Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא חדשה ושקט בפורום ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בואו, 
"אלפא"...

הפלטפורמה של ג'יפ קומפאס ואתה צריך להיות באמת קוסם כדי להוציא ממנה משהו נורמלי. אני מבין שאין כסף, אני מבין שאתם חייבים לשים משהו על השולחן אחרת הבעל הבית החדש יתחיל לתת פה סטירות - אבל לא למדתם שכאשר אתם לוקחים פלטפורמות ושמים עליהן את הסמל שלכם הסוף הוא להתבזות?

אחרי המיטו והג'וליה הגיעו שתי מכוניות מעולות על פלטפורמת הג'יאורג'יו המעולה והייחודית לה, זה נראה כמו צעד אחורה. אבל מי יודע, אולי בכל זאת יצליח לנצל את לקוחות הקטגוריה הזו ולהכניס כסף למכוניות שבאמת כדאי לקרוא להן "אלפא"

• אהבתי 2

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
לפני 9 שעות, spidrman כתב:

כן... אם זו לא אמבטיה סינית עם בטריה, זה לא מעניין....

איזה הבדל יש בשיח בפורום (ובעיתונות הרכב) בין העשור הראשון למילניום זה ולבין השנה האחרונה... אבל אל תכעסו וסלחו לי, אני מתקרב לגיל 60, גדלתי עם מכוניות אירופאיות בעלות קרבורטור וגיר ידני...

הטונאלה היא לא רק אלפא חדשה, היא גם אחרונה לפני ההתחשמלות המוחלטת של מותג זה. נראית רכב ראוי ביותר אבל כנראה שגם הפעם תג המחיר יכריע את הכף לטובת המתחרות (אלא אם כן תהיה הפתעה בתמחור)..

כמה כבר אפשר להתרגש מחישוקים בני 20 שדוחפים לכל דגם שמשיקים, פרונט של 159 עצובה ומנוע בינוני. 

שים את הג'יפון הזה ליד 159ti ואני די בטוח שרוב הקהל יתרגש יותר מה159. 

דרך אגב זה לא רק אלפא, כל היצרנים ישרו קו לטובת התייעלות או הצגת קו עיצובי זהה לטובת אלה שאין להם ורוצים להרגיש שיש להם. 

האמבטיות הסיניות ובכלל רכבים חשמליים מציגים עיצובים לא שיגרתיים שלא דומים אחד לשני וזה מאוד מרענן. 

• אהבתי 1

• תוכן חדש...