Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי רכב בליסינג פרטי (קיה פורטה) שמסתיימת התקופה וברצוני לקחת רכב חדש.

יש לנו 3 ילדים, 2 גדולים ואחד קטן עם כסא בטיחות, חשבתי לקחת 7 מקומות.

הקודיאק יקר משמעותית וללא מלאי בזמן הנראה באופק.

האאוטלנדר (בצורתנו הנוכחית, לא החדשה) והניסאן x trail ברמת מחיר דומה.

מתוך שניהם, האם יש עדיפות לאחד מהם?

או שאולי כדאי ללכת בכלל על 5 מקומות כגון האקווינוקס?

תודה

פורסם

שלושת הרכבים שציינת מיועדים להחלפה בזמן הקרוב. הקודיאק מקבל מתי פנים והאאוטלנדר והאקס טרייל יגיעו בדגם חדש באזור 2022. 

אני לא בטוח שהשורה שלישית תהיה שימושית, אחרי הכל היא לא גדולה ורק ילדים קטנים ישבו שם בנוח. כיסא בטיחות גם לא הכי אידאלי בגלל החגירה והמרווח של המושב. 

לפי דעתי עדיף רכב עם חמישה מקומות מרווח כמו הסיטרואן c5 איירקרוס. המושב האחורי בעל 3 כיסאות נפרדים אחד מהשני, דבר שמאפשר ישיבה אפילו של 3 מבוגרים בנוחות לא רעה. 

פורסם

תודה, לגבי הניסאן לא ידעתי שהוא גם מיועד לשדרוג.

הכוונה שלי היא שהילדיםצישבו בעיקר בשורה השניה, אך מדי פעם, אולי יצטרפו סבא/סבתא לטיול ולכן חשהתי על השבעה מקומית.

מתוך האאוטלנדר והניסאן, יש איזו עדיפות לאחד מהם?

פורסם

לניסאן יש מנוע מודרני עם ביצועים לא רעים וצריכת דלק עדיפה על האאוטלנדר, הוא מגיע יותר מאובזר מהאאוטלנד בגרסאת הבסיס. איכות הנסיעה שלו טובה יותר והוא פחות מתנדנד מהאאוטלנדר. אם ההתלבטות היא בין שניהם הניסאן עדיף.

שים לב שיש לשניהם גרסאות עם 5 מקומות שזולות יותר מאלו עם 7, תבדוק טוב עם חברת הליסינג לגבי הגרסה שהם מציעים. 

הייתי בודק גם את הפיג'ו 5008, רכב הרבה יותר מודרני משני אלו, יותר נוח וצריכת דלק יותר טובה. גם המקום בשורה השלישית טוב יותר. לא ראיתי שמציעים אותו בליסינג פרטי אבל שווה לבדוק. 

פורסם

תודה, 

שניהם הוצעו לי בגרסת השבע מקומות.

האאוטלנדר בגרסת ה-instyle והניסאן בגרסת ה-acenta.

הניסאן זול בכ-100 שקלים.

ביררתי לגבי הפג'ו, אך הוא יותר יקר גם מהקודיאק משמעותית.

קראתי פה שהמליצו על הסיטרואן גראנד ספייסטורייר, האם באמת שווה לבדוק אם מצעיעם אותו גם בליסינג פרטי?

שוב תודה

פורסם

אני לא רואה יתרון באאוטלנדר או אקס טרייל בשורה השניה על פורטה.
גם כאן הספסל בשורה השניה מחולק ל 2.5 מקומות ישיבה.
סיטרואן c5 איירקרוס מציע 3 מושבים מלאים.
סיטרואן c4 ספייסטורר מציע גם 3 מושבים בשורה השניה וגם 7 מקומות סך הכל.
לכן שני הסיטרואנים יהיו לכם יותר פרקטיים.
אבל c4 זה מיני וואן ולא ג'יפון.
ואם כבר לוקחים מיני וואן, יש גם את טויוטה פריוס פלוס היברידית ( 7 מקומות ו 3 מושבים נפרדים בשורה השניה ), שמציעה גם צריכת דלק יותר טובה מכל היתר, במיוחד בעיר .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה...

