרוני חנייה ונסיעה לאחור, אבל גם כאשר נוסעים במהירות נמוכה ישר, בגלל זה לפעמים רואים את הסמל נפתח ונסגר כאשר מתגלגלים בפקק.

יש לך מקור להעתק מ VAG?

פורסם

קודם כל הוא חצי סגור ולא חצי פתוח.

המצלמה האחורית ממוקמת שם ובלא מעט רכבים כשהרכב מזהה במהירויות נמוכות רכבים או עצמים קרובים הוא אוטומטית מציג את המצלמות.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אפילו יש בזה הגיון, כשיורד גשם המצלמה נשארת יבשה. ניתן להפעיל את המצלמה גם כשלא נוסעים לאחור, סתם כדי לראות מה מתרחש מאחור. ככה זה אצלי לפחות.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

במקרה של VAG זה היה מנגנון פתיחת תא המטען בגולפים ודגמים נוספים, מתחילת שנות האלפיים למיטב זכרוני. את המצלמה הוסיפו לפני כעשור, ולדעתי מרצדס היו הראשונים שעשו זאת.

למה המצלמה לא נסגרת במהלך נסיעה קדימה במהירות עירונית פלוס? אני מנחש שזו תוצאה של התקנת חיישני רוורס ע"י היבואן, שבה התלבשו בצורה חובבנית על החיווט המקורי.

פורסם
לפני 2 דקות, Derish כתב:

במקרה של VAG זה היה מנגנון פתיחת תא המטען בגולפים ודגמים נוספים, מתחילת שנות האלפיים למיטב זכרוני. את המצלמה הוסיפו לפני כעשור, ולדעתי מרצדס היו הראשונים שעשו זאת.

את זה גם אני חושב, אבל נאמר פה שVAG המציאו את המצלמה ומרצדס העתיקה אותם.

פורסם
לפני 25 דקות, Derish כתב:

למה המצלמה לא נסגרת במהלך נסיעה קדימה במהירות עירונית פלוס? אני מנחש שזו תוצאה של התקנת חיישני רוורס ע"י היבואן, שבה התלבשו בצורה חובבנית על החיווט המקורי.

לא חושב שזה המקרה. 

יש מערכת מצלמות היקפיות שמציגה תמונה סביב הרכב שמשתמשת במצלמה קידמית, מצלמה אחורית הנ"ל ומצלמות צדדיות במראות.

בנסיעה קדימה עד מהירות מסויימת (20 קמ"ש?) המערכת פועלת וצריכה את המצלמה  האחורית לכן משאירה אותה פתוחה. 

במהירות גבוהה יותר לא יצא לי לראות את המצלמה הזו פתוחה. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

כמו ב-2014~ ככה, כשרכבי ה-S&S רק החלו לצוץ בכבישי ישראל ובכל תזוזה ברמזור היית שומע רכבים מסביבך מתניעים ואוכל בלבלות, גם פה, זה נורמלי, זה תקין, זה העתיד.

• תוכן חדש...