Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Gelly - תופעה בשוק המשומשות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ששי האחרון הגעתי לסוכנות של היבואן , חושבים על החלפת הרכב ואמרנו שנבדוק רכב חשמלי .

ספוילר- יש רכבים במלאי לאספקה מיידית.

היבואן נמצא בשבוע מכירות ומציע הנחות על אביזרים ותוספות , אבל כמנהג בעל הבית בטויוטה אין הנחה על הרכב עצמו.

קיבלנו הצעת מחיר של 152K על דגם 350 ו 164K על דגם 460.

ניגשתי לשוק יד 2 ולמרבה ההפתעה אנשים מבקשים על רכבים מעל למחיר של היבואן, זאת בלי לקחת בחשבון שהיבואן מציע 76K הלוואה ל 3 שנים ללא ריבית והצמדה , הטבה של כ 7000 ש"ח ברמת ריבית הפריים בלבד ,   ואו 105K בפריים מינוס חצי.

אז מה אני מחמיץ פה ?

הרכב נמצא במלאי לאספקה מיידית.

הלוואה בתנאים מעולים.

הלוו , מה קורה פה ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לשים מודעה ביד2 זה חינם. הם מבקשים, אז מה? אולי מישהו ישלם להם ואולי גם יתמזל מזלם ויזכו בלוטו.

• אהבתי 2

STI 2004

פורסם

היתה בעיית אספקה חמורה בגילי שיצרה את המצב הזה

כנראה עדיין לא חילחל לשוק שכבר יש מלאי זמין

• רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני כשעה, davemustaine87 כתב:

בטח שמעו מאחד החברים שלהם שיש בעיות מלאי ברכבים, ולך תדע אולי תעשה מכה. 

אני לא מחפש לעשות מכה .

מצחיק שיש רכבים לאספקה מיידית במלאי עם הטבות , ובשוק המשומשות מבקשים לעיתים 15K מעל מחיר חדש לרכב שנמצא מספר חודשים על הכביש.

לפני 29 דקות, avargel כתב:

היתה בעיית אספקה חמורה בגילי שיצרה את המצב הזה

כנראה עדיין לא חילחל לשוק שכבר יש מלאי זמין

מודל 460 זמין ללא בעיה ב 3 צבעים , מודל 350 רק בלבן עם גג שחור.

לכל מי שמתענין....

פורסם
לפני 30 דקות, CX25GTI כתב:

אני לא מחפש לעשות מכה .

הכוונה שלי שאותם אלו שמפרסמים מעל המחירון, מחפשים לעשות את המכה, כי הם לא מעודכנים בזמינות המלאי 

פורסם

תחפש טוב תצליח למצוא 460 פרו במחיר באיזור ה 150 (לרכבים בני מספר חודשים ועד חדשים)
ומחיר של כ 135-139 ל 350פרו

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, CX25GTI כתב:

אז מה אני מחמיץ פה ?

את הסרט שחלק מאנשים עדיין חיים בו

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

כל\רוב המפרסמים בקבוצות פייסבוק הם אנשים שקנו לפני עליית המס, או אפילו אנשים שקנו במחירי ההשקה של 134/143 אלף בסוף 2021.

מישהו כזה שקנה ב143 את ה 460, נסע שנה, עכשיו מוכר לך ב150 אלף רכב במצב כמעט חדש, הרי שהוא נסע חינם כל השנה ועוד הרוויח.

לפני שהיבואן פרסם שיש כ 400 רבים זמינים במלאי מיידי, העסקאות יד 2 היו נחטפות די מהר. 

לדעתי - טירוף מוחלט, ההפרש מול חדש לא מצדיק רכישה של משומש.

אגב, זה קיים אצל כל החשמליים \ היברידיים שיש בעיות מלאי וביקוש גבוה 

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

דווקא מבחינת מלאים של רכבים יד 2, המצב היום שהרבה מהמגרשים התמלאו חזרה.

המון מגרשים שאני רואה, מלאים ברכבים למכירה - קח שנה אחורה, המצב היה אחר לחלוטין.

תוסיף לזה את עלייית הריבית ייקח לזה קצת והמחירים, לדעתי, יתאזנו חזרה למטה.

בארה"ב המחירים כבר ירדו, ומדברים שם על משבר אשראי מתקרב. לא רק של רכבים אבל זה סקטור שמושפע חזק מאשראי שם.

פורסם

שנה שעברה היה בעיית מלאי שגם גרמו להפסקת שיווק רשמי של הדגם.

מי שמנסה למכור מעל המחירון לא מודע לכמה דברים.

-BYD גם התחילו גם למכור ומציעים אספקה מידית וכרגע כבשו את מכירות החשמליות.

-טסלה הורידה מחירים במפתיע.

-יש מלאי זמין לג'ילי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

קשה לדעת מה יהיה בשוק המשומשות.

בעבר הדיי רחוק שעשיתי בדיקה שמתי לב על כמה דגמים שבדקתי שלמרות המחיר הגבוה בארץ לעומת ארה"ב הרכבים איבדו יותר ערך באחוזים כמשומשות בארץ,כנראה כולם בארץ רצו חדש ועדיף ליסינג.

אוכלוסית הנהגים רק גדלה בארץ אז אולי דווקא עליית הריבית ושחיקת המשכורות הראליות תגרום לביקוש יותר גבוה לרכבים אמינים וישנים למרות שיש חדשות זמינות.

כי כבר הרבה פחות נוח בכיס לרכוש רכב חדש ב72 תשלומים במיוחד בישראל שמחיר אחזקת רכב הוא גבוה מאוד יחסית.

מצד שני אולי יהיה מעבר מהיר לחשמלי ועוד מגמות שונות בשוק שקשה לצפות.

פורסם
לפני 15 דקות, itsik170 כתב:

שנה שעברה היה בעיית מלאי שגם גרמו להפסקת שיווק רשמי של הדגם.

מי שמנסה למכור מעל המחירון לא מודע לכמה דברים.

-BYD גם התחילו גם למכור ומציעים אספקה מידית וכרגע כבשו את מכירות החשמליות.

-טסלה הורידה מחירים במפתיע.

-יש מלאי זמין לג'ילי.

התקשרתי למוטודיל ובקשתי מחיר ל BYD , הם מוכרים במחיר יבואן כי רק אצלם לטענתם ניתן לקבל רכב מהיום למחר...

עדכנתי אותם שזה אינו המצב...

לגבי טסלה , הבנתי שיש אוניה בדרך והולך להיכנס מלאי לא מבוטל של רכבים , נראה איך זה ישפיע על המשומשות.

ואכן לגיילי שי מלאי זמין, מוכרי יד 2 עדין חיים בעולם הישן ומספרים לי על המתנה ארוכה, כאשר אני מעדכן אותם שיש רכבים במלאי והמחיר יבואן עומד על 163 , השתיקה בצד השני מהדהדת , קשה לקלוט לפתע פתאום שהמחיר של 175 שנקבת במודעה רחוק מלהיות רלוונטי...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...