Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי קיה פיקנטו 2015 יד שלישית אשר רכשתי לפני כחודש. לפני מספר ימים הייתי בדרום ולפתע נדלקה לי נורת לחץ שמן אדומה כאשר יש שמן, נסעתי כמה דק' והנורה נכבתה אך כאשר הייתה דולקת משהו לא הרגיש טבעי כאשר לוחצים על הגז (מעין לחיצה על ריק..).ומאז שנכבתה הכל היה תקין.

לא נסעתי מאז, היום נסעתי ישר למוסך כאשר הנורה דלקה בדקות הראשונות של הנסיעה שוב הרגיש משהו לא טבעי ונכבתה לאחר מכן.

הסברתי הכל לבחור במוסך, השארתי את הרכב שם. לאחר כמה שעות התקשר אליי והסביר שנסעו על הרכב אך לא נדלקה נורה וגם הכל נראה תקין, ואף לא לקח לי כסף על הבדיקה..

אני קצת חושש למרות זאת, האם עליי לבדוק במוסך נוסף לדעתכם?

פורסם

בקיצור, הרכב לא טופל כמו שצריך אצל הבעלים הקודמים ( לא החליפו שמן בזמן/ השתמשו בשמן לא מתאים ), וכנראה נוצרה בוצה במנוע.
המוסך ביצע פלאשינג ( ניקוי ) למנוע וטיפול קטן, בתקווה שהמנוע עדיין לא ניזוק.
אני אישית, גם אם הוראות היצרן להחליף שמן מנוע כל 15 אלף קילומטרים או שנה, הייתי מצמצם החלפת השמן לכל 10 אלפים קילומטרים או שנה. כמובן, שמן איכותי ( סינטטי ) שעומד בדרישות היצרן מבחינת התקנים.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...