Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי ,

אני בהתלבטות קשה בין שני הדגמים הנ"ל.

אשמח לשמוע מנסיון אישי\חוות דעת

* עלות אחזקה לטווח הארוך 

*  מוסכים מוכרים\אמינים

* נוחות נסיעה 

*  צריכת דלק 

עריכה אחרונה על ידי Pichie
פורסם

אני לא מאמין שיהיה כאן מישהו שיש לו ניסיון משמעותי דווקא עם שני הדגמים האלו. אני יכול להגיד לגבי הג'אז שהיא רכב מעולה בכל הפרמטרים, מלבד המנוע שבשנים האלו הוא קצת עצלן ורועש כשדוחקים בו. מעבר לזה, לא אמרת מה השימושים הצפויים ברכב, אבל למשפחה צעירה, לרווקים, או כרכב שני במשפחה זה אוטו מדהים.

פורסם
לפני 8 שעות, Fazer כתב:

אני לא מאמין שיהיה כאן מישהו שיש לו ניסיון משמעותי דווקא עם שני הדגמים האלו. אני יכול להגיד לגבי הג'אז שהיא רכב מעולה בכל הפרמטרים, מלבד המנוע שבשנים האלו הוא קצת עצלן ורועש כשדוחקים בו. מעבר לזה, לא אמרת מה השימושים הצפויים ברכב, אבל למשפחה צעירה, לרווקים, או כרכב שני במשפחה זה אוטו מדהים.

רווק , הרכב ישמש אותי להכל

פורסם

מנסיון לא קטן עם ג'אז,
היא אמינה להפליא, מרווחת מאוד, וחסכונית
החסרון היא סוחבת סביא אבל לא אוהבת למהר ,
הבאלנו לי הרגישה יותר צפופה (ביחוד מאחור), בחסכון הם די זהות, איכות הנסיעה הרגישה לי טיפה פחות טובה מהג'אז (אבל זה היה מזמן אז ככה אני מנסה להזכר),
בטיחותית עד כמה שאני זוכר הג'אז עדיפה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, llaavvii כתב:

מנסיון לא קטן עם ג'אז,
היא אמינה להפליא, מרווחת מאוד, וחסכונית
החסרון היא סוחבת סביא אבל לא אוהבת למהר ,
הבאלנו לי הרגישה יותר צפופה (ביחוד מאחור), בחסכון הם די זהות, איכות הנסיעה הרגישה לי טיפה פחות טובה מהג'אז (אבל זה היה מזמן אז ככה אני מנסה להזכר),
בטיחותית עד כמה שאני זוכר הג'אז עדיפה.

ומה עם עלויות טיפולים ואחזקה?

זה נכון שיש חוסר בחלקים של הונדה?

פורסם

מדובר בשני רכבים אמינים.

עלות טיפולים שוטפים בבלנו כנראה תהיה נמוכה יותר, במיוחד במוסכים מורשי יבואן בהנחה ויודעים מה צריך לכלול הטיפול ולא מאפשרים להכניס כל מיני תוספות לא נדרשות. 

לדעתי הבלנו לא נוח לנסיעות ארוכות. בתוך העיר ולנסיעות קצרות הוא בסדר.

צריכת הדלק דיי דומה. שניהם חסכוניים. 

עלות הרכישה של הג'אז תהיה גבוהה יותר. 

מרחב קדמי דיי דומה אבל הג' אז עדיפה במרחב האחורי. אם אתה נוסע לבד אין לזה משמעות. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 שעות, Pichie כתב:

הרכב ישמש אותי להכל

אז בעיני הג'אז מעולה - בתור all rounder היא מצויינת, יש לה Magic seat מאחורה שמאפשר לקבל מרחב הטענה מדהים כשרוצים להוביל דברים מאיקאה.

לא יודע מה המחירונים, אבל מעריך שג'אז תהיה יותר יקרה לרכישה, אבל מנסיוני עם שתי ג'אז שמירת הערך שלהן טובה. לגבי טיפולים, הם לא זולים אבל גם לא יקרים מדי, לא יודע להשוות לסוזוקי.

החסרון העיקרי שלה, כמו שאמרו כבר, שהיא לא רכב ספורטיבי, ולא אוהבת להאיץ מהר, וכשמנסים בכל זאת להאיץ חזק רעש המנוע מעצבן.

פורסם
לפני 3 שעות, Fazer כתב:

אז בעיני הג'אז מעולה - בתור all rounder היא מצויינת, יש לה Magic seat מאחורה שמאפשר לקבל מרחב הטענה מדהים כשרוצים להוביל דברים מאיקאה.

לא יודע מה המחירונים, אבל מעריך שג'אז תהיה יותר יקרה לרכישה, אבל מנסיוני עם שתי ג'אז שמירת הערך שלהן טובה. לגבי טיפולים, הם לא זולים אבל גם לא יקרים מדי, לא יודע להשוות לסוזוקי.

החסרון העיקרי שלה, כמו שאמרו כבר, שהיא לא רכב ספורטיבי, ולא אוהבת להאיץ מהר, וכשמנסים בכל זאת להאיץ חזק רעש המנוע מעצבן.

המחירים ממש זהים, כבר בדקתי את זה גם ביד 2 וגם בכל מני סוכנויות

פורסם

הגאז אמינה יותר לטווח הארוך וגם לדעתי מוצלחת יותר.

בבלאנו יש גיר אוטומטי רציף של ג'אטקו שידוע בחוסר אמינותו, כבר היו תביעות נגד סוזוקי וגם נגד ניסאן בגלל הגיר הזה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 39 דקות, Gavrik כתב:

הגאז אמינה יותר לטווח הארוך וגם לדעתי מוצלחת יותר.

בבלאנו יש גיר אוטומטי רציף של ג'אטקו שידוע בחוסר אמינותו, כבר היו תביעות נגד סוזוקי וגם נגד ניסאן בגלל הגיר הזה.

עדיין אותו גיר בעייתי שיש לניסאן?

למרות כל התביעות של הקרוס הם ממשיכים איתו? הזוי 😅

חשבתי שזה כבר גיר שונה לחלוטין

פורסם (נערך)

סגרתי היום גאז' 2016 עם 60K קילומטר יד ראשונה מהחברה 

יום שישי לוקח לבדיקה ,מקווה לטוב

יש איזשהו מכון בדיקה מומלץ באיזור רעננה\כפ"ס?

עריכה אחרונה על ידי Pichie
פורסם

תבקש דוח סליקה לפני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 13 שעות, yulianx כתב:

תבקש דוח סליקה לפני.

כבר נבדק ,הכל נקי

גם לא תמיד יודעים כי תמיד אפשר לעשות קומבינה 

פורסם

עברנו בדיקה.

צלחות שחוקות מקדימה,רעש בתחילת נסיעה מהגיר ,פנס אחורי שבור 

מצבר ללא תאריך ככל הנראה מקורי ולא הוחלף עדיין כי לא מוזכר בספר טיפולים החלפת מצבר 

בהקשר לפנס - חייגתי להונדה והם רוצים 3200 ש"ח על הפנס כולל עבודה - הזייה :)

מישהו במקרה מכיר מוסך עם מחיר יותר שפוי ?( חלק מקורי) 

• תוכן חדש...