Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

מחפשים רכב חדש סביב ה-250-280 אלף ש"ח.

הדרישות הן שיהיה 4*4 (לכביש כמובן), שיהיה מאובזר כמה שיותר, מהנה לנהיגה וחזק יחסית, סחירות טובה יחסית במכירה.

צריכת דלק לא חשובה כלכך, אבל מצד שני יהיה קשה יותר להצדיק פורמנטור קופרה 2 ליטר שכנראה יהיה פחות חסכוני.

זה רכב שיוחזק 3-4 שנים, ויסע כנראה סביב ה-30 אלף ק"מ בשנה.

אמינות וטיפולים סבירים אני מאמין שרוב המכוניות בטווח הזמן הזה פחות או יותר זהות?

7 מושבים זה ממש לא חובה, אבל נחמד אם יש (ממש לא דיל ברייקר)

אין בעיה עם רכב גדול

עדיפות לרכב שזמין למסירה עד סוף 2021 (אולי אפשר יהיה לחרוג לינואר 2022 אבל עדיין לא בטוח)

חשבנו על:

1. סקודה קודיאק בגרסת ה-2 ליטר בנזין או ה-2 ליטר טורבו דיזל החזקה, בגימור L&K או ספורטליין (שלצערי זמין רק בבנזין) - הבעיה שאין צפי למתיחת פנים בכלל.

2. שברולט בלייזר RS - לא נסעתי עליו עדיין, מקווה שהוא מהנה לנהיגה, בעיקר חוששים מהמחיר שלו במכירה.

3. טויטה RAV4 - הייבריד 2.5 ליטר הכי מאובזר או אפילו פלאג אין החדש - האיבזור דיי דל לדעתי ביחס למתחרים, ואני חושב שהאוטו לא מהנה לנהיגה - גם המבחן ב-KM77 לא להיט.

4. פורמנטור קופרה? האוטו קצת קטן יותר, וצריכת הדלק עם רגל כבדה כנראה תיהיה הגבוהה ביותר.

5. פולקסוואגן טיגואן 2 ליטר - אני מבין שהוא הנעה קדמית בלבד?

אידאלי היה הסקודה מתיחת פנים אני חושב, אבל כנראה שלא יהיה זמין למסירה עד סוף השנה או אפילו בינואר 2022.

*(אני בודק אפשרות כן להמתין לתוך 2022 למסירת הקודיאק - השאלה אם זה הבחירה הטובה ביותר?)

יש עוד מכוניות שפספסתי?

את האווטלנדר ואבולטיס לא כללתי כי לדעתי הם פחות עונים על הדרישות

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי galantsport
פורסם (נערך)

לא כל כך בקיא במחירים, אבל יש את ה3008 חדשה שהיא פלאגאין הייבריד, עם מנוע לחמלי ומנוע בנזין שביחד הם מפיקים 300 סוסים, ומעיפים אותך ל 100 ל5.9 שניות, אם אני לא טועה ואם בכלל הדגם משווק ככה בארץ, אני זוכר את המודעה על זה מעיתון האוטו מתישהו 

עריכה: 

הנה מצאתי 

https://www.peugeot.co.il/model/peugeot-3008-phev/

והיא גם בדיוק בתקציב 

עריכה אחרונה על ידי ninickname
  • אהבתי 1

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

פורסם
לפני 23 שעות, דניאל1983 כתב:

טסלה מודל Y

הרכב לא מתאים כלל לדרישות לצערי

לפני 22 שעות, ninickname כתב:

לא כל כך בקיא במחירים, אבל יש את ה3008 חדשה שהיא פלאגאין הייבריד, עם מנוע לחמלי ומנוע בנזין שביחד הם מפיקים 300 סוסים, ומעיפים אותך ל 100 ל5.9 שניות, אם אני לא טועה ואם בכלל הדגם משווק ככה בארץ, אני זוכר את המודעה על זה מעיתון האוטו מתישהו 

עריכה: 

הנה מצאתי 

https://www.peugeot.co.il/model/peugeot-3008-phev/

והיא גם בדיוק בתקציב 

האמת שיצא לנהוג על הגרסה הזו של פז'ו, וזה ממש לא עשה לי את זה למרות הנתונים היבשים.

אם יש אופציה לבחור בין קודיאק לפני המתיחת פנים (חושב שדיזל עדיף, 200 כ"ס) לבין השברולט בלייזר RS - מה עדיף?

לא מצאתי כאן בפורום מידע על הבלייזר RS

פורסם (נערך)

יש באוטו החדש מבחן בין הפיגו PHEV לבין הטויוטה PHEV ,מבחינת הנאה ,התנהגות כביש,הם כותבים שהפיגו הרבה יותר מהנה ומתנהג מהטויוטה ורכב מהנה בפני עצמו למרות המשקל הגבוה,מפתיע מה שרשמת.

