Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, fatboy1340 כתב:

... 

בכל מקרה, אם הדוח יוזן  (יש מרווח זמן של 72 שעות עד שיופיע במחשב ותוכל לבדוק), ואין לך עבירות ב-5 שנים אחרונות, תוכל לבקש להמיר לאזהרה.

איך ניתן לעשות זאת? 

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

בהנחה שמספר תעודת הזהות שגוי ולא משוייך לאף אדם ברור שהדו"ח לא יבוטל

אם משויך לאדם ורשיון הנהיגה שלו שונה וברור שכך יהיה כי הוא שייך לפות"ש וישאל השופט את פות"ש זו חתימתך מאמין שהוא יענה בהן.

לא יודע למי שייך הרכב אבל ככל שמדובר במישהו מבני משפחתו של פות"ש גם זה יהדק את טבעת החנק כנגד פות"ש.

לא מן הנמנע שאולי יש צילום של מצלמת הגוף של השוטר של דיוקנו של פות"ש.

ןמכיוון שפרטי הזיהוי נרשמים בתחילת הדו"ח אז אני בדעה שהדו"ח משוייך לפות"ש ולא למישהו אחר.

והלוואי וטעיתי בכל האמור לעיל והדו"ח יבוטל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 27 דקות, ישה כתב:

וישאל השופט

הלכת רחוק מידי. אנחנו בדיון על ביטול הדו"ח, לא על משפט.

כאמור, מדובר בפרט זיהוי מהותי של אזרח, כאשר מדובר בדוח, שהוא למעשה כתב אישום פלילי לכל דבר וענין.

אף אחד לא מטיל ספק בכך שפות"ש נעצר ע"י השוטר, הספק הוא לגבי שיוך פיסת הנייר הספציפית של הדו"ח, והעבירה המפורטת בה דווקא אליו, כאשר מופיע בה פרט מזהה מהותי שלא שייך לו.

אין לי קביעה נחרצת, אבל מדובר על פרט מהותי יותר מיצרן רכב כמו בדוגמה שציינתי בה הדו"ח בוטל ע"י התובע המשטרתי, ללא צורך במשפט. (אבל כן כלל עלות עו"ד שמתמחה בתחום).

פורסם
בתאריך 11.2.2023 בשעה 15:35, ישה כתב:

בהנחה שמספר תעודת הזהות שגוי ולא משוייך לאף אדם ברור שהדו"ח לא יבוטל

אם משויך לאדם ורשיון הנהיגה שלו שונה וברור שכך יהיה כי הוא שייך לפות"ש וישאל השופט את פות"ש זו חתימתך מאמין שהוא יענה בהן.

לא יודע למי שייך הרכב אבל ככל שמדובר במישהו מבני משפחתו של פות"ש גם זה יהדק את טבעת החנק כנגד פות"ש.

לא מן הנמנע שאולי יש צילום של מצלמת הגוף של השוטר של דיוקנו של פות"ש.

ןמכיוון שפרטי הזיהוי נרשמים בתחילת הדו"ח אז אני בדעה שהדו"ח משוייך לפות"ש ולא למישהו אחר.

והלוואי וטעיתי בכל האמור לעיל והדו"ח יבוטל.

מעניין.

מניח שאתה טועה.

אני לא בטוח כלל וכלל כי כשהדוח יוזן אזי יונפק דוח.

פות"ש: המתן מס' ימים. אם הדו"ח מופיע - יש לי הטלפון של השמים ושל דרעי, להבדיל.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...