Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, Pika007 כתב:

סבבה, אבל מה זז בתמונה הגדולה? כלום, כבר לא מעט זמן.

נראה לאיזה מהצדדים ישבר מהסטגנציה קודם

זה רלוונטי לישראל מבחינת היכולת להשמיד ומאזן האימה של סוללות נ"מ רוסיות בסוריה.

לפני כשעה, David32 כתב:

לא ראיתי טענה כזאת אפילו אצל הפרופוגנדיסטים האוקראינים.

אז אתה עוקב אחר הפרופגנדיסטים הלא נכונים...

פורסם

המספר הידוע למערב, הוא כ 500 אלף אבידות לאוקראינים. אין חלוקה בין כח סדיר למילואים.

ההצהרה על אבדן 90 אחוז מכוחות מסויימים מתיישבת במדוייק עם אותן הערכות והנתונים שבידי המערב. 🙄

מכיוון שהאזור כולו מנוטר קבוע בכיסוי מלא ברזולוציה גבוהה באופן רציף. בידי המערב נתונים מדוייקים על כל התנועות באזורי הלחימה, לכן טענות של אוקראינה להתקדמות של קילומטרים אינן מתיישבות עם מידע מדוייק של שינויים מינוריים בקוים כדי מאות בודדות של מטרים בפועל. 😐

כרגע, לפני תחילת החורף, המצב הוא  של stand off מלא. שבו האוקראינים מתישים את הרוסים בהפגזות והפצצות בלתי פוסקות עח מנת לשבש קווי אספקה ולהקשות על חופש התנועה של הרוסים ככל שניתן.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

500 אלף הרוגים נראה לי מוגזם, 500 אלף כולל פצועים נראה לי הגיוני לחלוטין.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 34 דקות, zaf כתב:

כרגע, לפני תחילת החורף, המצב הוא  של stand off מלא. שבו האוקראינים מתישים את הרוסים בהפגזות והפצצות בלתי פוסקות עח מנת לשבש קווי אספקה ולהקשות על חופש התנועה של הרוסים ככל שניתן.

האוקראינים כבשו אתמול את אנדרייבקה, מה שפותח עבורם אפשרות לאיגוף בחמוט. 

• מצחיק 1
פורסם (נערך)

מעקב של ICT, ממשיך לפרסם עידכונים. 

מצרף עדכון אחרון.

לפני 15 שעות, RK כתב:

500 אלף הרוגים נראה לי מוגזם, 500 אלף כולל פצועים נראה לי הגיוני לחלוטין.

נראה אולי, אבל זה נופל בהגדרת - בלתי כשירים ללחימה. (הפצועים) , ולכן ניגרעים מהסד״כ.  ראה סימוכין במסמך המצורף.

חדשות מהמלחמה באוקראינה ביום ה-570 (16.9.2023).pdf

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מסתמך רק על המאמרים המצורפים. הפרשנויות הן לא שלי.

ישנם כמה וכמה חוקרים אובייקטיביים שמפרסמים דוחות מעקב. אחד מהם אני מביא כאן.

פורסם (נערך)

דווקא נראה שהאוקראינים זוחלים יפה דרומה למרות כל המוקשים בדרך. לגבי מספרים , אני מאמין רק למספרים שפרוגוזין פרסם על הקרב בבחמוט. כמות ההרוגים שם נוראית. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

עדכון נוסף ממכון המחקר שעוקב אחרי הלחימה באוקראינה.

קריאה מהנה.

הצלחות מקומיות לצבא אוקראינה.pdf

פורסם

זלנסקי בביקור בפרלמנט קנדי מוחא כפיים יחד עם טרודו וכל הסובבים לאוקראיני קשיש שלחם במלחמת עולם שניה לצד הנאצים. העיקר מבחינתם שהוא לחם נגד רוסים. תחילה חשבתי שזה פרסום מזויף, אבל מצאתי אתר של פרלמנט קנדי עם רישום של הישיבה:

We have here in the chamber today a Ukrainian Canadian war veteran from the Second World War who fought for Ukrainian independence against the Russians and continues to support the troops today even at his age of 98. His name is Yaroslav Hunka. I am very proud to say that he is from North Bay and from my riding of Nipissing—Timiskaming. He is a Ukrainian hero and a Canadian hero, and we thank him for all his service. Thank you.

https://www.ourcommons.ca/documentviewer/en/house/latest/hansard

https://www.thestar.com/news/gta/courageous-charismatic-volodymyr-zelenskyy-cannot-engineer-ukraine-s-destiny-on-his-own/article_73e80e80-640b-50d8-adc5-02bdd67f0676.html

כל יום מביא הפתעה חדשה. 

פורסם
לפני 16 שעות, Nemesis כתב:

ההודעה של לברוב היום פירושה שרוסיה מתחילה להתקפל? 

איזו? שהם מכבדים את עצמאותה של אוקראינה כול עוד היא מכבדת את השפה הרוסית ולא נכנסת לנאטו?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...