לשברולט מנוע מעולה ,הגיר קצת פחות,וזהו,היא לא בליגה של רכבים ממש טובים.

הקודיאק טובה אבל זה טנק ודורש מנוע חזק,כמו כל הסקודות,מהנה היא לא.

אם לא אכפת לך רכב בן שנה -שנתיים ,יש אופציות טובות מאד.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם

איך זה שלא רשמת את הסורנטו פלאג-אין כאופציה גם??? רכב שהוא ענק מבפנים, מנוע חזק, מאפשר נסיעה של מעל 50 קמ על חשמל! ותאמין לי זה אוטו נוח ממש. מציע לך לבדוק אולי זה משהו שכן יתאים לכם 

פורסם (נערך)

למה בעצם יש חשיבות ל4*4?

הרי אתה רוצה גיפון אז אני מניח שלתקוף פניות ונהיגה במסלול זה לא בדיוק הכיוון.

אף אחד מהאופציות כאן לא שטח ככה שגם באספקט הזה ה4*4 לא רלוונטי.

מה שכן זה גורם לך לתחזוקה יקר יותר- כשמחליפים צמיגים חייב את כל הרבעייה.

לא מבין איזה הצדקה יש ל4*4 במקרה שלך.

בשביל נסיעה בשבילי עפר אתה ממש לא תצטרך 4*4- כלומר כנראה שאף פעם בזמן שהרכב יהיה אצלך לא תנצל את היותו 4*4

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

אני הזמנתי קופרה פורמנטור 310, לא הכי מרווח אבל מאוד ספורטיבי.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם (נערך)

תודה לכולם על התגובות

לא ציינתי בהתחלה, זה רכב חברה, וכעת הם מתמקדים ב-2 מכוניות שאני יכול לבחור:

1. סקודה קודיאק L&K עם המנוע 2 ליטר טורבו דיזל 200 כ"ס הדגם החדש שאחרי מתיחת הפנים

2. טויטה היילנדר 2.5 הייבריד (עוד לא בטוח אם אימושן או אקסקלוסיב המאובזר יותר - נניח שאקסקלוסיב המאובזר)

אלו 2 מכוניות שונות לגמרי ואני לא יודע במה לבחור 

אני יכול לנסות להציע עוד מכוניות, אבל חשוב להם בין היתר שהרכב ימכר טוב עוד 3-4 שנים כשיוחלף וצריכת דלק סבירה יחסית (וכמובן שהרכב יהיה 4x4 גם אם זה רק לכביש - זו דרישתם)

מה אתם אומרים?

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי galantsport
פורסם
בתאריך 23.6.2021 בשעה 09:50, galantsport כתב:

את האווטלנדר ואבולטיס לא כללתי כי לדעתי הם פחות עונים על הדרישות

ואולי כדאי לך לחכות כשבוע עד השקת הדור החדש של אאוטלנדר בארץ. 

The older you get, the better you used to be

פורסם

4X4 זו דרישה קצת מוזרה כברירת מחדל, אלא אם אתה שועט בדרכי עפר ובוץ בחלק גדול מהזמן. 

הקודיאק כנראה תיתן מענה מצויין. פורמנטור תיתן גם תחושה ספורטיבית יותר בעליל. השברולט אולי תהיה יותר אתגר שמירת ערך . 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 5 שעות, zaf כתב:

4X4 זו דרישה קצת מוזרה כברירת מחדל, אלא אם אתה שועט בדרכי עפר ובוץ בחלק גדול מהזמן. 

הקודיאק כנראה תיתן מענה מצויין. פורמנטור תיתן גם תחושה ספורטיבית יותר בעליל. השברולט אולי תהיה יותר אתגר שמירת ערך . 

לצערי אני לא יכול לערוך את ההודעה הראשית יותר, הרכב הוא רכב חברה וזו דרישתם. 

כרגע התמקדנו ב-2 דגמים:

1. סקודה קודיאק L&K עם המנוע 2 ליטר טורבו דיזל 200 כ"ס הדגם החדש שאחרי מתיחת הפנים

2. טויטה היילנדר 2.5 הייבריד (עוד לא בטוח אם אימושן או אקסקלוסיב המאובזר יותר - נניח שאקסקלוסיב המאובזר)

אלו 2 מכוניות שונות לגמרי ואני לא יודע במה לבחור 

אני יכול לנסות להציע להם עוד מכוניות, אבל גם לא רואה עוד אופציות מתאימות וכיפיות

• תוכן חדש...