Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא חדשה ושקט בפורום ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תביא אלפא חשמלית, אולי תצליח לעורר משהו, גם לא ממש בטוח, מרגע שהפציע וברצינות הענין החשמלי, מרביתו נושא שמות לא מוכרים, לא נשאר מספיק מקום למיתוג ולנוסטלגיה.

• אהבתי 2
  • משעמם 1
פורסם

כן... אם זו לא אמבטיה סינית עם בטריה, זה לא מעניין....

איזה הבדל יש בשיח בפורום (ובעיתונות הרכב) בין העשור הראשון למילניום זה ולבין השנה האחרונה... אבל אל תכעסו וסלחו לי, אני מתקרב לגיל 60, גדלתי עם מכוניות אירופאיות בעלות קרבורטור וגיר ידני...

הטונאלה היא לא רק אלפא חדשה, היא גם אחרונה לפני ההתחשמלות המוחלטת של מותג זה. נראית רכב ראוי ביותר אבל כנראה שגם הפעם תג המחיר יכריע את הכף לטובת המתחרות (אלא אם כן תהיה הפתעה בתמחור)..

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 2

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם (נערך)

2023-alfa-romeo-tonale_-111-1200.thumb.jpg.bf4200feae6a98078aeec661fa310590.jpgזה למה

חוץ מהפרונט הרכב נראה מבאס בניגוד לסטלביו והג'וליה. גם מנועי הבנזין האירופאים מאכזבים על הנייר. רק הגרסה האמריקאית (שבטח לא תגיע לפה) והפלאג אין (שבטח תעלה הון וספק אם תשתלם) נשמעות כמשהו ראוי לאלפא.

ואיך שאני מכיר את היבואן במקום לתת מחיר טוב על האלפא טונאלה החדשה הוא פשוט יעלה מחיר לסטלביו ויכניס לתמחור הזה את הטונאלה.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם

מהצד עלולים לטעות ולחשוב שמדובר בcx-5 מהדור הישן... חסר כל מעוף, אפילו הפרונט נראה מבואס על החיים.

מרגיש שAR הם הSlowpoke של עולם הרכב

פורסם

עם הדגם הזה נראה שהם די הולכים לכיוון בית קברות. לא אוהב אלפא בכלל אבל ג'וליה וסלביו בהחלט גרמו לי להסתכל לכיוונן. וזה? באמת?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

עוד קרוסאובר. כמה מרגש.

• אהבתי 3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כשפורשה הציגו את הקאיין הוא גם לא היה הרכב הכי מרגש בעולם. מה שכן, הוא היה הצלחה כלכלית גדולה והוא (ביחד עם המקאן) מאפשר לפורשה לשגשג ולהמשיך להציא את ה911 , הבוקסטר והקיימן. 

אם הטונאלה ימכר טוב הוא יאפשר לאלפא להמשיך לייצר את הג'וליה ואולי יום אחד מכונית ספורט חדשה כמו ה4C.

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
לפני 3 שעות, Uri-G כתב:

מי היה מאמין שנגיע ליום שעיצוב של קיה חדשה יהיה יותר מרגש מאלפא חדשה 😀

kia-ev6-gt_1.thumb.jpg.946fee55825fd61c7dfe07ec71f5f605.jpg

לגמרי, יפה מאוד. קיימת בישראל? 

פורסם

בקרוב...

לפני שעה, mcshmupi כתב:

כשפורשה הציגו את הקאיין הוא גם לא היה הרכב הכי מרגש בעולם. מה שכן, הוא היה הצלחה כלכלית גדולה והוא (ביחד עם המקאן) מאפשר לפורשה לשגשג ולהמשיך להציא את ה911 , הבוקסטר והקיימן. 

אם הטונאלה ימכר טוב הוא יאפשר לאלפא להמשיך לייצר את הג'וליה ואולי יום אחד מכונית ספורט חדשה כמו ה4C.

אבל הם הוציאו את הסטלביו שהוא ג'יפון בין היפים ביותר בקטגוריה, אז להוציא דבר כזה סתמי פתאום?! מאכזב

• תוכן חדש...