Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח להמלצות לרכב (אפשר גם יד 2) שעונה לקריטריונים הבאים:

1. דרגת בטיחות 7 ומעלה

2. קריאת תמרורים, בלימה מוחלטת בנסיעה קדימה או אחורה בזיהוי הולכי רגל ודו-גלגלי

3. דווח על רכבים/אופנועים בשטח מת

4. טעינה אל-חוטית של סלולר

5. בנזין אפשרי PLUGIN או היברידי, אבל עדיף לא 100% חשמלי

7. שליטה אוטומטית על אורות גבוהים

8. מידע על לחץ אויר בכל צמיג (לא רק התראה שחסר אויר בצמיג, אלא דווח של הלחץ עצמו)

9. נסיעה אוטומטית בפקקים

10. פתיחה חשמלית של תא המטען עם הרגל

11. אורך סביב 4-4.5 מ'.

תודה

פורסם

תקציב?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אם חשמלי בא בחשבון, הייתי בודק את האניאק ברמת הגימור הבכירה, אמור להיות בה כל מה שאתה מחפש. אני אישית התרשמתי מהרכב מאוד, אולי הרכב שהכי הרשים אותי עד כה. גם טווח הנסיעה עצמו הוא אחד היותר מבטיחים בתחום החשמלי

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, SuperBamba כתב:

אם חשמלי בא בחשבון, הייתי בודק את האניאק ברמת הגימור הבכירה, אמור להיות בה כל מה שאתה מחפש. אני אישית התרשמתי מהרכב מאוד, אולי הרכב שהכי הרשים אותי עד כה. גם טווח הנסיעה עצמו הוא אחד היותר מבטיחים בתחום החשמלי

פחות מתחבר לחשמלי 100%, מעדיף בנזין או פלאג-אין או היברידי. מעבר לכך היא ארוכה מדי ולא באותה רמת דרוג של הוולוו. אם יש לך רעיונות אחרים, אודה

עריכה אחרונה על ידי moranhoresh
פורסם

חכה קצת בסבלנות בקרוב תגיע לקסוס NX חדשה והיא בערך בסכומים שציינת החל מ275 

גם היברידי משובל בנזין וגם אמורה להיות גרסת הפלג .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

לא יודע לגבי דירוג אבל נהגתי בXC40 ובאניאק והאניאק הרשימה יותר בצורה ניכרת. לא בטוח מה פספסתי בוולבו (רמת גימור אמצעית, בהולנד, לא הכי בכירה ולא הכי נמוכה, מזכירה את הרמה הבסיסית אצלנו לדעתי, מנוע t5 recharge) אבל היא לא הרגישה לי פרימיום כמו שמספרים עליה.

איכות החומרים טובה אבל לא משהו שומט לסתות. בידוד הרעשים סביר, לא פנומנלי, כוח זמין לא חסר והכפתורים על ההגה הרגישו ברמה די נמוכה. מערכת הpilot assist הרגישה כאילו קשה לסמוך עליה: מצד אחד אגרסיבית מאוד ומצד שני משתהה לרמה שלקח לי זמן לדעת שהיא בוודאות עובדת.

באופן יחסי לציפיות שבניתי מהרכב הזה (אחרי קריאה מרובה עליו פה בפורום) אפשר להגיד שהתאכזבתי. אם הייתי מצפה לפחות יכול להיות שהייתי מרגיש שיש פה דיל טוב. כך או כך לא הייתי רוכש כזה רכב ב260 אלף. זה פחות יותר התקציב גם שלי והרגיש לי שבמחיר שבו היא מתומחרת זה לא שווה את זה.

לצערי לא רבות האופציות האחרות בטווחי המחירים האלה עם אבזור כמו שאני מבקש ולכן ירדתי מהרעיון לגמרי

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...