Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בודק עם חברת הביטוח, יש ביטוחים לפנסים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 27 דקות, Fazer כתב:

פנס אחורי זה בקטנה - בטוח שיש כאלו בפירוקיות.

וחוץ מזה , הכל סביר ?

לגביי הפנס , ידוע לך על מקום מסויים שמוכר מפירוק?

פורסם
לפני 2 דקות, Pichie כתב:

וחוץ מזה , הכל סביר ?

אני מציע שתעלה לכאן את הבדיקה, תוך הסתרת פרטים מזהים, ואני בטוח שיהיו כאן מספיק אנשים שידעו להגיד.

פורסם
לפני 55 דקות, Pichie כתב:

וחוץ מזה , הכל סביר ?

לגביי הפנס , ידוע לך על מקום מסויים שמוכר מפירוק?

תרשום פרוקיות באזור שלך בגוגל או פנסים יד 2 ותתקשר אליהם.

או לגשת לפחחים באזור שלך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעה, Fazer כתב:

אני מציע שתעלה לכאן את הבדיקה, תוך הסתרת פרטים מזהים, ואני בטוח שיהיו כאן מספיק אנשים שידעו להגיד.

image.thumb.jpeg.dc56fcbbbb153ae0b2288f7132ea32f4.jpeg

פורסם

תומך פגוש לא משפיע על הבטיחות, זה משהו שמוחלף עם ברגים.

לגבי לחץ אוויר תבדוק שאחרי ניפוח זה עובר, אלא אם יש בעיה עם החיישן.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 55 דקות, yulianx כתב:

תבדוק שאחרי ניפוח זה עובר, אלא אם יש בעיה עם החיישן.

לא בהכרח - הג'אז היא מהמכוניות האלו שצריך לאפס את החיישן ידנית אחרי המילוי, אחרת הוא ממשיך לדלוק באופן קבוע גם אחרי ניפוח.

(אל תשאל איך אני יודע, אבל בוא נגיד שזה היה כרוך בהתעלמות מוחלטת מספר הרכב, טיול למוסך ותלונה על חיישן פגום)

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...