פחות מתחבר להיברידיות (סתם תחושה, לא מעבר)...

אולי אחדד את הצרכים.- 3 ילדים כאמור, כסא בטיחות אחד.

מדי פעם מצרף סבא/סבתא לטיולים.

דרישות "צנועות" - לא מתכוון להיכנס לשבילי עפר יותר מדי.

מניח שבנסיעות רגילות לחמשתנו בלבד, לא תהיה בעיה בשום רכב.

בהינתן תוספות אלו, יש המלצה או ללכת לפי תחושה/מחיר? כרגע אין לי עדיפות לאחד מהם.

תודה

פורסם

השאלה הגדולה היא באיזו תדירות המושבים בשורה השלישית יהיו בשימוש וכשהם יהיו בשימוש לכמה זמן נסיעה?

השורה השלישית בסיטרואן תהיה הכי נוחה, לאנשים עד 175 בערך יהיה בסדר, לא הכי נוח אבל גם לא יסבלו. הרכב מאובזר בעיקר למשפחות, פתחי מזגן בקורות, מושבים נפרדים על מסילות ועוד כל מיני תאי אחסון ופיצ'רים חכמים  מרווח הפנים בו הכי מרווח מבין השלושה.  הוא מאוד נוח ויחסית שקט, המנוע הוא החיסרון הגדול שלו, הוא יתקשה קצת כשהרכב יהיה מלא עם 7 נוסעים וציוד. 

השורה השלישית באאוטלנדר יותר נוחה מאקס טרייל אבל פחות מהסיטרואן, הישיבה אפשרית רק אם הנוסעים בשורה השניה יזיזו את הכיסאות קדימה. ברמת הגימור שמוצעת לך הוא יהיב הרכב המאובזר מבין השלושה, אבל תא הנוסעים שלו מתאים ל2012, מיושן מאוס והרבה פלסטיקים זולים. גם המנוע מיושן ורועש הוא לא מדהים אבל לא מרגיש שהוא מתקשה, הוא גם יהיה הכי פחות חסכוני. נוחות הנסיעה שלו שנויה במחלוקת, הוא מתנדנד וקופצני, יש כאלה שאוהבים ויש כאלה שלא.

השורה השלישית באקס טרייל תהיה הכי צפופה, גם פה כמו באאוטלנדר היושבים בשורה השניה יצטרכו להתאים את עצמם. האבזור לא רע אבל קצת חסר, למשל אין לו בקרת שיוט אדפטיבית וכניסה והנעה בלי מפתח, מנגד זאת יש לו חלון פנורמי ענק. תא הנוסעים שלו נראה יותר מודרני מהאאוטלנדר ויהיה מקום יותר נחמד לשהות בו. המנוע הוא הטוב ביותר, חזק, זריז עם כוח זמין והרבה יותר שקט מהאאוטלנדר, התנהגות הכביש יותר טובה מהאאוטלנדר אבל לא תהיה כמו של הסיטרואן. 

לגבי האאוטלנדר, הדגם החדש יתחיל לעלות לכביש בעוד כמה חודשים ולא ב2022.

• אהבתי 1
פורסם

שוב תודה,

השורה השלישית לא תהיה בשימוש יותר מדי ובטח לא לטיולים ארוכים, כשעה נסיעה.

לפי התיאור שלך דווקא הסיטרואן יכול הכי להתאים,  מבחינת אבזור למשפחה, ראיתי גם שיש לו לא מעט אבזור בטיחות.

קצת מבאס האאוטלנדר לקחת רכב שאני יודע שהדגם יוצא (אמנם לא קונה אבל עדיין) ועוד עם שינויים רבים במפרט ובעיצוב.

תודה

פורסם

גם לדעתי, סיטרואן ( שני הדגמים ). עדיף משמעותית במקרה שלכם ( כתבתי זאת כבר ).

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...