Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני בטוח שאתה מכיר היסטוריה של כל המלחמות וכל טבח שהיו בעולם כולל מלחמות באפריקה. אז לפני לחלק ציונים תדאג לואקום שלך.  

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם (נערך)

@mikyl, אתה טרול מעייף. תעוף לאוקראינה, כי רק השד יודע למה הם מעניינים אותך במצב של היום…

כרגע גם הרוסים וגם האוקראינים על הז׳ שלי.

ובבוצ׳ה לא היה כלום. פרפוגנדה קלאסית כמו הילדים המסכנים בעזה. והאבות שבוכים על המשפחה שלהם בהצגה ודמעות תנין.

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
לפני כשעה, 98civic כתב:

מה שנעשה בארץ לא נעשה לעולם באף מלחמה באף מקום ומי שחושב אחרת אני מרחם עליו ועל ואקום שיש לו במקום מוח

נעשה. נעשה. לצערי כל דבר ויותר מזה נעשה. פשוט אז לא היה טיקטוק, ויוטיוב וטוויטר. 

פורסם

משחר ההיסטוריה היו חוטפים נשים כדי לעבר אותן והילדים היו נחטפים או נולדים לעבדות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני 13 דקות, Giant_TA כתב:

@mikyl, אתה טרול מעייף. תעוף לאוקראינה, כי רק השד יודע למה הם מעניינים אותך במצב של היום…

כרגע גם הרוסים וגם האוקראינים על הז׳ שלי.

ובבוצ׳ה לא היה כלום. פרפוגנדה קלאסית כמו הילדים המסכנים בעזה. והאבות שבוכים על המשפחה שלהם בהצגה ודמעות תנין.

פוטין בוט דיבר. אל תגיד לי מה לעשות ואני לא אגיד לך לאן לכת. בעצם סע לרוסיה האהובה, הם צריכים אנשים כמוך שיתמכו בתעמולה שלהם נגד ישראל. אולי יזמינו אותך לאולפן של סולוביוב. כבר אמרתי שהיום ישראלים תומכי פוטין הם גייס החמישי ואתה אחד מהם. 

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

אתה עדיין מקבל דף מסרים מחוות הטרולים של פריגוז'ין? בעל הבית הלך ובוטים נשארו? לך תנשק את הדרקון הרוסי ותמונתו של פוטין. אתה בדיוק כמו אלה שתומכים היום בחמאס, אירן וחיזבאללה.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם
לפני 1 דקה, mikyl כתב:

אתה עדיין מקבל דף מסרים מחוות הטרולים של פריגוז'ין? בעל הבית הלך ובוטים נשארו? לך תנשק את הדרקון רוסי ותמונתו של פוטין. אתה בדיוק כמו אלה שתומכים היום בחמאס, אירן חיזבאללה.

תשמע, אני חוסם אותך כי אתה יורד לרמה של ילדים. אם תרצה ההזמנה תמיד על השולחן. שבת שלום.

פורסם
לפני 57 דקות, Giant_TA כתב:

ואם אתה כזה גיבור לקרוא לכול הרוסים גיס 5, ואל תבלבל לי את המוח על פוטין(כי לא תמכתי בו אך פעם), אתה מוזמן להראות לי איזה גבר אתה לא רק מאחורי הפורום.

הוא אמר ״ישראלים תומכי פוטין״, לא רוסים. ואני מסכים איתו.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 44 דקות, Giant_TA כתב:

** למנהלי הפורום, אני כמובן שלא מאיים. רק שואל אם כלומניק מאחורי מקלדת יכול לקחת יוזמה ולהראות לי איזה גבר הוא במציאות**

גבר, גבר 😂 נגמרו הטיעונים, התחלנו עם איומים? 🤣 במילה אחת - רשיסט על מלא מלא. אתה בין החברה?

Ахматсила

לפני כשעה, Giant_TA כתב:

ואם אתה כזה גיבור לקרוא לכול הרוסים גיס 5, ואל תבלבל לי את המוח על פוטין(כי לא תמכתי בו אך פעם), אתה מוזמן להראות לי איזה גבר אתה לא רק מאחורי הפורום.

אני "רוסי" ממוסקבה. גם כל קרובי משפחה שלי ורבים מחברי הם "רוסים". ואין ביניהם אף אחד שתומך במשטר של פוטין. אני זוכר סקר - יות מ-70% דוברי רוסית תומכים באוקראינה ורק 10% ברוסיה. רואים את זה גם ברשתות. ואני מניח שהיום אחרי דבריו של פוטין גם פחות.   

פורסם
לפני 4 שעות, mikyl כתב:

אני בטוח שאתה מכיר היסטוריה של כל המלחמות וכל טבח שהיו בעולם כולל מלחמות באפריקה. אז לפני לחלק ציונים תדאג לואקום שלך.  

תן דוגמא  autoclave

ואם באת ממוסקה אז דיון מיותר

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
לפני שעה, garicho כתב:

הוא אמר ״ישראלים תומכי פוטין״, לא רוסים. ואני מסכים איתו.

אין לי בעיה עם זה. יש גם מספיק מעריצי פוטין בימין בלי קשר לרוסים.

אבל אני באמת לא מבין למה הדעה שלי על פוטין קשורה ליחס שלי לאוקראינים? 

לא לאהוב את פוטין, לא חייב לבוא בייחד עם אהבה למשטר הזוי לא פחות ואזרחים שטופי מוח ברמה של חמאס. 

מעדיף לראות דברים כמו של הבלוגר הזה:

פורסם

אני חושב שכול האוקראינים "פליטי מלחמה" שהגיעו ארצה בגלל המלחמה הגיע הזמן שיעזבו את המדינה ויחזרו לארצם. החופשה בארץ הסתיימה.

מדינת ישראל חייבת להפסיק לממן להם את החיים בארץ ולהעביר את המשאבים הכספים לרווחת נפגעי הטרור היהודים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...