Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הפונטו 99 שהייתה לי החזיקה, האיגניס יחזיק

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

תריץ חיפוש בפורום, השאלה מופיעה בכל 1 באפריל, כל פעם לגבי רכב ישן אחר.

אם הרכה תקין באופן בסיסי בדוק שמן, מים ולחץ אויר וסע לשלום. אני הייתי דואג יותר לך ולחברך, אז הצטייד בשישית מים, חטיפים, מוזיקה טובה וסבלנות להנות מהדרך.

סעו ובלו!!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

או שיגיע, או שלא יגיע

• מצחיק 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היה לי רכב כזה לתקופה של כמה חודשים ואפילו נסיעה בין עירונית קצרה היתה מפחידה איתו. רכב הכי לא יציב שהכרתי, הרגשה של ריקשה. אישית, ממש לא הייתי יורד איתו לאילת. 

פורסם

לא הגזמת בכלל. 

נוסעים בימין הדרך, על 90-100 והכל יהיה בסדר.

לא חייבים לסגור סקאלה במישר. אפשר לנסוע רגוע ובסוף "האוטו יגיע לאילת", וגם יחזור.

(בתור מי שעשה נסיעות בינעירוניות ארוכות עם סוזוקי אלטו)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לפני 100 שנה נסעו עם פורד מודל t, בדרכי עפר, חצו את אמריקה.

נעשנו מפונקים.

אני חושב שזה כבר עניין של הרגל. בתור אחד שנוסע עם רכבים יותר ישנים ממה של הבחור, לא רואה בעיה.

ההפך נהנים מהדרך יותר, 

• אהבתי 2

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

אין פה קשר למודל של הרכב. מישהו מהמגיבים מעלי נסע נסיעה ארוכה באיגניס במודלים האלו בעצמו? אני מדבר על יציבות לא על הנאה מנהיגה. נהגתי ברכבים דומים אף ישנים יותר וזה לא הרגיש כמו באיגניס הארורה. זה רכב בלי מתלים, אני לא מגזים, מעבר לזה שהוא לא בטיחותי בשום צורה ונסיעה לאילת (גם בצד ימין) בשנת 2022 היא לא נסיעה ב 1980, בעיקר מבחינת הרכבים מסביב. 

פורסם

מודה, לא נהגתי בדגם הזה.

אני עם היאריס 2005, ככה שיש,לי קנה מידה לנסיעה ברכב ישן, בגודל ובתצורה דומה.

אז אולי הצדק איתך בנוגע להרגשת ביטחון.

אני חושב שהבחור יותר מתעניין האם הרכב יגיע ולא יתקע בדרך.

• אהבתי 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, לירון .ה. כתב:

לפני 100 שנה נסעו עם פורד מודל t, בדרכי עפר, חצו את אמריקה.

נעשנו מפונקים.

אני חושב שזה כבר עניין של הרגל. בתור אחד שנוסע עם רכבים יותר ישנים ממה של הבחור, לא רואה בעיה.

ההפך נהנים מהדרך יותר, 

גילוי נאות - לא מכיר איגניס.

אבל - אחרי שנסעתי מכפר סבא לאילת עם הונדה סיוויק 2002, הגעתי למסקנה שעדיף לוותר על החוויה.

לא יודע איפה בדיוק נהנים מהדרך עם רכב לא יציב, קופצני, רועש ולא בטיחותי. וזה עוד סיוויק, רכב משמעותית יותר נעים לנהיגה מהאיגניס.

אה, ובדרך חזרה נתפס לי המדחס של המזגן, חזרתי ב35 מעלות חום עם חלונות סגורים (כי הייתה סופת חול), ולמזלי נתקעתי בדיוק בכניסה לכפר סבא.

וגם אם הכל יהיה טוב, אתה תגיע ליעד גמור מעייפות, יחסית לרכב חדש יותר. הרבה יותר נהנתי מאותה נסיעה גם עם קורולה/איוניק שהיו לי לפני ההונדה, וכמובן גם עם המאזדה3 "ספורט" שיש לי עכשיו.

העצה שלי לפות"ש - אנחנו לא מכירים אותך ואת המצב של הרכב שלך, אז אי אפשר לתת לך תשובה ברורה.

הרכב אולי יגיע ויחזור כמו גיבור, אבל כיף זה לא יהיה, גם בגלל איכות הנסיעה, גם מפחד להיתקע.

אם אתה חושש - סע באוטובוס/תטוס/תשכור רכב/תבקש טרמפ מחבר עם רכב חדש יותר.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1
  • מבאס 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כל עוד מערכת הקירור של הרכב במצב טוב, אין מה לחשוש. דרך צלחה. יהיה גרוע כמו כל נסיעה עם איגניס, רק לטווח יותר ארוך.

• מצחיק 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...