Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Gelly - תופעה בשוק המשומשות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזכיר לי את החכמולוגים שניסו למכור איביזה 1.4 ידנית משומשת ב-80 אלף, כי המחירון שלה להאורה היה 88 אלף, אבל בפועל נמכר במבצע מתמשך ב-70 אלף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הרכב מוצע בשקט כיד 2 , 0ק"מ במחיר מופחת של 157.9 מול 164.5 של היבואן הרשמי.

הנחה זעירה של 4%.

• מעניין 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לצערי כמעט כל רכב בכל שנתון ובכל צורת הנעה שמצבו סביר ומעלה מוצע ביד 2 בעשרות אחוזים מעל המחירון..

כל מוכר שנהיה סוחר, יתן שיעור במשבר הצ'יפים ובעיות האספקה.

הנושא הזה נופח מעל ומעבר עד כדי כך שרכישת רכב משומש הפכה להיות משימה בלתי אפשרית.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
לפני 10 שעות, LEGACY 1.8 כתב:

הנושא הזה נופח מעל ומעבר עד כדי כך שרכישת רכב משומש הפכה להיות משימה בלתי אפשרית

זה בעיה רק אם אתה חייב רכב אתמול.

אחרת תחכה והמחירים יירדו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יכול להעיד שבן שלי פרסם לאחרונה את הסויפט שלו ביד 2 במחיר מונפץ, מכר תוך 24 שעות טיפה מעל המחירון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...