Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי,
יש ברשותי לקסוס ct200h 2013.
מישהו שפשף לי את הטמבון הקדמי בחנייה,וגרם לכך שבכמה מקומות שונים ירד ממש הצבע. (את השריטות הורדתי עם פוליש).
הבנתי שיש אפשרות להזמין צבע לטמבון לפי הקוד דגם ולעשות צביעה נקודתית. מישהו ניסה ויכול להמליץ ?
ואיך אני יכול לברר מה הקוד צבע של הדגם הנ״ל?
תודה רבה!

Screenshot_20221011-165056_QuickPic.jpg

פורסם

קוד הצבע מופיע על המדבקה שבצד של הנהג, במפתן הדלת.

הייתי ממליץ ללכת לפחח כדי שיעשה את הצביעה הזו, ולא לעשות לבד, כי צריך פה גם שיוף ואולי מעט מילוי.

אם תגיד מהיכן אתה ימליצו לך על פחחים.

פורסם

היי,

אני מחיפה. 

מה העלות של תיקון צבע כזה פחות או יותר? (אני מתכוון למכור את הרכב בקרוב מאוד, בגלל זה חשבתי על משהו נקודתי)

פורסם

כל צבעי רכב ידע לעשות את 
אבא שלי תיקן שפשוף דומה וצבע די מיוחד ב 500 ש"ח 
עשו עבודה מעולה, מניח שתיקון הוא 100 ש"ח חומרים לעבודה עצמית ו 300-500 ש"ח אצל צבעי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...